Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 938978 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #2120 Dátum: 2014. február 11. - 13:17:39 »
Köszi! Gondoltam, hogy most a Marvel+ -al dolgoztok, mivel az az aktuális. Kár, hogy a piac nem teszi lehetővé egy olyan önálló lap létrejöttét, ami ilyen klasszikus Marvel sztorikból válogatna csak.
Úgyis igen kevés olyan alapanyag lenne, amelyik megvan digitális változatban.
Idézet
Még egy kérdés: eldőlt, hogy egy vagy két PPP különszám jelenik meg idén?

Azt nem kellett eldönteni: egy volt mindig is.
Idézet
Azokat csak rendelni lehet majd, vagy a Marvel+-hoz hasonlóan itt-ott hozzá lehet majd jutni?
Börzéken és Trillianban még.
Idézet
Ja, és egy keresztkérdés a végére: a különkiadások anyagául szolgáló Pókember számok ott lapulnak a főoldalra kitett fényképen valahol?  ;)
Nem, nincsenek közte.
Idézet
Ez végül egynél több kérdés lett, de humán területen dolgozok, szóval a matek nem az erősségem. ;D
;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #2121 Dátum: 2014. február 12. - 20:32:13 »
A Peter Parker Pókember különszámok történetei, időrendben alkalmazkodnak a sima sorozatéhoz, vagy régebbiek esetleg?

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #2122 Dátum: 2014. február 12. - 21:40:30 »
Elvileg csak egy különszám lesz idén a PPP-ből. 112 oldalon, ha minden igaz.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2123 Dátum: 2014. február 13. - 09:13:52 »
Tényleg csak egyről volt szó, vissza is olvastam direkt. Nem tudom, honnan jött nekem ez a kettő. Talán mert nagyon szerettem volna. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2124 Dátum: 2014. február 13. - 09:39:41 »
Csak egy lesz minden évben. Azért különszám, mert nem feltétlenül kapcsolható a többihez. Vagyis lesz olyan is, ami régebbi, olyan, ami újabb és olyan is, ami kiegészíti a többit.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2125 Dátum: 2014. február 13. - 18:54:24 »
Csak egy lesz minden évben. Azért különszám, mert nem feltétlenül kapcsolható a többihez. Vagyis lesz olyan is, ami régebbi, olyan, ami újabb és olyan is, ami kiegészíti a többit.
WOW, PPP-ből is lesz Különszám? Ezzel akkor a jelenlegi összes füzet jellegű kiadványotokat megdobtátok ilyen extra számokkal. Nagyon klassz!

szóval a matek nem az erősségem. ;D
Nem vagy egyedül!  :)
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2126 Dátum: 2014. február 24. - 21:20:17 »
Tetszik a 13. szám borítója! :)
Reméljük hamarosan előzetes képek is jönnek! ;)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2127 Dátum: 2014. február 25. - 11:05:12 »
Tetszik a 13. szám borítója! :)
Reméljük hamarosan előzetes képek is jönnek! ;)
Dettó :-)

Remélem a sorsoláson sikerül valamelyik különleges borítójú Pókit megnyerni, mivel tavaly a börzés játékon nyert X-Ment buktam, mert nem tudtam elmenni érte :-(
Nagyon tetszenek a különleges kiadású Pókik :-) Szépeket válogattál ki Kaine. Nekem a dimenziós tetszik a legjobban. (a régi dimenziós bélyegek jutnak eszembe róla)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2128 Dátum: 2014. február 25. - 18:39:17 »
Nyerni én is szeretnék, de sztem nem vagyunk vele egyedül. Nekem mindegyik bejön, már csak azért is, mert a fő sorozatból még egyet sem fogtam meg élőben a két kezemmel.
Amire átkozottul kíváncsi leszek, az a 3. "évad" doboza.
SD. EJC.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2129 Dátum: 2014. február 25. - 18:55:56 »
Jó ez a borító. Nekem először a CsP1 69. száma ugrott be. Nagyon hasonlít rá, ha a sok Peter Parker Pókember hátteret kicseréljük Venomra.  :nezze:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2130 Dátum: 2014. február 27. - 22:35:38 »
Idézet
Kaine, ugye már nincs messze a The Child Within, Maximum Carnage, valamint a klónsztorik?
Nincs közel sem. Jövő után mindkettő egyszerre. A Klónok még utána.
Idézet
Nagyon várom őket, újrakezdtem a régi Semices Pókok olvasását, most tartok a 67. számnál, nemsokára jön Venom.
Innen lesz az idei adag is. Esküvő környéke.

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #2131 Dátum: 2014. február 27. - 22:51:21 »
Ez a PPP, egy álom megvalósulása. Ilyen minőségben, ennyi oldalon...és amilyen sztorik várnak ránk...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2132 Dátum: 2014. február 28. - 09:41:15 »
Ha minden igaz, akkor majd én is aktív tagja leszek a PPP gyűjtők táborának, ám mielőtt ez bekövetkezne lenne pár kérdésem!

1. Eddig egy újságosnál sem láttam ezt a sorozatot kitéve (aztán lehet én vagyok figyelmetlen) vagyis ezt csak rendelni lehet?
2.Egy füzet hány oldalas?
3.Az első 5-6 számot hol tudnám beszerezni? Mert láttam a főoldalon,hogy már elfogytak.

A legutolsó kérdésem pedig az lenne,hogy ez a sorozat kb meddig fog futni? Csak mert ugye itt azok a történetek kerülnek kiadásra, amik a Semic-es érából kimaradtak. Viszont az ASM 500-tól, már szinte minden egyes rész megjelent itthon valamilyen formában, ami arra enged következtetni,hogy ez nem lesz túl hosszú életű (igaz más pók sorozat is van amiből lehet még szemezgetni pl Spectacular,Web of stb)

Na tehát valami felhomályosítás a témáról igencsak hasznos lenne számomra ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #2133 Dátum: 2014. február 28. - 09:55:57 »
Tehát.
1. Csak bizonyos újságosoknál lehet kapni vagy előfizetni lehet rá. Relay és Inmedio üzletek.
2. http://db.kepregeny.net/index.php?p=comicslist&hid=2902&lid=1
3.Csak internetes aukciókon, rendezvényeken , de készülj fel mert néhány szám ára igen borsos.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #2134 Dátum: 2014. február 28. - 10:10:15 »
Én úgy tudom, hogy a PPP-t csak a Kingpintől lehet beszerezni (rendelés és rendezvények) vagy a még el nem kapkodott számokat a Trillianban.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2135 Dátum: 2014. február 28. - 10:20:48 »
A hossza miatt én nem nagyon aggódnék. Csak az első töredékes gondolataimban felrémlik vagy 200 olyan amerikai füzet, ami röhögve belemehet, de lehet, ennek a duplája is.
Avagy… Kaine a mostaninál is sokkal-sokkal öregebb lenne (ami hatalmas nagy szó!), mire kifogyna a „Semic-éra” környékéről kiadható jó Pók-történetekből. :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2136 Dátum: 2014. február 28. - 10:32:03 »
venom75: Kösz az infót! Viszont az még mindig nem világos,hogy akkor most csak rendelni lehet vagy kapható újságosnál is?

tg: Igen, ezzel tisztában vagyok és pontosan emiatt írtam,hogy sok egyéb olyan Pók széria van amiből még lehetne gazdálkodni :) Hozzáteszem engem jelenleg csak a főbb címek érdekelnek mint pl ASM,Spectacular. A Sensational és a Web of már kevésbé, vagy egyáltalán nem.
Egyébként arra mennyi esély van,hogy a régi Semic-es füzetek újra ki legyenek adva, immár a Kingpin égisze alatt?

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2137 Dátum: 2014. február 28. - 10:34:57 »
1. Csak bizonyos újságosoknál lehet kapni vagy előfizetni lehet rá. Relay és Inmedio üzletek.

Én PPP-t még újságosnál nem láttam. Pedig az összes soproni Relay és Inmedio-ban érdeklődtem tavaly, de azt mondták nem is szokott lenni. Akkor most csak nincs szerencsém és a soproni boltjaik túl kicsik ezért nem kapnak belőle, vagy valóban csak megrendelni lehet.

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #2138 Dátum: 2014. február 28. - 10:38:10 »
A PPP nem jelenik meg újságárusoknál.

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #2139 Dátum: 2014. február 28. - 10:39:53 »
Kivéve Trillian, de az más kérdés. Az képregénybolt.