Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 726132 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #2380 Dátum: 2010. január 20. - 23:37:44 »
Miért? Van kritika író részlegük?  :o

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2381 Dátum: 2010. január 20. - 23:44:02 »
Nem is tudtad?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2382 Dátum: 2010. január 20. - 23:45:40 »
Amióta lecserélték az oldal kinézetét talán most néztem oda harmadszor. Bár előtte is max kéthavonta egyszer.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #2383 Dátum: 2010. január 21. - 00:35:59 »
Ejj ejj milyen rosszmájúak vagytok. Nem lehet ám mindenki képregényguru aki olvas ilyesmit. Van aki csak a magyarul megjelent dolgokat ismeri. Pl. én is ilyen vagyok, no meg persze a honosító oldalakon megjelent cuccokat. Na jó azért egy két dolgot le szoktam szedegetni -ami nagyon érdekel- angolul pl 52, countdown, nightwing összes. De bevallom beleolvasáson túl nem jutottam, egyszerűen arra van időm h reggel a klotyón átfussak kb 12 oldalnyi képregényt ;D és mivel nagyon kevés van még az olyan is mint én, pont ezért logikus h olyasmit próbáljanak eladni amit szélesebb körben ismernek pl. filmek alapján. Mert azért az átlag magyar gyerek megnézeget minden fantasztikus trükkös nyavaját(filmet) Az meg h kinek mi tetszik az a saját dolga. van akinek kártyák van akinek matricák v esetleg ezek a figurák vagy 30ezres statue-k v minden ;)  Nem lehurrogni kell az embereket hanem tanítani. Bár mondjuk ha annyira érdekel valakit egy karakter csak utána nézhetne a honosító oldalakon. Nyilván vannak akik azt sem tudják h létezik ilyen. ez van.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2384 Dátum: 2010. január 21. - 10:47:24 »
Barghest, nekem nem azzal van bajom, ha valaki "csak" a Magyarországon megjelent képregényeket veszi, vagy csak honosításokat olvas. A képregényrajongós nem mérhető azon, hogy kinek mekkora otthon a gyűjteménye, mert az álszent hülyeség lenne. De amikor a Knet-es hsz-ek között olyat látok, hogy valaki arról panaszkodik, hogy egy ólmos karakter miért más ahhoz képest AHOGY Ő A GOTHAM KNIGHT animében vagy a JLA rajzfilmben látta, na akkor megbolondulok. Aki a karaktereket a rajzfilmekből ismeri, vagy a filmekből, és neki az az alap, mindezt úgy, hogy életében nem fogott a kezébe képregény, vagy meresztette a szemét a Zsákon, az Allcomics-on vagy a Comicssquad-on, attól elönti az agyamat a pisi, főleg ha az illető, még hülyeségeket is mond, mint a Knet-esek többsége.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #2385 Dátum: 2010. január 21. - 11:50:49 »
Hát de pont ez az, hogy ha már ilyen tök szegény akkor meg kell neki magyarázni h bizony a rajzfilmek bizonyos képregények alapján készültek és hogy hol tudna informálódni de amint látom ezek odaát inkább hagyják hülyén meghalni az embereket. És íme a bizonyíték h a mai fiatalok animéket meg rajzfilmeket néznek, olvasni már túl bonyolult. És pont ezért lehetne jó ez a figura-izé: megnézik a rajzfilmet-megtetszik egy muki benne-megveszik a figurát(amiről mostantól semmit se tudnak majd, mert aki magyarul sem szeret olvasni az angolul pláne nem)- és esetleg elolvashatná a honosító oldalakon található leírásokat+képregényeket hozzá. De ha még azt se hagyják h megtudják h van ilyen :stupid:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2386 Dátum: 2010. január 21. - 12:02:56 »
Számomra komoly fizikai fájdalmat okoz ez a néphülyítő ólmos magazin. 2500 Ft, egy pár centis figuráért plusz egy olyan leírásért ami tele van hibákkal, és mindezt havonta kétszer. A legjobb a Knet-en az az egyetemista táborvezető szegény diák volt, aki rögtön azzal nyitott, hogy ő mennyire csóró, de eddig is és ezután is veszi majd a magazint. Testvér innen üzenem, ha képes vagy havonta kiadni 5000 Ft ezért, akkor annyira mégse lehetsz csóró, akkor meg ne siránkozz.

salander

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2387 Dátum: 2010. január 21. - 13:21:07 »
Abból is milyen veszekedés lett, mikor egyértelmű lett, hogy a cikkírók is szkenek alapján értékelnek. :)
Na én ezt a vitát nem is értettem. Ha az ember friss dolgokról akar írni, hogy mi történik a nagyvilágban - mire érdemes odafigyelni - azt itthon nem lehet nyomtatott füzetből megcsinálni. Még ha az embernek jár is az adott cím, mert gyűjti és szereti is kézben tartani, akkor sem annyiról szól mint kinn, hogy kimegyek a boltba aztán veszek belőle. Finoman szólva is 2-4 hét csúszás lazán befigyelhet. Akkor meg hol a hírérték. Ha meg véletlenül valaki erre kapta volna fel a fejét, hogy ez talán érdekelheti már várhatja is a TPB-et (mert 1-2 szám csúszással már minek füzetesben nekiállni).

