Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714658 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4120 Dátum: 2015. május 05. - 20:55:26 »
Hihetetlen mennyi gagyi van a piacon, ezeket senki nem ellenőrzi, vagy még ennyire kevés ember van aki hozzá értő lenne?  :uhoh:
Ezek a tipikus kínai másolatok, amiket javarészt pont olyanok csinálnak, akiknek valóban fogalmuk sincs róla, hogy ki kicsoda. Kb úgy vannak vele, mint mi ővelük, hogy mi meg nem tudnánk megkülönböztetni egy japánt egy kínaitól. És ezek a másolatok szépen eljutnak a világ minden piacára, vagy ázsiai üzletébe. Csak ez ellen nem nagyon tudnak mit tenni, ahogy a többi másolat ellen sem. Nálunk is lehet hasonló szép gyöngyszemeket találni, csak körül kell nézni az Ázsia Centerben.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4121 Dátum: 2015. május 05. - 21:11:04 »
szerintem ezeknek pont az a lényege, hogy hasonlítanak is meg nem is. így könnyen és olcsón elő lehet állítani és meg is veszik. jogdíjat sem kell fizetni.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4122 Dátum: 2015. május 05. - 22:20:45 »
mi meg nem tudnánk megkülönböztetni egy japánt egy kínaitól

En meg tudok.

A vicces bootlegeknek mar kultusza van. :)
http://www.cracked.com/article_19056_the-15-most-unintentionally-hilarious-bootleg-toys.html
http://www.buzzfeed.com/briangalindo/20-hilarious-and-ridiculous-knock-off-toys#.cbpO5qKq9

Anno legalabb egy oraig sirva rohogtem ezen a kepen miutan meglattam.
https://www.youtube.com/watch?v=nhanKEPwMf4

Todd

• Pókfej
« Válasz #4123 Dátum: 2015. május 07. - 20:36:06 »
Megjött a Devil May Cry figurám.
Ez a figura eszméletlen, szó szerint, aki szereti a játékot, annak kötelező vétel.
A saját fotóim elég trék lettek, így pár máshonnan letöltöttet rakok be.

Nem csak a kabátja van pl. külön elkészítve lágy gumiból, hanem a mellénye, az őv, és a lágyék rész is. Ami így pl teljesen eltakarja a combnál lévő gömbcsuklót, ami baromi jó ötlet. Ilyet eddig csak 30 centis Play Arts figuráknál láttam.
A mozgatása amúgy nagyon jó, max a Marvel Select Spider-man-é volt hasonlóan frankó. Hiába a 35 mozgatási pont, nem tűnik annyira széttagoltnak, max a kabát nélkül a váll rész zavaró, így marad rajta a kabát.

És hiába a nehéz kabát, nagyon stabilan áll a lábán. Az ablakos a játék dobozát imitáló csomagolás szintén nagyon szép, a kiegészítőkön sem spóroltak. Ez egy tökéletes figura lenne, ha nem lenne pár apró hibája. A doboz anyaga eléggé puha, amitől a háta behorpadt, pedig ez láthatóan nem az a tipikus kidobni való csomagolás és a cserélhető kezeknél elég kicsik a kis bütykök, amikre a csuklóit illeszthetjük.

Plusz örültem volna, ha a kard a hátára tehető lenne, mint a játékban. De amúgy gyönyörű, simán megérte azt a 10.000 forintot amit rászántam, pedig kicsit el is siettem a dolgot, mert azóta láttam olyan hirdetőt ebay-en akitől 8-9000 körül is be lehetett volna rendelni, de igazából letojom, örülök, hogy ez 7 év várakozás után végre megvalósult és itt van.
Csodás.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 07. - 20:57:45 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4124 Dátum: 2015. május 07. - 21:34:25 »
Nagyon klassz! :) Marha jól néz ki. Ez a figura még annak is bejöhet, aki amúgy nem ismeri a játékot.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4125 Dátum: 2015. május 07. - 21:46:39 »
Még talán annyi, hogy nagyon jellemző a figurára a mangás/animés túlzás, a lábai sokkal hosszabbak, mint ami egy valódi emberé lenne arányosan, a kabát szintén, egészen egyszerűen ez a földet söpörné vagy 40 centivel. De amúgy ezek is pont illenek ehhez a figurához, elvégre nem egy realisztikus karakterről van szó, hanem egy japán videojáték főhőséről.
Az arcát amúgy sok fórumon szidták, de nekem az is tetszik, hogy nem ezt a fiatalos szép-arcú Dantét vették alapul, leginkább a 2. rész érettebb kicsit zordabb karakterére emlékeztet.

Vagyis az egész olyan, mintha vették volna az első részes rucit, rátették volna a második részes fejet, és nyakon öntötték volna a 3-4. részre jellemző nagyon túlzó pózerkedéssel. És ez az egyveleg nekem k*rvára tetszik!  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4126 Dátum: 2015. május 10. - 20:02:33 »
Mai fesztiválos szerzeményem:

Arkham Knight Batman. Nagyon vadul néz ki. :D Szerintem ez az eddigi legszebb Batman figura, amit gyártottak, nekem legalábbis ez tetszik a legjobban. 8) Az egyetlen negatívum, hogy nagyon kevés kiegészítő jár hozzá, gyakorlatilag egy bumeráng, meg egy kütyü, amivel a játékban kötelet lehetett kifeszíteni 2 pont között (Line Launcher talán), illetve ahhoz egy cserélhető kézfej. Viszont cserébe az ára nem volt annyira borsos, 8 rongy (persze magyar viszonylatban így is drága).

Todd

• Pókfej
« Válasz #4127 Dátum: 2015. május 10. - 20:16:04 »
Nagyon klassz. Az Arkham figurak nagyon jo minoseguek. En is csak azt nem szeretem bennuk hogy keves a kiegeszito.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4128 Dátum: 2015. május 10. - 20:27:35 »
Jah. Főleg a Marvel Select Pókemberhez képest... :D
Amúgy még annyi bibi van vele, hogy az öve és a vállapja picit akadályozza a mozgathatóságot, dehát valamit valamiért, így is elég sok mozgatási pontja van. Meg végülis egy ilyen komoly páncél a valóságban is korlátozná. :D

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4129 Dátum: 2015. május 10. - 20:39:08 »
Arkham Knight Batman. Nagyon vadul néz ki. :D Szerintem ez az eddigi legszebb Batman figura,

Nekem csupan az a bajom vele, hogy a Vasembert a Marvel mar megcsinalta.
Ez nekem mar nem Batman. Elsore az Origins-es dizajn sem tetszett, de aztan kozelebbrol megnezve megkedveltem. Epp, hogy nem tul high-tech es a figuraja is badass lett.

Mivel az Arkham Knight figurain a Gentle Giant szobraszkodott, biztos mindegyik utos lesz, mint ahogy a jatek is, de a dizajn pont annyira nem tetszik, mint az uj Batman filmek.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4130 Dátum: 2015. május 10. - 21:00:40 »
Nekem csupan az a bajom vele, hogy a Vasembert a Marvel mar megcsinalta.
Tény, először nekem is furcsa volt, amikor láttam a trailert, de aztán megtetszett, mert baromi látványos megoldás, plusz ez igazából közelebb állna egy valóságos Batmanhez. Azért a valóságban a képregényes Batman már 6 milliószor meghalt volna, vagy nyomorék lenne. De persze csak képregény, úgyhogy elhisszük neki, hogy ilyen strapabíró. :)

Egyébként az Aslyum és City-s Batman figurák pont a puritánságuk miatt nem tetszettek, illetve mert meghagyták a kisgatyót, az Originses viszont már nem volt rossz, de ott meg a színezés nem jött be. Dehát ízlések és pofonok. :)

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4131 Dátum: 2015. május 10. - 21:10:18 »
Egyébként az Aslyum és City-s Batman figurák.....
A fejeiket picit elszabtak. Nekem is inkabb a jatek iranti tisztelet miatt van meg.

