Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 923151 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #2580 Dátum: 2014. szeptember 13. - 11:28:49 »
Amíg lazán vannak, addig annyira nem gond. Legalábbis nem gond, ha párhavonta megmozgatod egy kicsit, hogy ne ragadjanak össze. Meg persze ha nem párás a lakás levegője túlságosan. A magyar füzeteimet én se tartom tasakban, csak irattartó papucsban, de nálam iszonyat száraz is a levegő. (Plusz annyira nem is fontosak számomra. :))

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2581 Dátum: 2014. szeptember 13. - 19:03:03 »
Na, arról már nem is beszélve, ha begyűrik a képregényeket. Egyszer fordult elő velem, hálistennek, hogy "csupán" a sarka megsérült, mérges is voltam.
És persze, ez alap postázási idő, és értem, hogy más sem kapta még meg, tényleg nem történik semmi, ha később olvasom, türelmes is vagyok általában, csak most egy kicsit mégis kiborultam. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2582 Dátum: 2014. szeptember 13. - 21:16:42 »
Sajna, fiúk, továbbra sincs alternatíva a posta helyett. Már átalakítottam a nyomtatást - a műszaki szerkesztő nagy "örömére" -, hogy pár nappal korábban kerüljön nyomdába, így az előfizetők ne az újságosos megjelenés után kapják meg, de úgy tűnik, a posta versenyt lát benne, és azóta még tovább tart nekik kivinni.

yo-c

• Grizzly
  • *
« Válasz #2583 Dátum: 2014. szeptember 14. - 08:26:39 »
Én is tudok várni,az se zavar ha újságoshoz előbb kerül. De az vicc, hogy 2 éven leresztül 5 nap alatt kihozták, most meg 15 nap kell nekik.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2584 Dátum: 2014. szeptember 14. - 08:39:17 »
Sajna, fiúk, továbbra sincs alternatíva a posta helyett. Már átalakítottam a nyomtatást

Köszönjük! Ahogy korábban is utaltam rá, azt mind tudjuk, hogy te mindent megteszel, hogy időben jöjjön. Azt hiszem ez a posta-probléma mindig is megmarad sajnos. :( De várok türelemmel (azért remélem holnap megkapom :) )

venom75

• Pókfej
« Válasz #2585 Dátum: 2014. szeptember 14. - 09:30:43 »
Nálam is rendben volt az első két évben a postázás, de most az utolsó évben előfordult , hogy késett a csomag. Én is tudom, hogy nem a kiadó miatt van.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2586 Dátum: 2014. szeptember 15. - 11:47:44 »
Futárszolgálat nem jöhet szóba? Vagy az drágább, meg azoknál elvileg otthon kell lenni, amikor viszik.

Viszont a PickPackPont-nak szerintem utána lehetne nézni, mivel úgy tudom, szerződni kell velük, hogy egy cég velük küldethessen csomagot, de cserébe nagyon gyors (volt, hogy kevesebb, mint 1 nap alatt megérkezett), valamint jóval olcsóbb is, mint más futárszolgálat. Csak persze érte kell menni, de ez szerintem inkább előny, főleg ha az előfizetők így tényleg előbb kapják meg, mint az újságosnál vásárlók. Sőt, talán a PickPackPont-os kiszállításnál még talán többen elgondolkodnának az előfizetésen, mert gondolom sokan vannak, akik a posta megbízhatatlansága miatt nem fizetnek elő :).

Bár lehet a posta olcsóbb, ha levélként van kiküldve a képregény. Nem tudom, hogy van jelenleg :). Viszont ez megoldaná a begyűrögetős meg a késős problémákat, tehát még ha drágább is lenne kicsivel, sztem még akkor is megérne mindenkinek párszáz forint pluszt is akár, hogy gyors és megbízható legyen.
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 15. - 11:49:19 írta kevinkain »

yo-c

• Grizzly
  • *
« Válasz #2587 Dátum: 2014. szeptember 15. - 12:06:22 »
akármeik pick-pak pont messzebb van a postaládától,és nincs is mindenhol

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2588 Dátum: 2014. szeptember 15. - 14:13:06 »
És tényleg, több, mint a duplája az árnak.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2589 Dátum: 2014. szeptember 15. - 14:14:53 »
Nagyon király volt ez a szám is... sőt, annyira tetszik ez az ellenségcsere koncepció, hogy meg is kerestem az összes Acts of Vengeance füzetet, nagyon jó történet, érdekes párosításokkal.

:kingpin:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2590 Dátum: 2014. szeptember 15. - 16:54:07 »
Végre nekem is megérkezett, örülök neki. :D Kicsit megijedtem, mert sok-sok gyűrődés volt a borítékon, de ez csak a tok miatt volt, a képregényeknek és a tok sincs semmi baja. Szóval megyek is olvasni, a meló után jó lesz egy kicsit elmerülni a sztorikban. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2591 Dátum: 2014. szeptember 15. - 20:40:03 »
A hétvégére hazavitték a postások elolvasni...

