Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714760 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4220 Dátum: 2015. augusztus 29. - 22:15:06 »
Ebay-on van, nem Magyar.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4221 Dátum: 2015. augusztus 29. - 22:53:52 »
Attól még elmondhatod. Nem csak te ebay-ezel. ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4222 Dátum: 2015. augusztus 30. - 02:03:47 »

Biztos f*sik hogy kiszámoljuk mennyit költött a figurákra  ;) :lol:

Na szal melyik bolt? :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4223 Dátum: 2015. szeptember 01. - 08:35:18 »
Na most ezen a figurán is komolyan gondolkozom.

Amúgy Kaine, ezen elmélkedünk már egy párszor, és kerestem képeket az in game modellről, és van púpja a hátán ott is, csak nem ilyen vörös hanem megyegyező színű a testével ezért nem feltünő.
18+ phead
Masahiro Ito eredeti concept artjain meg hol így szerepel, hol nélküle.

« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 01. - 09:35:16 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4224 Dátum: 2015. szeptember 01. - 12:56:20 »
Nekem idegen az a kitüremkedés, nem tetszik.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4225 Dátum: 2015. szeptember 01. - 13:05:55 »
Én sem igazán vagyok vele kibékülve, főleg, hogy minden figurán ennyire hangsúlyossá teszik. :roll:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4226 Dátum: 2015. szeptember 01. - 19:33:11 »
Amúgy Piramisfej arcát lehetett látni valahol? Vagy soha nem ábrázolták sisak nélkül?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4227 Dátum: 2015. szeptember 01. - 20:44:54 »
Sosem. Én nem vagyok biztos benne, hogy van alatta fej, szerintem ez maga a feje.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4228 Dátum: 2015. szeptember 01. - 21:38:20 »
Konkrétan sohasem mutatták, vannak feltételezések amikből lehet rá következtetni, milyen lehetne maszk nélkül.
Masahiro Ito eredetileg nem maszkos hóhért tervezett, de az annyira nem tetszett a kiadónak, így átalakította.

Később a Silent Hill 3 beli valtiel ez alapján a terv alapján született.

Ettől függetlenül nem lehet azt mondani egyértelműen, hogy Valtiel egy maszk nélküli Piramis fej.

A Silent Hill Revelations mozifilmhez amúgy készült Maszk nélküli Piramisfej concept art, de igazából jobb, hogy nem használták.

Szóval én is egyetértek kaine-el. Piramisfejnek ez a feje. Mivel rémálmokból lett teremtve, nem volt elötte feje, amire rákerült a maszk, mondhatni ő így "született".
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 01. - 21:41:29 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4229 Dátum: 2015. szeptember 01. - 21:53:23 »
Aha, én is gondoltam rá, hogy a sisak lehet a feje.

Todd: hu bazz, ezek a sisak nélküli conceptek kemények. :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4230 Dátum: 2015. szeptember 04. - 00:29:33 »
Húúúúha! :oh: Lesz új GOW figura!!! :oh: A Neca dobja piacra, 7 inches ez is! (És persze Ultimate. ;D )

Ha már a korábbi figurákról lemaradtam, ezzel majd bepótolhatom. ;D Ráadásul cserélhető fejjel jön, kircsi lesz! :oh:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4231 Dátum: 2015. szeptember 04. - 08:16:15 »
Érdekes, mert Kratos nem is egy ritkaság. A régi széria elég olcsón a mai napig kapható. Furcsa is a dolog, a legtöbb ekkor készített Neca már arany árba megy, de a Kratosok nem kerülnek többe úgy 5-7000 Ft-tól.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=neca+god+of+war&_sop=15
(meg is rendelném, ha most épp nem egy cosplay-be ölném bele a pénzem, lehet találgatni, ki leszek ;D)
Persze az ultimate figurák doboza mindig gyönyörű, és egy fokkal szebbnek is tűnik a kidolgozás is, plusz a régi figurák mozgathatósága elég korlátozott volt(a lábukon inkább ne is lett volna mozgatási pont), de a hasát viszont nagyon elcseszerintették...  :o
Habár belegondolva a Terminátor vagy Freddie sem volt egy különösebb hiánypotló (ellentétben Dantéval, meg a készülő Sarah Connorral), szóval nem feltétlen ez az alapja az Ultimate szériának.
Habár lennének még ötleteim a Necának, pl. Back To The Future figura, vagy Mad Max, esetleg egy új Lara Croft.
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 04. - 08:33:29 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4232 Dátum: 2015. szeptember 04. - 22:00:56 »
Érdekes, mert Kratos nem is egy ritkaság. A régi széria elég olcsón a mai napig kapható. Furcsa is a dolog, a legtöbb ekkor készített Neca már arany árba megy, de a Kratosok nem kerülnek többe úgy 5-7000 Ft-tól.
Ez tényleg furcsa. Ilyenkor néha gyanakszom is, hogy nem sérültek-e a figurák... :D
Tényleg, ti szoktatok használt/bontott figurákat venni? Vagy kizárólag a vadonatúj, bontatlan termékeket veszitek?

Idézet
Persze az ultimate figurák doboza mindig gyönyörű, és egy fokkal szebbnek is tűnik a kidolgozás is, plusz a régi figurák mozgathatósága elég korlátozott volt(a lábukon inkább ne is lett volna mozgatási pont), de a hasát viszont nagyon elcseszerintették...  :o
Így képről nekem ez az új kiadás külsőleg is nagyon meggyőző, de a cserélhető fejek, és a hasi mozgatási pont miatt abszolút favorit egy régi szériással szemben. Igazából nekem a hasa is tetszik, nyilván valahogy ki kellett alakítani a mozgatási pontot rajta, de szerintem elég jól néz ki.

Idézet
Habár lennének még ötleteim a Necának, pl. Back To The Future figura, vagy Mad Max, esetleg egy új Lara Croft.
Ha már így álmodozunk, igazán kiadhatna valaki egy jó minőségű 7 inches Man of Steel filmes Superman figurát... :) Meg a 89-es Batman jogait is megszerezhetnék, és kiadhatnák végre 7 inchben, hogy ne a videójátékos verziót kelljen festegetni...  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4233 Dátum: 2015. szeptember 07. - 08:34:40 »
Aukciós oldalak azért elég szigorúak, ha sérült, bontott stb. azt fel kell tüntetni, mivel a vevő simán visszakérheti a pénzét.
Én sokszor vettem már bontatlan figurát, mivel sok esetben olyasmikre hajtok, amik normál kereskedelmi forgalomban már nemigen kaphatók.
pl. a korai Marvel Select, vagy Neca figurák, amikor még nem akciófigurákat, hanem inkább szobrokat gyártottak.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4234 Dátum: 2015. szeptember 07. - 11:39:15 »
Ahha értem. Amúgy a Marvel Select Venom és Carnage figurák sem kaphatók már kereskedelmi forgalomban? Legalábbis a hazai boltok honlapján nem láttam őket.

Vannak új képek a Kratos figuráról:

http://news.toyark.com/2015/09/06/new-god-of-war-iii-kratos-photos-and-info-175176

Úgy írják, decemberben fog megjelenni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4235 Dátum: 2015. szeptember 07. - 11:50:33 »
Fantasmania tudott egyedül szerezni párat a Carnage figurákból, amúgy sehol sem árulták itthon, azóta aranyárba megy. A Venom az elég sűrűn fellelhető volt egy időben, de már nem gyakori, de van rá esély, hogy még lesz, viszont azt eredeti áron be lehet rendelni külföldről (8-9000 körül).
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 07. - 12:16:11 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4236 Dátum: 2015. szeptember 07. - 19:17:23 »
Aha, köszi. Mondjuk ők amúgy is jóval hátrébb vannak a képzeletbeli listámon... Eddig az S.H. Figuarts Mark 45 Ironman tanyázott az első helyen, de most igencsak odalépett mellé Kratos...  ;D

Amúgy milyen cosplayt fogsz nyomni? Busó, vagy valami más? :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4237 Dátum: 2015. szeptember 07. - 19:34:01 »
Nem, most nem saját kiadványból tolom. Híresebb film, aminek idén elég kerek évfordulója van. ;)

Todd

• Pókfej

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4239 Dátum: 2015. szeptember 08. - 19:38:58 »
Zselé!
Jó az arca. Nálam ez már nyerő. Azok ott igazi hevederek?