Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 715122 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4060 Dátum: 2015. március 24. - 19:16:59 »
nekem volt egy superiorhoz járó láb. de beadtam a fantasmaniásokhoz. ha érdeklődsz náluk szerintem még megvan ;)

Emaileztem veluk par napja egy vasarlasom miatt, mikoris megemlitettem, hogy keresem az adott darabokat es akkor szerintem ez az a lab, amit se elcserelni, se eladni nem akarnak, pedig nem tudjak felhasznalni es ertheto magyarazattal sem szolgalni, hogy miert nem akarnak tole megvalni.

Ha meg ingyen kaptak toled, akkor meg me'gerthetetlenebb szamomra...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4061 Dátum: 2015. március 24. - 19:19:46 »
nekem volt egy superiorhoz járó láb. de beadtam a fantasmaniásokhoz. ha érdeklődsz náluk szerintem még megvan ;)

Emaileztem veluk par napja egy vasarlasom miatt, mikoris megemlitettem, hogy keresem az adott darabokat es akkor szerintem ez az a lab, amit se elcserelni, se eladni nem akarnak, pedig nem tudjak felhasznalni es ertheto magyarazattal sem szolgalni, hogy miert nem akarnak tole megvalni.

Ha meg ingyen kaptak toled, akkor meg me'gerthetetlenebb szamomra...

nem ingyen kapták tőlem, lehet félreérthetően fogalmaztam. gondolom ők is gyűjtik a darabokat, hogy egybe eladhassák, de ez már nem az én bizniszem.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4062 Dátum: 2015. március 24. - 19:52:57 »
nem ingyen kapták tőlem, lehet félreérthetően fogalmaztam. gondolom ők is gyűjtik a darabokat, hogy egybe eladhassák, de ez már nem az én bizniszem.

Ertem, de sokat nem valtoztat. Ha gyujtenek, akkor raharaptak volna a Goblin torzsemre, mikor meg azt kerdeztem, hogy tudnak-e valakit, akinek kellhet, mert eloszor en is meg akartam tole valni (de meg ajanlatot sem tettek, csak annyi derult ki, hogy szerintuk ezek a darabok nem tul ertekesek).
Ekkor mondtak, hogy nekik is van egy lab es amikor megkerdeztem, hogy mit csinalnak vele, azt mondtak, hogy elteszik es elfelejtik.

Aztan kesobb dontottem ugy, hogy inkabb megepitem es atalakitom. Gondoltam az elfelejtesnel mar csak jobb, ha hasznuk van belole es kesobb rakerdeztem, hogy nem akarjak-e eladni, vagy elcserelni a labat es ekkor derult ki, hogy van egy egesz soruk + a lab, de megsem akarnak tole megvalni. Vegkepp nem ertettem, hogy, ha van egy egesz sor, akkor mit csinalnak kulon egy labbal. Raragasztjak a hatara?
De erre mar nem kaptam normalis valaszt. Persze maganugyuk, de ez a momentum volt a pure awkward weirdness szamomra.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4063 Dátum: 2015. március 25. - 10:18:29 »
Hivatlaos fotok a Koto Mark 43-rol:
 http://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000001629/

Valami nem stimmel vele, foleg a fejevel. Szerintem tovabbra is a Mark VII a legjobb Vasember szobruk. Az elotte levok is aranytalanok voltak.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4064 Dátum: 2015. március 26. - 00:40:24 »

Ertem, de sokat nem valtoztat. Ha gyujtenek, akkor raharaptak volna a Goblin torzsemre, mikor meg azt kerdeztem, hogy tudnak-e valakit, akinek kellhet, mert eloszor en is meg akartam tole valni (de meg ajanlatot sem tettek, csak annyi derult ki, hogy szerintuk ezek a darabok nem tul ertekesek).
Ekkor mondtak, hogy nekik is van egy lab es amikor megkerdeztem, hogy mit csinalnak vele, azt mondtak, hogy elteszik es elfelejtik.

Aztan kesobb dontottem ugy, hogy inkabb megepitem es atalakitom. Gondoltam az elfelejtesnel mar csak jobb, ha hasznuk van belole es kesobb rakerdeztem, hogy nem akarjak-e eladni, vagy elcserelni a labat es ekkor derult ki, hogy van egy egesz soruk + a lab, de megsem akarnak tole megvalni. Vegkepp nem ertettem, hogy, ha van egy egesz sor, akkor mit csinalnak kulon egy labbal. Raragasztjak a hatara?
De erre mar nem kaptam normalis valaszt. Persze maganugyuk, de ez a momentum volt a pure awkward weirdness szamomra.
itt a válasz:
http://fantasmania.hu/pokember-figura-20cm-es-ultimate-green-goblin-zold-mano-ellenseg-figura-csom-nelkul-marvel-legends-baf-p-6533.html