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2592 Dátum: 2014. szeptember 15. - 20:42:28 »
Borzasztó nagy szerencséjük, hogy ez nem látszik a füzeteken, mert különben megkerestem volna őket...  :hehe:

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2593 Dátum: 2014. szeptember 20. - 20:09:21 »
Minden tiszteletem és köszönetem a kiadásért, de elolvastam a legújabb PP-t, hát mit mondjak, szerintem ezek a történetek másodvonalasak voltak. A Pókember történetek, ahogy az X-Men is nagyon hullámzó minőségben jelent meg az évek során, és az is változott az idők során, hogy melyik korosztály kedveli, ez éppen nekem nem jött be, már várom a The Child Within-t és a klón sztorikat. A rajzok amúgy tetszenek benne, és az interjúk is jók, szuper, hogy nagy az oldalszám + még tartódobozt is kaptam hozzá, szóval nem lehet egy szavam se.
Kíváncsi voltam más véleményére is a történetekről, és vártam, hogy valaki meggyőzzön, és rámutasson mi a jó ezekbe a részekbe.
Talán majd a hozzászólásom megindít egy kis beszélgetést erről.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2594 Dátum: 2014. szeptember 20. - 22:34:47 »
Kezdem én. :) A Farkas történet az elején szerintem azért emelkedett ki a többi közül, mert szokatlanul sok benne a magánéleti szál. Jóval komolyabban megismerhetjük belőle Robbie-t, Jamesont, Gloryt - és rajtuk keresztül természetesen Petert. De nincs elnyomva benne a magánélet rovására az akció sem, hisz a történet kerete a Vezér bandaháborúja a Lobo Fivérekkel, amit a Kaméleon próbálkozása is kísér. A legvége pedig, amikor Glory elsüti a fegyvert, óriási.
A Kozmikus Pókemberben két olyan pozitívum van, ami miatt érdemesnek láttam kiadni (azon túl, hogy a maga idejének egyik legnagyobb Póksztorija volt): az egyik az ellenségcsere, ahol üdítő változatosság volt egészen új ellenségeket látni Pókember mellett. Ismeretlen módszerek ellen mit lép, hogyan reagál az új képességekre. A másik, hogy a szuperhősvilág legnagyobb felelősségtudatával rendelkező Pókember miként képes feldolgozni a még sokkal nagyobb felelősséget. Az nyilvánvaló volt, hogy nem veszi könnyen, de a történeteiben mindig az a legérdekesebb, hogy különféle ingerekre hogyan reagál, mit gondol róluk, és mit tesz utána. Milyen lenne Pókember, ha nem lenne felelősségtudata? Venom. Milyen lenne Pókember, ha nem May néni és Ben bácsi nevelik fel, akik példaértékű erkölcsi útmutatást adtak neki? Kaine. Milyen lenne Pókember, ha ő lenne a leghatalmasabb szuperhős? Erre pedig ez a sztori adta meg a választ.
Elismerem, hogy a Kozmikus Pókember nem oltári nagy történet, azaz nem egy Kraven utolsó vadászata, vagy Child Within. Mégis úgy gondoltam, hogy igen nagy kár lenne kihagyni.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2595 Dátum: 2014. szeptember 21. - 00:06:44 »
Igen, igaz, köszönöm a választ.
Végül is szívesen elolvastam ezt is, már a rajzok miatt is megérte. Már csak a képregény frissen nyomott szaga miatt is, imádom a füzetek szagát is, komolyan. :)
Csak remélem elérünk az én ízlésvilágomig is.
Köszi a kiadást, és minden munkádért!

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2596 Dátum: 2014. szeptember 21. - 16:10:36 »
Nagyjából Tomi leírta azt, ami nekem is tetszett a Kozmikus Pókemberben: új vagy eddig kevéssé "foglalkoztatott" ellenfelek, illetve a felelősség kérdése. Emiatt nekem jobban is tetszett a PPP 16. száma, a legújabb füzetben a robot és a sárkány (egy szál gatyában) kicsit talán komolytalanabb volt. Plusz a történet egy kicsit visszarepített a 90-es évek magyar kiadásaihoz, mármint abban az értelemben, hogy hasonló érzések fogtak el, mint akkor, amikor először csodálkoztam rá Pókember világára. :)
A rajzok közül csak Buscemát tudnám feledni, főleg akkor, amikor arcokat rajzolt - vagy inkább baltával faragott arckifejezéseket. MJ arca egy 40-es kétgyerekes, kissé elhízott anyukára hasonlított néhol. Borzasztó volt.
A füzetek "nyomdafriss" illatát én is szeretem, élmény kibontani a borítékot.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2597 Dátum: 2014. szeptember 26. - 21:26:26 »
PPP. Ez a legjobb sorozat,amit a Kingpin kiadott!Megvan eddig mind az összes, és remélem,hogy lesz még több is!Elismerésem a munkátokért srácok.Ja,és hallgasson mindenki Harcsa Veronikát!Megnyugtat, a legszarabb napokon is.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2598 Dátum: 2014. szeptember 26. - 23:41:14 »
A jövő évi adag már biztos.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *