Szavazás

Melyik Pókember sztorit olvasnád legszívesebben magyarul könyvben?

Klasszikus Lee-Romita időszak
Jean DeWolff halála
Kozmikus kalandok
Klón sztori

Szerző Téma: Pókember (Kingpin-kötetek)  (Megtekintve 428878 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Hihetetlen Pókember
« Válasz #1380 Dátum: 2010. március 19. - 17:37:11 »
Milyen történetről van szó?
Az Otherről (magyarul a Másik, ami most jelenik meg Kainetől).

Nah de most komolyan :P
Komolyan nem lesz benne. Legalábbis nem úgy ahogy te várod.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1381 Dátum: 2010. március 19. - 17:38:32 »
Én úgy várom h a végén megkapja a rucit és annyit mond az utcsó képkockán hogy: váuh
így nem lesz benne?

venom75

• Pókfej
« Válasz #1382 Dátum: 2010. március 19. - 17:39:35 »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1383 Dátum: 2010. március 19. - 17:41:37 »
Én úgy várom h a végén megkapja a rucit és annyit mond az utcsó képkockán hogy: váuh
így nem lesz benne?
Így nem lesz benne,
csak azt látni, hogy Tony elkezdett dolgozni rajta.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1384 Dátum: 2010. március 19. - 17:43:18 »
nice  :D
de a övetkező BA ban már lesz :) (L)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1385 Dátum: 2010. március 19. - 17:43:27 »
Mondtátok ahogy az Otherben retconolják (figyelitek hogy fejlődök?! ;) ) az organikus hálóvetőt. Találtam itthon egy képregényt amit külföldről hozott valaki régebben. He lives! He Prowls! a címe, 2000 julius #1 szám. Pókember itt egy mutáns aki hajléktalanok vérét szívja, és organikus hálóvetője van. Okidokinak meg egy nagy tintahal van a hátán és annak a csápjai az ő csápjai. A belső oldalon a főcím The menace of Spiderman.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1386 Dátum: 2010. március 19. - 17:44:48 »
http://www.samruby.com/AmazingSpider-ManF/Large/AmazingSpider-Man529c.jpg

Ez megvan nekem ezzel a borítóval.  :D Itt kapja meg elvileg és ki is próbálja egyből...
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 19. - 17:49:16 írta Sepi »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1387 Dátum: 2010. március 19. - 17:49:00 »
Mondtátok ahogy az Otherben retconolják (figyelitek hogy fejlődök?! ;) ) az organikus hálóvetőt. Találtam itthon egy képregényt amit külföldről hozott valaki régebben. He lives! He Prowls! a címe, 2000 julius #1 szám. Pókember itt egy mutáns aki hajléktalanok vérét szívja, és organikus hálóvetője van. Okidokinak meg egy nagy tintahal van a hátán és annak a csápjai az ő csápjai. A belső oldalon a főcím The menace of Spiderman.
Az egy tök alternatív történet. Annak semmi köze nincs a 616-os univerzumhoz. Egyébként nekem is megvan az a képregény.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1388 Dátum: 2010. március 19. - 18:02:03 »
Ennek a könyvnek a végén készül (el) a Vaspók ruha. A következő Kingpin-kötetben, az Új Bosszú Angyalaiban már az új ruciban fog feszíteni. :)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1389 Dátum: 2010. március 19. - 19:45:39 »
Huhú, király!!!! :oh: Akkor az új BA könyv megjelenésekor is dupla vételt fogok csinálni azt hiszem. Sajnos nem hiszem, hogy az Ezüst Szamurájt megveszem most vasárnap.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1390 Dátum: 2010. március 19. - 20:09:44 »
A Másikat én egybe fogom majd megvenni.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1391 Dátum: 2010. március 19. - 20:18:41 »
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a nagy többséget tényleg csak a Vaspók érdekli az Other-ből és a BA-ból? 

