Ó, de remek kis képregény volt ismét!

Piszok jó volt Alex Saviuk-rajzokat viszontlátni!

Mennyi jó sztori jött ki annak idején az ő munkáival, régi szép idők.

(Hát még a mostaniak milyen szépek!

)
Mark Bagley bácsinak viszont itt még - nekem legalábbis úgy tűnik - mintha kiforratlanabb lenne a stílusa, ami főként a Pókember figuráján látszott meg. Nem azt mondom, hogy rossz, csak pl a Sikolyos időszak kigyúrt, kidolgozottabb, nagy szemű Pókijához képest volt furcsa. Persze volt pár éve, hogy fejlődjön, számomra pusztán azért volt ennyire szembetűnő, mert ezidáig ezekkel a korai rajzaival még nem találkoztam.
A történetek nagyon akciódúsak, pörgősek, erős a magánéleti szál is. Jameson imádnivaló, mint mindig...

Még ennek a gennyláda Katzenbergnek is örülök...

.... eszembe juttatta egyik régi kedvenc jelenetemet, amikor a borostás képű, bepipult Peter, majdnem kidobta az ablakon Nicky fíút..

Megdobogtatta a szívemet ez a sok régi kedves karakter...pl Silver Sable, Füsti Willy (örültem, hogy ezen a néven futott ismét

) Rakéta Robi, Homokember, Puma.....mennyi jó, itthon is megjelent történetnek voltak a főszereplői. Öröm annyi év után újra látni őket, így együtt meg pláne.

A Lobo fivérek is jól küldik, kíváncsi vagyok, hogy Póki kiporolja-e a bolhás bundájukat legközelebb...
Talán még nem említettem, de nagyon csípem az eredeti borítókat, illetve a képregény végén a kiegészítő doksikat az ezen időkben megjelent más Pók-címekkel kapcsolatban.
Csak így tovább srácok, a Pókerő legyen veletek!