Elolvastam én is ma.

Tele volt tök jó poénokkal, nem is sorolom őket, annyi volt benne, ami tetszett, amolyan igazi pókemberes, amilyennek lennie kell. Már kérdezték anyámék is, hogy mit röhögök ennyire, miközbe olvastam.

Szóval nekem nagyon bejött, most olvastam először ezeket a részeket, és így egybe nagyon jó.
A Spidertomos részt én is kiszúrtam hátul, de ezt már írták mások is. A minőség kiváló, semmi panasz nem lehet rá, és mivel kettőt vettem belőle, így az egyiket nyitogathatom bátran.

(A nyomdának egy apró rossz pont, hogy néha elcsúsztatták a piros vagy a kék színt ami úgy láttam csak szövegbuborékoknál észrevehető, de nem feltűnő.)
Az összes szereplő jó volt benne, még akik keveset szerepeltek, azok is.
Deodato-ról annyit, hogy most csak egy színészt ismertem fel a rajzai között, pedig volt több is ismerős. Az 59. oldalon lascombe, szerintem Jhon Travolta.
Szerintem semmi baj nem volt a rajzaival, a fotóalbumos esküvői kép egyszerűen gyönyörű.
A történet elmegy, jó volt olvasni, ahogy derültek ki az újabb dolgok folyamatosan. Ha bele kéne kötni valamibe, az csak annyi lehetne szerintem, hogy Peter túl gyorsan rájött mindig mindenre. A fotós szál is jó volt Mary Jane-el, főleg ahogy Tony elintézte az egészet a végén. Nem sok szava lehetett annak a kis fotóriporternek.
Azzal a négy génmanipulált hidra ügynökkel mi történt a későbbiekben? visszatértek még, elkapták őket valamikor vagy csak simán elfeledkeztek róluk?
Egyetlen dolog amit nem igazán értek, hogy a rakétában lévő vírusok mitől lettek ártalmatlanok? Azért mert az óceánnál robbant fel a rakéta? Ott is úgyanúgy bele kellett volna menniük a vízbe, és hasonló pusztítást véghezvinni, mintha a víztározóba esik bele nem? Vagy egyszerűen felrobbant, és elégtek a vírusok?