DNS kereső: olyanja is van?

A múlt héten megvettem az új számot. És milyen jól tettem! Végre, végre - annyira jó ismét egy dögös Pókembert látni. Valami ilyesmit szerettem volna már 2 évvel ezelőtt is. Nem akarom Romitát lehúzni, mert a régi rajzait nagyon szeretem ma is, de ezek a kocka Pókok nagyon kiábrándítóak voltak. Reméltem, hogy Deodato valami nagyot alakít - és nem csalódtam. MJ ismét gyönyörű, Gwen lánya is hasonlóképp (nem is akarok belegondolni, milyen lett volna Romitánál). Nem is akarom ez tovább ragozni.
A történet érdekes, bár innen-onnan már hallottam-olvastam, hogy mire számíthatok a továbbiakban. Egyelőre még tetszik, bár - enyhén szólva - nagyon furának tartom ezt a Gwen féle terhességet. Még nem kerestem elő a régi sorozatban megjelent Zöld Manós történeteket, de nekem nem rémlik ilyen beszélgetés Gwen és Peter között. Vagy ez nem is jelent meg magyarul...? Szóval egy kicsit furán alakulnak a dolgok. De most még fenntartja az érdeklődésemet, és kíváncsian várom a folytatást.
Ja, és tetszett a kis kapcsolat-összefoglaló is.
Még egy dolog, ami kapcsolódik a témához. Akinek megvan a Batman:Hush harmadik száma, lapozza fel a 11. fejezet - A játék rész bevezető lapjait. Érdekes dolgot láttam a temető képein...