Nos igen, látom a Hsz-ekből, hogy nem csak én maradtam le a Póki kötetekkel (pedig én már a munkás osztályt erősítem egy ideje, el se tudom képzelni egy diák, hogy kapar össze ennyi zsetont képregényre és még mondják, hogy itthon nincs képregény

).
Sarah története: erre sok szót nem is vesztegetnék, nem igazán jött be nekem ez a vonal alapból sem, de ez egy bugyuta történet is volt ráadásul, ez a Gwen/MJ/Peter háromszög nagyon erőltetett lett. A Zöld (Szürke, Sárga, Vörös...) Manót meg egyébként sem kedvelem.

Új Angyal: Kimondottan jó kis popcorn történet volt, a régi Pókemberek hangulatában, nekem ez a belopózok a hidrabázisra egy az egyben a Solymos különszámot juttatta eszembe (akkor is Vasemberrel akcióztak közösen), de itt jön ki leginkább a más író, mert az Angyalokban és a Pókemberben teljesen másmilyenek a karakterek. (Sőt, ha jól emlékszem valamelyikben van is egy megjegyzés, Luke és Jessica beszélgetnek és azt se tudják kicsoda May néni, amikor már ott lakik velük egy ideje

)
Másik: Ennél a történetnél pedig leginkább a Batman sztorik ugrottak be, ott szokás ennyire nyújtani a dolgot. Kicsit szerteágazó és sokszor értelmetlenné válik az egész. Sokszor csak azért találnak ki valamit, hoznak be egy tök felesleges történetszálat, hogy egy két szereplő szerepelhessen egy kicsit (Hulk, Párduc).

A May és MJ páncélban jelenet meg poénnak is gyengus volt, nagyon erőltetett, de azért lehet mosolyogni rajta.

A JMS korszak nagy kedvencem lett és Morlun is nagyon érdekes figura volt, de itt nem igazán jött le, hogy ő most egy másik "totemvámpír" vagy ugyanaz a figura. Ráadásul van az a félreérthető párbeszéd is (kb. Morlun, te halott vagy! Egyikünk igen.) így tényleg nem igazán tudom hova tenni ezt a Morlun figurát. Az világos, hogy próbálták befejezni (folytatni?) JMS dolgait, de sem hangulatilag, sem történetileg nem igazán sikerült. Kicsit túlzó már ez a Pók dolog, főleg a feltámadásos rész. De a "Kalózpókos" vagy mifene

alteregó is "érdekes". És akkor ez most jobban ki lesz majd fejtve, vagy csak ennyi és Mágia (ahogy a Marvelnél újabban szokás)? A történet mindenesetre nem volt rossz, bár a hangulat, hangvétel nagyon ingadozik (és ehhez most speciel nagyon passzolt, hogy teljesen különböző stílusban rajzoltak a különböző sorozatokban).
Olyan megoldáson még nem gondolkoztál, hogy ha ennyire visszaesik az eladás, hogy összevond a kettőt? Tehát, hogy akkor a Bosszú Angyalai és a Pókember egy kötetben lenne.
Ez nagyon nem lenne jó szerintem sem, akkor már inkább a kétféle (vagy több) borítós megoldás. Nem tudom, hogy ez mennyi pluszköltséggel jár, de a gyűjtők biztosan megveszik az összes variációt...