Berendeltem az utángyártott Neca Kratost. A fő ok az volt, hogy régóta szemezgetek ezzel a pakkal is:
http://www.ebay.com/itm/ALIEN-vs-PREDATOR-2-NECA-FIGURAS-ARTICULADAS-18cm-/281251022108?hash=item417bde051cValószínűleg ez is utánagyártott, így amennyiben az olcsóbb figurának nem vagyok elégedett a minőségével, utólag valószínűleg úgy is el tudom passzolni kis bukással, a 2 packot meg kihagyom és inkább vadászok egy jóval drágább eredetire.
Amennyiben meg jó (a videókon nem láttam komoly gondokat), akkor meg a korábbi Neca figurával kiegészítve lesz egy minden létező cuccal rendelkező csupasz Kratosom, és akkor az Ares Armour verziótól válok meg. Majd lehet gyártok egy összehasonlító galériát, kis leírással.
Azt a hibát viszont nem követem el még egyszer mint a Neca T-800-al, amikor előbb váltam meg a régi figurától, és utána érkezett meg az új. Mert alapvetően ez a verzió jobban tetszik (a két kezes Steel Mill, mint a fél karú Final Battle), viszont a fej és a gránátvető festése a másikon jobban sikerült, úgyhogy ott is a két figurából kellett volna egyet összerakni, majd a maradékot elpasszolni. Sajnos annál valószínű, hogy bootleg verzióval van dolgom, míg ott ez nem volt tudatos...

Na mindegy, még kezdő ebay-es voltam, tanulság levonva.