Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 940143 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #660 Dátum: 2012. augusztus 25. - 11:31:44 »
Nagyon várom már!

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #661 Dátum: 2012. augusztus 29. - 00:05:33 »
Kicsit fura, hogy a Marvel+ és a HP mehet újságosnál, de a PPP nem. Szerintem nem lenne veszteséges, és mehetne kéthavonta. De már mondtad korábban, hogy tuti bukta lenne ha ott jelenne meg, csak azt nem értem miért, na mindegy. Pedig jobban, többen is hozzá férhetnének így!

Azért hogy ne kelljen annyival beérned, hogy mások sokkal jobban értenek hozzá, tippre rögtön mondanék három  dolgot. Az egyik, amit már más is mondott, hogy régivágású klasszikus történetekkel nehezebb betalálni, az embert mindig a friss dolgok érdeklik, akár jó, akár nem. Ezért nem írhatok pölö soha régi filmekről csak úgy, mert ha nincs aktualitása, a kutyát sem érdekli. Ha piaci viszonyok között mozgunk, meg kell hajolni a közönség előtt.

Létezik persze olyan, hogy van elég igény régi történtekre, de az sem nálunk van, ahol a pár évvel ezelőtti megjelenések is csak-csak túlélik valahogy a hónapokat, vagy nem is.

2 Magyarország nem tud eltartani két Pókember füzetet, volt már rá példa és nem működött, egyenlőre annak is örülni kell, hogy van 1, és mellé még limitáltan a Marvel+, aki meg nagyon nagy fan, annak meg itt van a PPP is (és aki nagyon nagy fan, annak bizony a pénztárcája is vastagabb kell legyen). És ne hagyjuk ki, hogy közben még a kötetek is ott vannak. Persze, jó lenne ha lenne 5 Pókember cím és még 1000 másik, de egyenlőre elégedjünk meg annyival, hogy ennyi Pókember talán soha nem is jelent meg itthon egyszerre, mint most.

3 és ez gondolom a legsarkalatosabb, hogy az országos terjesztés tetemes összegeket jelent, mondjuk elviszi kb. a lap árának a felét (nem túlzok?), így egy ilyen extra kiadvány totál halálra lenne ítélve, az előbb taglalt okok miatt--> kevesebb vevő, optimalizálni kell a példányszámot, ami ha lejjebb megy, akkor a lap annyit drágul, hogy már nem lenne képes behozni az előállítási költségeit sem. így sem olcsó, de legalább van egy (remélhetőleg) fix tábora, azok a bizonyos fanok, akik szélesebbre tárják a pénztrácát.

Kérdés: talán csak nem olvastam eléggé vissza, de ezek a tokok kb. hogy néznének ki? És mennyibe fájnának, ha külön-külön kellene őket megvenni. És ezeket te fogod legyártattni, vagy rendeled valahonnan?
« Utoljára szerkesztve: 2012. augusztus 29. - 00:07:36 írta Ron És Nerida »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #662 Dátum: 2012. augusztus 29. - 09:04:04 »
A régi semices tartók alapján készülnek, és én gyártatom le őket. Hogy mennyibe kerülnek, azt majd akkor tudom megmondani, ha már elkészültek.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #663 Dátum: 2012. augusztus 29. - 17:13:47 »
Mindegy, végül is már parttalan vita, hiszen ez lesz a borítóján.
Én azért még jelezném, hogy ennek szerintem sincs így értelme. :)

Eléggé elterjedt manapság így is.
Olyan színvonalú körökben, aminél a Kingpint magasabbra tartom. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #664 Dátum: 2012. augusztus 29. - 21:23:11 »
Közben már elindítottam egy vonalat, hogy nem-e lehetne-e, megváltoztatni-e esetleg-e...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #665 Dátum: 2012. augusztus 29. - 22:57:05 »
Rajongói nyomás. :hehe:
:kingpin:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #666 Dátum: 2012. augusztus 31. - 09:34:53 »
Én már a tartót (tartókat várom). Kíváncsi vagyok milyen lesz. Ezek szerint már készülnek?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #667 Dátum: 2012. augusztus 31. - 15:55:26 »
Még csak tervezés alatt állnak. Amikor már készülnek, akkor tulajdonképpen már készen is lesznek, hisz maga az elkészítés max néhány óra.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #668 Dátum: 2012. szeptember 03. - 02:40:11 »
A hozzászólást a felhasználó eltávolította

Szerk.: Mivel ez a cikk "hivatalosan" is meg fog jelenni, kitöröltem a fórumról. Elérhető lesz majd pár nap múlva remélhetőleg ezen a linken: http://prae.hu/prae/articles.php?aid=5425
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 04. - 14:41:24 írta Ron És Nerida »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #669 Dátum: 2012. szeptember 03. - 10:19:41 »
Alapvetően pár tartalmi hiba: az első CSP az Amazing 181, nem 180, nem 80-ban jelent meg, hanem 78-ban (már csak azért sem, mert a 200-as számra is 80-at írtál!), a PPP1 nem 126-127, hanem 226-227, és amikor ment a két Pókember képregény (Semic-Panini), akkor még nem indult el a Kingpin könyvkiadása (illetve talán az első Vertigo akörül jelent meg, de Pókember csak a Panini kihátrálása után).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #670 Dátum: 2012. szeptember 03. - 10:29:08 »
Viszont a fogalmazókészséged javuló tendencián van.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #671 Dátum: 2012. szeptember 03. - 10:39:04 »
-Az összes Semic lap: Titkos Háború

Az összes Semices-lapban, mint például mondjuk a Tini Titán Teknőcökben vagy a Superman és Batmanben, biztos nem futott a Titkos háború.

Batman mellett Pókember korábban Supermannel is találkozott már 1976-ben, ez itthon is megjelent a x. számokban

A Csodálatos Pókember #65 és #66 ill. Superman és Batman #14 és #15

Érdemes adott esetben ezt megnézni:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarul_megjelent_P%C3%B3kember-k%C3%A9preg%C3%A9nyek_list%C3%A1ja#One-Shotok

Olyan 98%-ban jó. Ha lesz majd időm, megint pontosítom...
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 03. - 10:41:47 írta D-TOX »

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #672 Dátum: 2012. szeptember 03. - 12:01:21 »
Kösz srácok, hajnali 3-kor már kicsit kevésbé fogott az agyam. Ha van még vmi akkor még szóljatok.

Idézet
Alapvetően pár tartalmi hiba: az első CSP az Amazing 181, nem 180, nem 80-ban jelent meg, hanem 78-ban (már csak azért sem, mert a 200-as számra is 80-at írtál!),
igen, a 181-et tényleg elírtam, de a 210. már 80-ban jelent meg.

Idézet
amikor ment a két Pókember képregény (Semic-Panini), akkor még nem indult el a Kingpin könyvkiadása (illetve talán az első Vertigo akörül jelent meg, de Pókember csak a Panini kihátrálása után).
Nekem úgy rémlett, hogy az első két MKSP már kijött a Panini alatt is, de most megnéztem, és a Holtak Között pont egy hónapban jöttnki a HP utolsó számával. Átköltöm majd valahogy

Viszont a fogalmazókészséged javuló tendencián van.
:D Kösz a dícséretet, de érdekelne, hogy ezt mi alapján mondod? Olvastál tőlem valami cikket ami, ahol a fejedete fogtad, hogy jajj ez mennyire nem tud írni, vagy csak a fórumos hozzászólások alapján vontad le ezt a következtetést, vagy hogy? :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #673 Dátum: 2012. szeptember 03. - 13:08:26 »
igen, a 181-et tényleg elírtam, de a 210. már 80-ban jelent meg.
Már a 200 is.
Idézet
Nekem úgy rémlett, hogy az első két MKSP már kijött a Panini alatt is, de most megnéztem, és a Holtak Között pont egy hónapban jöttnki a HP utolsó számával.
Először a Káosz jelent meg. Nekem úgy rémlik, hogy a HP27 csak késve jelent meg, talán januárban?

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #674 Dátum: 2012. szeptember 03. - 13:17:16 »
A Káoszt nem számoltam bele, az a börzére jelent meg még ősszel, de az nem kifejezetten Pókemer sztori, csak szerepel benne. A Holtak között a HC-ra jelent meg decemberben, a decemberi, 27. Hihi Pókban benne is van a reklámja, de jól mondod, az tényleg lehet h átcsúszott januárra. ;)

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #675 Dátum: 2012. szeptember 03. - 16:30:08 »
A hozzászólást a felhasználó eltávolította

Szerk.: Mivel ez a cikk "hivatalosan" is meg fog jelenni, kitöröltem a fórumról. Elérhető lesz majd pár nap múlva remélhetőleg ezen a linken: http://prae.hu/prae/articles.php?aid=5425
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 04. - 21:58:21 írta Ron És Nerida »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #676 Dátum: 2012. szeptember 03. - 19:46:50 »
Klasszikus kötet volt némiképp az Új Marvel Extra is.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #677 Dátum: 2012. szeptember 03. - 20:16:19 »
Na hát látod arról teljesen meg is feledkeztem...  :stupid:
Beleírtam!
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 03. - 20:45:22 írta Ron És Nerida »

kzoli

• Sakál
« Válasz #678 Dátum: 2012. szeptember 03. - 21:04:10 »
Én csak annyit javítanék az íráson,hogy az aposztrófot nem jó helyre teszed a cikkben. Nem   62' óta   ,   hanem : '62-óta.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #679 Dátum: 2012. szeptember 03. - 22:12:46 »
Én csak annyit javítanék az íráson,hogy az aposztrófot nem jó helyre teszed a cikkben. Nem   62' óta   ,   hanem : '62-óta.
ezen is alaposan végig futottam