Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714694 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4380 Dátum: 2016. február 02. - 14:35:31 »
majd megnézem, a hűtőmágnes jól hangzik.
én anno a félliteres ásványvizes avengers címkéket gyűjtöttem össze.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4381 Dátum: 2016. február 02. - 14:49:43 »
Az is megvan.
 ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4382 Dátum: 2016. február 02. - 15:08:20 »
szegény boba, de legalább nem porosodik. az enyém ott áll a polcon, phasma és kylo között.
Csak ez az egy figurám van a szériából így nem tud kivel pózolni. :(
A hasbro sajnos képtelen az emberi arcok gyártására, Vadert meg elcseszték az anyagruhával, így max a rohamosztagosok jöhetnek még szóba.
Plusz számomra egyszerűen ár-érték arányban ezek nincsenek egy szinten egy Neca, DC Collectibles vagy Diamond Select figurával, így max 5-6 ezret adnék értük (amennyiért Bobat is vettem), nem 9-10-et amennyikbe egy népszerűbb darab kerül.
Ezen okokból kifolyólag nem bővült a SW csapat.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4383 Dátum: 2016. február 02. - 15:23:28 »
A Kotobukiya Bobát megvettem , nagyon szeretem a karaktert ezért is gondolkodtam a Black sorozatbeliben is.
Én ráálltam a Koto figurákra + egy-két Predátort is beszerzek ha olyan kerül a látókörömbe ami tetszik.
Nekem más igazán nem jön be, de ízlések és pofonok.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4384 Dátum: 2016. február 02. - 18:56:16 »
Néhány napja vettem ilyen üdítőt a lányomnak. Az ajándékok ezek voltak.
Star Wars-os üditőben Avengers ajándékok?  :headscratch:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4385 Dátum: 2016. február 03. - 16:04:08 »
Az a NECA-s Kyle Reese nekem is tetszik. :D De asszem lesz Ultimate verzió a Tech Noir és Police Station Assault terminátorból is.

Viszont ez a Kapi figura elég jól néz ki szerintem:

http://news.toyark.com/2016/02/02/marvel-disney-store-exclusive-marvel-select-black-panther-captain-america-190348

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4386 Dátum: 2016. február 03. - 16:12:17 »
Az a NECA-s Kyle Reese nekem is tetszik. :D De asszem lesz Ultimate verzió a Tech Noir és Police Station Assault terminátorból is.
Igen, azokból is jó lenne. Az  igazi T1 végi számomra azóta is félelmetes Terminator, egyszer már megjelent, de elég limitált kiadásban.

Vagy lehetne első részes Sarah connor, esetleg T2-es gyerek John, kiegészítőnek motorral (mivel a figura úgyis kisebb). Aztán a kezem a bilibe lóg. :lol:
Viszont ez a Kapi figura elég jól néz ki szerintem:
http://news.toyark.com/2016/02/02/marvel-disney-store-exclusive-marvel-select-black-panther-captain-america-190348
Igen, szerintem is nagyon jól néz ki.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4387 Dátum: 2016. február 03. - 19:52:04 »
Uhh....legjobb!  8)
Egy ilyet én is elfogadnék a T2-es mellé.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4388 Dátum: 2016. február 03. - 21:06:09 »
Jön a Neca Uncharted figura! Fuckyeah! :D
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 04. - 08:13:23 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4389 Dátum: 2016. február 03. - 22:37:15 »
Höh, komoly! :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4390 Dátum: 2016. február 03. - 23:04:25 »
Hatha picit felelesztik a Player Select vonalat. Egy 7"-es Solid Snake figuraert sok mindent megadnek.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4391 Dátum: 2016. február 04. - 08:50:22 »
Jön a Neca Uncharted figura! Fuckyeah! :D

Posztoltam a Zóna csoportban is, de itt is leirom, hogy szerintem egyaltalan nem sikerult jol. Mondjuk szerintem a 4. reszben annyit valtoztattak a karakter modellen, hogy mar nem is hasonlit a korabbi jatekokban megismertre. (Lassan Nathan Fillion lesz belole).
De ez a NECA faraga's me'g az uj modellre sem hasonlit.
Eleg csak az oreg Ash figura fejet kell felhoznom peldanak, na az minoseg.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4392 Dátum: 2016. február 04. - 09:01:53 »
Szerintem a sima fej nem rossz (a 4-es modellel összehasonlítva, amiért én se vagyok úgy oda meg vissza). Az agresszív fej, hát az kissé olyan mint Kratos hajjal. :lol:
Mondjuk Bruce Cambell-t hálásabb feladat lehet faragni, szerintem, ha lerajzolnám őt, sokkal jobb eséllyel ismernék fel, mert igen karakteres arca van Mr. Állkapocsnak.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 04. - 09:19:59 írta Todd »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4393 Dátum: 2016. február 11. - 09:34:45 »
Berendeltem az utángyártott Neca Kratost. A fő ok az volt, hogy régóta szemezgetek ezzel a pakkal is:
http://www.ebay.com/itm/ALIEN-vs-PREDATOR-2-NECA-FIGURAS-ARTICULADAS-18cm-/281251022108?hash=item417bde051c
Valószínűleg ez is utánagyártott, így amennyiben az olcsóbb figurának nem vagyok elégedett a minőségével, utólag valószínűleg úgy is el tudom passzolni kis bukással, a 2 packot meg kihagyom és inkább vadászok egy jóval drágább eredetire.
Amennyiben meg jó (a videókon nem láttam komoly gondokat), akkor meg a korábbi Neca figurával kiegészítve lesz egy minden létező cuccal rendelkező csupasz Kratosom, és akkor az Ares Armour verziótól válok meg. Majd lehet gyártok egy összehasonlító galériát, kis leírással.

