Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714853 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #3900 Dátum: 2015. január 11. - 20:48:10 »
Nem mondod, hogy ennyibe kerül egy figura?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3901 Dátum: 2015. január 11. - 21:21:21 »
Ez igen. Van egy link a termékbemutató oldalon ami a webshopba visz.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

venom75

• Pókfej
« Válasz #3902 Dátum: 2015. január 12. - 10:30:22 »
A Holdfényben vannak drágább figurák is. Néha csak ámulok és bámulok.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3903 Dátum: 2015. január 12. - 10:39:13 »
A felső határ a csillagos ég. Van olyan figura, ami több millióba kerül.
Az tuti, hogy igen jó zár lehet a Holdfény ajtaján.
Nekem az anyagruhás figurák amúgy sosem voltak a szívem csücske, ennyi pénzért már igen szép szobrokat lehet kapni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3904 Dátum: 2015. január 12. - 13:57:20 »
De nem vadiúj, nem? Hanem, mint minden gyűjteménynél, egy régi, megszerezhetetlen példány.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3905 Dátum: 2015. január 12. - 14:02:05 »
Használt cuccnál még nem láttam ennyire extrém árakat a Holdfényben (plusz náluk a használt cuccok árusítása annyira nem is jellemző), inkább új egyedi, vagy limitált kiadású szobroknál jellemző.
Most így fél perc alatt ezek a legdrágább dolgok, amiket találtam. De korábban láttam már náluk millió fölöttieket is.
https://www.holdfenyteam.hu/figurak-es-szobrok/alien-es-predator/predator-2-maquette-1-4-predator-72-cm
https://www.holdfenyteam.hu/star-wars-obi-wan-kenobi-legendary-scale-szobor?search=sideshow
Szerk:
Megvan a két aduász, habár figurának nehéz lenne őket nevezni...
https://www.holdfenyteam.hu/figurak-es-szobrok/star-wars-71/star-wars-csillagok-haboruja-boba-fett-eletnagysagu-szobor
https://www.holdfenyteam.hu/figurak-es-szobrok/star-wars-71/star-wars-csillagok-haboruja-han-solo-in-carbonite-eletnagysagu-exkluziv-szobor
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 12. - 14:13:31 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3906 Dátum: 2015. január 12. - 15:41:12 »
Hú, apám! 2,5 milla, azért vehetnék egy szekrénnyi képregényt!  :D Az első még oka, hátha vannak ennyire Boba Fett fanok, de ki akarna egy életnagyságú "hullát" kiállítani a szobájában? :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3907 Dátum: 2015. január 12. - 16:10:47 »
Nem, is a fagyasztót a konyhában kell kiállítani.  ;D

De amúgy tényleg durva, mennyi felesleges pénze lehet annak, aki ilyeneket vesz. Kábé mint mikor én megveszek egy figurát 10.000-ért, hogy oké, picit drága, de most belefér, majd spórolunk jövő hónapban egy keveset...
Valakinek meg ugyanez a kategória a két és fél milla.  :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 12. - 16:16:45 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3908 Dátum: 2015. január 12. - 16:16:35 »
Igaz.  ;D Jut eszembe, láttam egy ilyen hűtőt is!

Todd

• Pókfej
« Válasz #3909 Dátum: 2015. január 12. - 16:17:35 »
Gondolom ez csak dekor fólia, de ilyet tuti fogok a saját kéglimben csinálni.  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3910 Dátum: 2015. január 12. - 16:24:31 »
Ezeket a figurákat/szobrokat nem is Magyarországra tervezik. sokan egy 5000 ft os figurára is azt mondják drága. persze odakint azért jóval olcsóbbak ezek (pl nincs vám), plusz a fizetés is más. ráadásul azért ezek is már a topp kategóriába tartoznak, és aki meg vesz egy ilyet annak nem is kell azon gondolkozni, hogy majd a következő hónapokban nélkülöznie kell. ez egy más szint.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3911 Dátum: 2015. január 12. - 16:28:44 »
Ezeket a figurákat/szobrokat nem is Magyarországra tervezik. sokan egy 5000 ft os figurára is azt mondják drága. persze odakint azért jóval olcsóbbak ezek (pl nincs vám), plusz a fizetés is más.
Inkább az utóbbi, mert szerintem árban nincsen brutális eltérés. Mondjuk egy Marvel Select figura ára eredetileg úgy 24-25 dolcsi, ami kb. 6500 Ft, itthon megvenni meg 7-8 ezer.
Csak ugye nem mindegy, hogy ezt egy havi 3-400.000 forintnak megfelelő fizetésből veszed, vagy egy itthoni átlagbérből.
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 12. - 16:41:56 írta Todd »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3912 Dátum: 2015. január 12. - 19:59:46 »
Marvel Select Ant-Man... király, de nem tudom minek neki 3 pár kéz... talán kap valami kütyüt? hangyát? :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 12. - 20:14:02 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3913 Dátum: 2015. január 12. - 20:04:06 »
Nem jelenik meg nekem a kép. Rákerestem, tényleg jól néz ki. Marvel selectre mostanában jellemzőek a csere kezek. Az Amazing Spider-man 2-es figurámhoz összesen 10 pár kezet adtak.  :lol:
A mini figura jó poén, klasszul néz ki.