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1392 Dátum: 2010. március 19. - 20:21:13 »
Engem egyáltalán nem. Sőt már olvastam minden vaspókos történetet (meg is vannak itthon angolul) mert akkor nagy dili volt. Ugyanez igaz az utána következő fekete ruhás sztorikara is. Az Othert nem olvastam még de sok mindent hallottam róla úgyhogy nagyon érdekel a Bosszú Angyalai meg a kedvenceim így minden kötetük vevős.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1393 Dátum: 2010. március 19. - 20:43:12 »
A vaspókosak mondjuk marha jók voltak. Nagyon sajnáltam, hogy olyan hamar vissza kellett állni a régire, simán elviseltem volna, ha stabilan az marad az új szerkója. A fekete ruhás sztorik meg pont az ellentéte, erőltetett volt a behozatala, és nem volt vele igazából egy jó történet se, semelyik sorozatában. Az egyetlen elfogadható pont a Fallen Son volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1394 Dátum: 2010. március 19. - 21:12:01 »
Ha jól emlékszem, úgy volt, hogy egy évig lesz a Vaspók ruha. És nem is volt annyira rövid ideig azért.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1395 Dátum: 2010. március 19. - 21:16:06 »
Nem volt egy év, még valós időben sem  szerintem. És az volt a baj, hogy már eleve így tervezték. Bedobnak kivételesen valami tényleg oltári cuccot, ami mostanában kb. ötévente, ha rájuk jön, és azt is piszok gyorsan visszacsinálják. Pont, mint a NextWave-nél. Van egy sorozat, ami seggberúgta az egész kiadót, erre a szerkesztők észbe kapnak, hogy itt az orruk előtt csinálni mertek valamit, ami jó, hát gyorsan le is lőtték, és Ellisnek már nincs is kedve folytatni. (Pedig a legértelmesebb munkája volt, amióta csak beköltözött a Marvel-székházába és elhagyta minden függetlenségét, hogy vállalati bértollnok legyen belőle).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1396 Dátum: 2010. március 19. - 21:22:01 »
Amikor bejött a Vaspók ruha koncepció, elsőre mindenki ellene volt, csak később kedvelték meg. Habár ez gyakorlatilag mindennel így van a Marvel esetében.  :D

keildavid

• Mysterio
  • **
« Válasz #1397 Dátum: 2010. március 19. - 21:30:51 »
Én is már nagyon kíváncsi vagyok a Pókember:A Másik - Evolúció című kötetre. Tényleg már csak két nap van hátra és végre képregénybörze lesz.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1398 Dátum: 2010. március 19. - 21:59:35 »
kaine: Mert, mint nagyon sok mindennek, annak is valami eszméletlen idióta marketingje volt. Eleve a promókép kicsapta a biztosítékot, hogy melyik elmeroggyant találta ki a három(!) csápot. Aztán kaptunk cserébe egy rakás jó sztorit. A fekete esetében meg pont fordítva: mindenki elélvezett, hogy jaj, fekete ruha, meg juhé, fekete ruha, aztán kaptunk 20 füzetnyi jajnekemdeszerencsétlevagyokjajnekemderossznekemjajnekemmindjártsírokjajnekembrühühüt, hogy a végén már ott majdnem abbahagytam az egészet. Bár így utólag belegondolva, lehet, jobban jártam volna, kb. a CW harmadánál volt az utolsó komolyan jó Pókember-sztori.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1399 Dátum: 2010. március 22. - 00:18:47 »
Na csak elolvastam még ma az Other 2-t (a tanulás rovására :paradicsom: ), összességében nagyon jó volt. :D Tök érdekes ez az új irányvonal, amerre Póki karaktere halad. Jó a sztori, izgalmas, érdekes, a rajzok is nagyon szépek, bár picit zavaró a rajzolóváltás a fejezetek között. Ami kicsit zavart, hogy néha kicsit erőltetettek az ismétlések a narrátor bubikban (vagy hogy hívják ezt) illetve észrevettem egy bakit is: a kötet legelső fejezetében amikor M.J. meg akarja védeni Peter testét Morluntól, akkor az eltöri M.J. karját, ám a következő részben már nyoma sincs se gipsznek, se kötésnek, semmi sérülésnek M.J. karján. De egyébként tetszett az egész, bár meglepett, hogy "Peter" ilyen hamar leszámolt Morlunnal, azt hittem a kötet végén lesz valami nagy látványos bosszúállós csata közöttük, de nem. ;D Mondjuk legalább nem sablonos. ;D
Nagyon jók Póki beszólásai is, tetszettek a poénok is. :D Remélem sikerül jövőre kiadnotok a Polgárháborút, tetszik a sztorik színvonala, úgyhogy várom a folytatást. :kingpin:

Amikor bejött a Vaspók ruha koncepció, elsőre mindenki ellene volt, csak később kedvelték meg. Habár ez gyakorlatilag mindennel így van a Marvel esetében.  :D
Amikor az első képeket láttam róla, illetve hallottam erről az új ruháról, nekem se tetszett, de mostmár kiváncsi vagyok rá, hogy a folytatásban ha megismerem én is a Vaspókos sztorikat, meg fog-e tetszeni a ruha. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.