Azt a hibát viszont nem követem el még egyszer mint a Neca T-800-al, amikor előbb váltam meg a régi figurától, és utána érkezett meg az új. Mert alapvetően ez a verzió jobban tetszik (a két kezes Steel Mill, mint a fél karú Final Battle), viszont a fej és a gránátvető festése a másikon jobban sikerült, úgyhogy ott is a két figurából kellett volna egyet összerakni, majd a maradékot elpasszolni. Sajnos annál valószínű, hogy bootleg verzióval van dolgom, míg ott ez nem volt tudatos... :roll:
Na mindegy, még kezdő ebay-es voltam, tanulság levonva.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 11. - 09:47:26 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4394 Dátum: 2016. február 12. - 11:00:19 »
Én Kratosból mindenképp az Ultira hajtok, alig várom, hogy megjelenjen.

Viszont a toyark hírei szerint újra ki fogják adni a Marvel Select Venom és Carnage figurákat. :oh:

Illetve jön egy Marvel Legends Deadpool is, ami egész jól néz ki:

Persze itt is a mérettel van gondom, egyébként tökéletes lenne. Mondjuk még csak 7"-es figuráim vannak, így nem tudom, igazából mennyire zavarna a méretbeli különbség. Abban reménykedem, hogy hátha kidob a Diamond Select is egy Deadpool figurát a film kapcsán... :D (A mostani Marvel Select DP nem igazán tetszik.)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4395 Dátum: 2016. február 12. - 11:23:26 »
Valóban jó lenne egy új DP figurát kiadni, mert a mostani szerintem is problémás. A Carnage újrakiadását tudnám díjazni, mert annó gyakorlatilag 2 példány került be belőle az országba, és lecsúsztam róla. :lol:
Viszont azzal se vagyok 100%-ig elégedett, mert iszonyúan túlméretezték. Azért Venomtól alacsonyabbnak kellett volna lennie, valahol féltávon Póki és Venom között.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4396 Dátum: 2016. február 12. - 11:30:19 »
annó gyakorlatilag 2 példány került be belőle az országba
Az szép. :lol:
Idézet
Viszont azzal se vagyok 100%-ig elégedett, mert iszonyúan túlméretezték. Azért Venomtól alacsonyabbnak kellett volna lennie, valahol féltávon Póki és Venom között.
Na igen, bár ez engem annyira nem zavar, rá lehet fogni, hogy a szimbióta annyira megváltoztatta a testfelépítését, hogy nagyobb lett... :D Amúgy én nem vagyok nagy rajongója a karakternek, de ez a figura annyira jól néz ki, hogy elgondolkodnék a beszerzésén. Meg az is vonz, hogy egy csomó kiegészítőt adnak hozzá, mint a Venomhoz is.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4397 Dátum: 2016. február 12. - 11:38:07 »
Illetve jön egy Marvel Legends Deadpool is, ami egész jól néz ki:

Nem csak a Deadpool, hanem egy hullamnyi X-Men-t igernek.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4398 Dátum: 2016. február 12. - 11:42:57 »
egy deadpool figurát én is szeretnék venni. remélem ez a legends jó minőségű lesz mert ahová most ez a sorozat tart az egyenesen szemét.
én megvettem a carnage figurát, baromi jó tényleg. a mérete az egyetlen problémája de hát szerintem azt leszámítva az egyik legjobb select figura.
ebben az újra kiadásban lesz valami fejlesztés?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4399 Dátum: 2016. február 12. - 11:43:55 »
annó gyakorlatilag 2 példány került be belőle az országba
Az szép. :lol:
Megvettem volna a másikat, ha nem épp előtte rendelem be a Player Select Dante figurát. Külföldi oldalakon meg gyakorlatilag csak olyan áron ment, mintha minimum aranyból öntötték volna. :lol:
Na igen, bár ez engem annyira nem zavar, rá lehet fogni, hogy a szimbióta annyira megváltoztatta a testfelépítését, hogy nagyobb lett... :D
Na jó, de a képregényben Venomot mindig nagyobbnak ábrázolták.
egy deadpool figurát én is szeretnék venni. remélem ez a legends jó minőségű lesz mert ahová most ez a sorozat tart az egyenesen szemét.
én megvettem a carnage figurát, baromi jó tényleg. a mérete az egyetlen problémája de hát szerintem azt leszámítva az egyik legjobb select figura.
ebben az újra kiadásban lesz valami fejlesztés?
Szinte biztos, hogy ugyanabban a formában fog megjelenni.

Random guberálás az Ebay-en. Egy biztos, bármelyik figurát is vesszük meg Tom, a Play Arts Kai Kratostól csak jobb lehet. Úristen, mi ez?? :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 12. - 14:20:17 írta Todd »