szerk. (Mondjuk én valszeg az egyetlen ember vagyok az országban, aki vett így füzetet... amikor megláttam a Trillianban a falon.) :]
szerk2. (Ez nem igaz. Egy srác kedden ugyanígy vett egy Batman Confidential #40-et. Szóval legalább ketten vagyunk.)
« Utoljára szerkesztve: 2010. január 21. - 13:23:57 írta salander »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2388 Dátum: 2010. január 21. - 14:53:58 »
Én is vettem Trillianban a falról már sokat.  :D

Az a vita azért is volt fura, mert egyetlen kritikus sem vesz meg magának cuccokat, hanem kér pofátlanul egy ingyen példányt belőle.  ;D Szóval simán lehet szkennből írni, csak mondjuk ne a képek minőségét kritizálják - szkennből.  ;)

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #2389 Dátum: 2010. január 21. - 21:00:22 »
Ben írd meg a knetre a csóró srácnak a véleményed hátha lesz vmi harakiri belőle ;D amúgy tényleg nem csóró aki ilyesmit tud venni, illetve amíg van honnan elcsoportosítani a pénzt addig nem lehet olyan csóró.  De például én is vehetnék statuekat mégsem teszem és inkább ezt a blődséget veszem, egyrészt mert így nem lesz több ugyanolyan figurám azonos karakterről másrészt így nincs hiányérzetem h ezt meg azt nemtom megvenni hanem van egy "teljes sorozatom", na meg kényelmesebb ha kiküldözgetik havonta a cuccot mint hogy mászkáljak pesten boltokban keresgélni figurákat. Bár ha pesti lennék valszeg más lenne. 

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2390 Dátum: 2010. január 21. - 21:09:35 »
Megírtam, de a Knet stábja törölte. Nagyon nem szeressenek ott engem de az érzés kölcsönös.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #2391 Dátum: 2010. január 21. - 21:55:26 »
Hát de a newgen reklám miatt törölték nem? :o

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2392 Dátum: 2010. január 21. - 21:57:09 »
Nekem múltam van a Knet-tel.  :brow:

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #2393 Dátum: 2010. január 21. - 22:02:42 »
Rákérdezzek v elmeséled magadtól? ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2394 Dátum: 2010. január 21. - 22:03:59 »
Jó párszor elmeséltem már, és igencsak fájdalmas pontja hányatott képregényes pályafutásomnak. Esetleg priviben.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #2395 Dátum: 2010. január 22. - 00:53:01 »
Na most már ezt is megtudtam. Hát ez tényleg enyhén szólva pofátlanság a részükről. Nem hittem volna h ilyesmi is tötrénik főleg ilyen szűk körben. :nemtudom:

venom75

• Pókfej
« Válasz #2396 Dátum: 2010. január 22. - 07:03:30 »
Engem is érdekelt volna.Miért nem ide írtad ?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2397 Dátum: 2010. január 22. - 11:01:23 »
Mert már hatvanszor leírtam a Stom fórumba és már unom a saját nyavajgásom. Majd személyesen a börzén, leülünk a tábortűz köré, és elmesélem.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2398 Dátum: 2010. január 22. - 11:11:14 »
És a legjobb, a főoldalon nem lehet megemlíteni a honosítást, de az ő fórumjukon van 3 honosító oldal alfóruma is :headscratch: ;D
Igen, ez nem kicsi ellentmondás. Annó pont emiatt mondtam azt is, hogy a foglalási lista kezelésére se jogosultak, mert bármennyire is hangoztatják, hogy "az a leglátogatottabb képregényes fórum, ezért ott kell lennie", a honosítók többsége igyekszik nagyívben elkerülni azt a helyet, mert a legnagyobb látogatottságot a már említett satu emberek teszik ki, akiknek amúgy teljesen mindegy, hogy ott van-e a lista, vagy nincs. Sőt, a többségük van annyira satu, hogy azt se tudja, hogy vannak honosítások, mint ahogy az a olmós magazin kontra NewGen kapcsán már említve volt.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #2399 Dátum: 2010. január 22. - 12:57:22 »
De ez milyen gáz már, adva van egy oldal ahol el tudná olvasni a sok érdeklődő a tényleg gondosan megírt karakterleírásokat plusz képregényeket. Erre ahelyett h odaírnák "nesze itt meg itt tudsz informálódni" neeeeem, "maradj hülye kisunokám" . Pedig azokat a leírásokat ki is lehetne adni akár a pókfej képregénylexikont, mert nagyon igényes az is akárcsak az említett kiadvány.