Nekem megvan.
Még anno Todd szerezte nekem.
Azóta is bánom, hogy nem rendeltem kettőt. Mondjuk akkor még bátyám is velünk lakott, és ő megvette, így úgymond megvolt "nekünk". Csak lehettem volna előrelátóbb, mert ez a "mi" ugye ez esetben nem egy örökké tartó kapcsolat. Azóta meg csak drágán lehet megvenni, pedig akkor az csak olyan 3-4000 volt.
Todd. Régről vannak valamilyen Pokémonos Tazóim (kerek és háromszögűek is ) nem érdekli a barátnődet ? Szerintem valamilyen tartó is van hozzá.
Tudom, hogy gyüjtötte őket, de nem tudom, mennyi van meg neki, majd megkérdezem, lebizniszeljük börzén.

Todd, az a rajz tök cuki. 
Komolyra fordítva, én azt bírom a mangákban, animékben, ahogyan a szemeket rajzolják, nagyon látványosak és kifejezőek. Persze, ha valamit más stílusban szoktunk meg, akkor már fura, ha mangásítják, például láttam neten Amazon szobrot mangás arccal... Olyan, mint egy kigyúrt gimnazistalány. 
Ja amúgy sok jópofa ötlet van a mangákban, amihez nagyon értenek. Gimnazista lányt csak egy mangaka tud igazán szexire rajzolni.
Persze, ez érthető.
Nálam gyerekkoromban a G.I.Joe-k és később a Spider-Man TAS figurák indították el a gyűjtést, csak sajnos abbahagytam. Mondjuk mai (felnőtt) szemmel nézve gyerekkorom kedvenc figurái igen gagyik, azokat már nem venném meg (kivéve egy Spider-Man TAS Pókembert, amit az egyik börzén vettem párszáz forintért nosztalgiából, de mivel elég kopott, így valszeg megszabadulok majd tőle). Viszont nem semmi, hogy a játékipar is mennyit fejlődött, ha most lennénk gyerekek, arany életünk lenne (már ha pénzes családba születnénk). 
Hát ha ugyanezek a figuráim 15-20 évvel ezelött lettek volna meg, borzasztóan sokat játszottam volna velük, az tuti.

Erről nem is hallottam, hol láttad? A mostani Marvel Select Vasemberek nem igazán tetszenek.
Amúgy abban reménykedem, hogy ha megjön az Avengers 2, akkor hátha újra kidobnak valami jó minőségű Vasembert... 
Ebay-en láttam először, gyanús volt az ára, akkor 4-5000 volt postaköltséggel együtt. Aztán rájöttem, hogy figurás oldalakon már jó páran foglalkoztak a jelenséggel. Egész kis széria van a Vasember 2-es figurák átfestéseiből, az Iron Patriot igazából a legismertebb közülük, mert az hamarabb jelent meg, mint a hivatalos. És igen, tényleg jól néz ki.
De most amúgy drágábbak, 5-6 ezer körül mozognak postaköltséggel. Szerintem marha sokat megvettek karácsonykos és a forint is gyengült, most nem éri meg külföldről rendelni. Ha megnézed, ez mind ugyanaz az egy figura más-más festéssel, max a mellap változik kicsit, és van még ezüst, terepszínű, fekete stb. De nekem csak ez a kettő tetszik, leginkább nyilván az original vörös sárga kombó.