Raisu

• Traveller
« Válasz #3914 Dátum: 2015. január 12. - 20:07:23 »
Inkább az utóbbi, mert szerintem árban nincsen brutális eltérés.
Hidd el, sokszor van, legalábbis a japán figurák esetében egészen biztos. Japánban 2500 Ft-ért lehetett kapni olyan figurákat, amelyekért a Holdfényben elkérnek akár 6-7000-t is. Az amerikai figuráknál lehet, hogy nincs ekkora eltérés, azokban nem vagyok annyira otthon.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3915 Dátum: 2015. január 12. - 20:13:15 »
Az könnyen lehet, japánban még nem voltam. Plusz nem is nagyon gyűjtök japán figurákat.
Mondjuk amit Play Arts Kaiból néztem, az külföldi boltok oldalain is hasonlóan aranyárban megy (20-30 ezer forint).

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3916 Dátum: 2015. január 12. - 23:02:13 »
Idézet
http://www.comicvine.com/articles/awesome-toy-picks-spider-man-sixth-scale-figure-fr/1100-150938/
Hát ez baromi jól néz ki! :oh: De irgalmatlan drága. :o Mondjuk körülnéztem a Hot Toys honlapján, nagyon jól kidolgozottak a figuráik, szóval nem csoda, hogy sokba kerül. Mondjuk a 70 rongy azért durva. ;D

Todd, ezt vetted meg?

Én is gondolkoztam rajta karácsonykor, de végül nem vettem meg. Bár még nem kizárt, hogy meggondolom magam... :D Elégedett voltál a figura minőségével?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3917 Dátum: 2015. január 13. - 09:11:57 »
Szerintem a legjobb Pókember figura ami ebben az árfekvésben valaha megjelent, de ezt már többször is hangoztattam.
Mindenesetre az azóta megjelent két másik kiadása szerintem jobban megéri.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3918 Dátum: 2015. január 13. - 10:44:01 »
Nekem nagyon megtetszett egy Batman figura a legutóbbi börzén (34 000 ft) , de nem vettem meg. Most , hogy szülinapom volt a feleségem megvette volna nekem ajándékba , de nemet mondtam rá, inkább kértem valamit amit a mindennapi barkácsolásoknál tudok itthon használni. Szerintem a több tízezres figurákhoz már tényleg nagy fan-nak kell lennie az illetőnek , de a lények , hogy ne számítson a pénz neki.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3919 Dátum: 2015. január 13. - 11:40:17 »
Hú, az Unmasked verzió tényleg jó! :D

Szerintem a több tízezres figurákhoz már tényleg nagy fan-nak kell lennie az illetőnek , de a lények , hogy ne számítson a pénz neki.

Vagy legalábbis el kell jutnia odáig az illetőnek, hogy rendben legyen az élete, vagyis meglegyene a lakásában minden, ami kell, korrekt fizetése legyen amiből tud félretenni, és legyen elég félretett pénze vésztartaléknak. Ha már úgymond minden fontos dolog megvan az életében, akkor már nyugodtan költhet ilyen luxuskiadásokra (mert a többtízezres figurák már annak számítanak szerintem). Mondjuk ha sok pénzem lenne, én inkább azt a Hot Toys Pókembert venném meg, mint egy luxuskarórát.
A tízezer ft körüli figurákra még azt mondom, megéri, nem egy nagy tétel (van aki ennél is többet ad egy videójátékért); a 30 rongy körüli figurákon már elgondolkoznék, a 60-70 ezer körülieket meg már nagyon meggondolnám, az már tényleg luxus. :D Mindenesetre elgondolkodtató, hogy egy figura majdnem annyiba kerül, mint egy PS3... :D Mondjuk ez még nem annyira durva kategória, legalábbis ésszerű keretek közt megvalósítható. De a kétmilliós cuccokra már azt mondom, hogy tényleg hülyeség, ahhoz már milliomosnak kell lenni, hogy valaki egy lakás árának a negyedét ráköltse egy szoborra.

Amúgy én az egyik börzén láttam egy Kratos figurát, amit majdnem megvettem, de aztán inkább a képregények mellett döntöttem. Azt azóta is bánom, hogy nem vettem meg, mert már nem forgalmazzák, és csak 5 rongyba került volna.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.