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4065 Dátum: 2015. március 26. - 10:59:29 »
itt a válasz:

Hmm, akkor valoban nem lehetnek tul ertekesek ezek a testreszek....

venom75

• Pókfej
« Válasz #4066 Dátum: 2015. március 29. - 06:24:29 »
Szó volt itt  a fórumon a GALAXY játékboltról és termékeiről. Ott csak utánzatokat lehet vásárolni vagy eredeti termékeket is ? Szeretnék rendelni egy figurát, de félek, hogy csak jó replikát kapok.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4067 Dátum: 2015. március 29. - 08:38:33 »
A Galxyanak semmi köze nem volt a replikás témához. Eredeti a valodi ar masfelszereseert ami ott van.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4068 Dátum: 2015. március 29. - 10:17:08 »
Szó volt itt  a fórumon a GALAXY játékboltról és termékeiről. Ott csak utánzatokat lehet vásárolni vagy eredeti termékeket is ? Szeretnék rendelni egy figurát, de félek, hogy csak jó replikát kapok.

Nem tudom ezt hogy raktad ossze a Galaxy-val, de a hazai boltokban nem nagyon lehet bootlegeket/replikakat kapni.

Talan ez az egyetlen, amit eddig talaltam, de itt oda is van irva:
http://fantasmania.hu/6db-os-tini-nindzsa-teknocok-figura-szett-12cm-es-mozi-megjelenesu-hasznalt-repro-figurak-p-6232.html

A legegyszerubb, ha nem vagy biztos valamiben, hogy megnezel par bemutatot. A dobozukrol altalaban szinten fel lehet ismerni, hogy masolat. Foleg online vasarlasnal es kinabol erkezo termekeknel all fenn ez a kockazat, ha nem tudja a vasarlo, hogy mire figyeljen.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4069 Dátum: 2015. március 29. - 13:08:58 »
Köszi, már tisztázódott.  ;)

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4070 Dátum: 2015. március 30. - 11:10:15 »
Play Arts Variant Star Wars figurak:

http://www.amiami.jp/top/detail/detail?gcode=FIG-KAI-8662

Boba:
http://www.amiami.jp/top/detail/detail?gcode=FIG-KAI-9163&affid=fc

Stormtrooper:
http://www.amiami.jp/top/detail/detail?gcode=FIG-KAI-9162

Tetszik valakinek?

Reszemrol Vader meg vallalhato, de a tobbi mar nem. Marmint kegyetlenul jol meg vannak csinalva, de mint korabban irtam, reszemrol a japan dizajn legyen japan, az amerikai pedig maradjon amerikai.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4071 Dátum: 2015. március 30. - 11:44:12 »
Idézet
Tetszik valakinek?

Nekem igen. :oh: Olyanok, mintha újradizájnolták volna őket egy SW remake filmhez. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4072 Dátum: 2015. március 30. - 12:05:34 »
Inkább mint egy Star Wars animéhez (ami megjegyzem, baromi jó lenne, ha nem csak az az 5 perces verzió létezne).
De én se venném meg őket.
De nekem már a play artos Marvel figurák sem jöttek be.

Raisu

• Traveller
« Válasz #4073 Dátum: 2015. március 30. - 12:54:45 »
Inkább mint egy Star Wars animéhez (ami megjegyzem, baromi jó lenne, ha nem csak az az 5 perces verzió létezne).
Az az 5 perces szösszenet nem anime. Nem japánok csinálták, és szvsz sokkal közelebb áll az amerikai rajzfilmek rajzstílusához, mint a japánokéhoz.  ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4074 Dátum: 2015. március 30. - 14:28:23 »
Az legyen a legkisebb baj, attól még f*sza volt.  ;D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4075 Dátum: 2015. április 03. - 18:11:52 »

Ez kemény!
Tejet kérek! Csokisat!

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4076 Dátum: 2015. április 03. - 19:57:14 »
Adhatnának ilyet a gyűjtői kiadásban is.  :surp:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #4077 Dátum: 2015. április 07. - 10:12:25 »
Ez a figura baromi jól néz ki.
Adhatnának ilyet a gyűjtői kiadásban is.  :surp:
Akkor kábé helyből megduplázódna a gyűjtői kiadás ára.
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 07. - 10:14:55 írta Todd »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4078 Dátum: 2015. április 17. - 09:02:36 »
És berendeltem ezt a figurát. 7 év várakozás után végre már csak egy hónap, és itt lesz. :D

Bárcsak megtörténne az a csoda, hogy ezek után a Neca további Player Select figurákat is gyártana, mert szerintem nagyon jó széria volt.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4079 Dátum: 2015. április 17. - 10:37:27 »
vadul néz ki! én ma megyek a select carnage figuráért