nem ingyen kapták tőlem, lehet félreérthetően fogalmaztam. gondolom ők is gyűjtik a darabokat, hogy egybe eladhassák, de ez már nem az én bizniszem.
Ertem, de sokat nem valtoztat. Ha gyujtenek, akkor raharaptak volna a Goblin torzsemre, mikor meg azt kerdeztem, hogy tudnak-e valakit, akinek kellhet, mert eloszor en is meg akartam tole valni (de meg ajanlatot sem tettek, csak annyi derult ki, hogy szerintuk ezek a darabok nem tul ertekesek).
Ekkor mondtak, hogy nekik is van egy lab es amikor megkerdeztem, hogy mit csinalnak vele, azt mondtak, hogy elteszik es elfelejtik.
Aztan kesobb dontottem ugy, hogy inkabb megepitem es atalakitom. Gondoltam az elfelejtesnel mar csak jobb, ha hasznuk van belole es kesobb rakerdeztem, hogy nem akarjak-e eladni, vagy elcserelni a labat es ekkor derult ki, hogy van egy egesz soruk + a lab, de megsem akarnak tole megvalni. Vegkepp nem ertettem, hogy, ha van egy egesz sor, akkor mit csinalnak kulon egy labbal. Raragasztjak a hatara?
De erre mar nem kaptam normalis valaszt. Persze maganugyuk, de ez a momentum volt a pure awkward weirdness szamomra.