Elképesztő. Elolvastam a Hihetetlen pókember 27-et, és azt kell mondjam sajnos, hogy ez tényleg kaki.

Eddig nem gondoltam, hogy így el lehet egy történetet rontani. Olvastam már egyszerű, meg unalmas marvel sztorikat, de ez úgy el van rontva, ahogy van. Pedig az előző 3 résszel még nem volt komolyabb bajom.
Már az eleje nem tetszett, ahogy Peter nekiesik MJ-nek, és világ hazugjának akarja nevezni, holott csak őt akarta védeni, azzal, hogy nem mondta el. De ok, Petert érzékenyen érinti a téma, tudjuk be a tőle szokatlan heves és idióta (bocsánat mindenkitől, de nem tudok jobb kifejezést rá) kitörését ennek.
Aztán következik az, amikor a 6. és a 8. oldalon Norman asztalán egy notebook van. EGY LAPTOP! megnéztem direkt, a Harry drogozásával kapcsolatos történet és Gwen halála 1971-es és 1973-as történetben volt. MÉG SZEMÉLYI SZÁMÍTÓGÉP SEM VOLT AKKOR! Aztán következik az a gyenge belemagyarázás, egy klaszikus pók történetbe. Sehol máshol nem olvastam még ilyet, hogy egy klaszikus történetet így felforgattak volna.
Aztán jött az a TV adás. Azthittem Peter olyanokat fog, mondani, hogy ki volt Norman osborn, hogy van 2 gyereke, vagy hogy gwen az anyjuk, meg norman ölte meg. De nem, mond egy mondatot és ellibeg.
Aztán meg azt sem veszem be, hogy Pókember, akinek emberfeletti fizikai képességei vannak, mint erő, ügyesség, reflex, gyorsaság, meg azthiszem kitartás is, elájul egy vérátömlesztéstől. Grat. Ráadásul köztudott, hogy ő is gyorsabban gyógyul a normál embereknél, de persze ez sem számít. Aki kibírja a rinó meg a homokember pofonjait, akik 70-80 tonnákat tudnak megemeleni, az elájul egy vérátömlesztéstől.
Nem vagyok kiakadva, csak ezek után nem tudok jókat mondani erről a történetről.
Ja, azt majdnem elfelejtettem, hogy az hogy Gwen lefeküdt Normennel tényleg annyira logikátlan, még a magyarázat ellenére is, hogy ez számomra csak annak tudható be, hogy norman valami tudat vagy érzelem módósító szert használt, és elcsábította Gwent.
Meg a 70-es években lengébb ruhákat hordtak, és Gwen rucija mindig elég bő volt ahoz, hogy elférjenek alatta az ikerk és még Peter se vegye észre. 
Gwen ruhája bő volt?

Emlékezetem szerint mindig testhezálló fölsőt viselt. És amilyen szupermodel alkata volt, még egy gyorsabb lefutású terhesség is feltűnő lett volna.
...
Szóval ha ebbe jobban belegondolok, akkor egy gyorsabb lefutású terhességnek, pont hogy előbb kellene látszódnia. Mivelhogy gyorsabban öregednek, már a terhességnek is előbb kéne látszódnia.