Dehát ízlések és pofonok. :)
Ennyi.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4132 Dátum: 2015. május 11. - 07:35:54 »
Amúgy Tom, nem is láttam, hogy kinnt voltal ugy tunik elkerultuk egymast.
Nekem a tökéletes Batman amúgy egy kisgatya nélküli Arkham Asylum/city figura lenne. A z Iron-bat nekem sem a kedvencem.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 11. - 10:31:07 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4133 Dátum: 2015. május 11. - 11:18:40 »
Én is néztem ezt a figurát,de az arca (szája) nem tetszett.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4134 Dátum: 2015. május 11. - 11:37:59 »
Amúgy Tom, nem is láttam, hogy kinnt voltal ugy tunik elkerultuk egymast.
Én sem láttalak, de érdekes mód másokat sem nagyon, csak Comicboy-jal és Kaine-el futottam össze. Pedig negyed 1-től kb. 3-fél négyig ott voltam a rendezvényen. Biztos a nagy tömeg miatt vesztünk el. :D

Én is néztem ezt a figurát,de az arca (szája) nem tetszett.
Ja, picit fura, de engem nem zavar. :D

Mondjuk nekem már csak egy verzió kéne a Batmanből, a Neca-féle 1989-es filmverzió, az baromi jó. ;D

De csak a videójátékos színezésű verziót lehet kapni itthon, az meg sz@r. :uhoh: De nem is értem, ki vesz meg olyan figurákat, amik retró videójátékos színezéssel vannak elrontva? Szerintem tök feleslegesek ezek a figurák.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4135 Dátum: 2015. május 11. - 11:54:16 »
De ez het inches?

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4136 Dátum: 2015. május 11. - 12:02:24 »
csak egy verzió kéne a Batmanből
Picit nagy a feje, de igen, ez nekem is kene. Sajnos exkluziv darab es csak az ujrakiadott Blu-Ray-jel lehetett megvasarolni, ezert nem kaphato itthon sem.

De nem is értem, ki vesz meg olyan figurákat, amik retró videójátékos színezéssel vannak elrontva? Szerintem tök feleslegesek ezek a figurák.
Ez csak a mi magyarorszagi penztelen szemunknek tunik foloslegesnek. Mig mi sokkal kevesebb figurat engedhetunk meg magunkak, kulfoldi gyujtoknel roskadasig vannak tomve a polcok ilyen figurakkal es ha valakinek megvan a kotodes a retro jatekok irant, akkor ott elojon az erzelem es siman megveszi maganak, mert megteheti. Meg hat a Neca sem nyomatna oket, ha nem vinnek.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4137 Dátum: 2015. május 11. - 12:29:18 »
De ez het inches?
Igen, emiatt is jó.

Ez csak a mi magyarorszagi penztelen szemunknek tunik foloslegesnek. Mig mi sokkal kevesebb figurat engedhetunk meg magunkak, kulfoldi gyujtoknel roskadasig vannak tomve a polcok ilyen figurakkal
Hát ez tény. Láttam én is videókat külföldi gyűjteményekről... Mondjuk egy egész szobányi figurára nem is vágynék. :D Inkább minőség, mint mennyiség. De ha roskadásig lennék pénzzel, akkor is csak olyan figurákat vennék meg, amik tényleg tetszenek, minden hülyeséget azért nem. (Jó, mondjuk amennyi jó minőségű figura van, lehet az is kiadna egy szobányit... :lol: )

Idézet
Meg hat a Neca sem nyomatna oket, ha nem vinnek.
Hja, biztos végeztek piackutatást. De ennyi erővel az exkluzív filmes verziót is nyomathatnák, azt még inkább vinné mindenki.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4138 Dátum: 2015. május 11. - 12:39:50 »
Plusz a retro figurának még a csomagolása is sokkal igényesebb...

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4139 Dátum: 2015. május 11. - 12:43:38 »
De ennyi erővel az exkluzív filmes verziót is nyomathatnák, azt még inkább vinné mindenki.

Jogi gondok vannak vele, ezert lett exkluziv es csak a blu-ray-jel egyutt megvasarolhato. A videojatekos festesut pont azert tudtak kulon is piacra dobni, mert maskepp nez ki.....meg ha ez csak a festesre is vonatkozik.
Mar gondolkodtam rajta, hogy megveszem a videojatekos verziot es atfestem, de meg nem erzem magam eleg profinak hozza.

Valaki mar megcsinalta, keteszer is: