Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 923576 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #2180 Dátum: 2014. március 14. - 23:28:49 »
Elolvastam a 13-ast, nem rossz történet. Valaki elmagyarázná, hogy Kaméleon képessége hogy a fenébe is működik? Banyek, teljesen kiégtem a coitus interruptus jelenetnél... ilyenkor hol van a pókösztön?  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2181 Dátum: 2014. március 14. - 23:35:55 »
Hm, azt hittem, elég jól elmagyaráztam a doksiban a képességét. :headscratch:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2182 Dátum: 2014. március 15. - 07:17:48 »
melyik doksiban? vagyis hol?
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2183 Dátum: 2014. március 15. - 09:37:34 »
Akkor a jelek szerint még nem jelent meg. ;D

kzoli

• Sakál
« Válasz #2184 Dátum: 2014. március 15. - 14:22:06 »
Nekem arra irányulna a kérdésem, hogy a füzet 36. oldalán Silver Sable ezt mondja: Minket bérelt fel egy magánember által felügyelt csoport. Ki ez a magánember és a csoportja?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2185 Dátum: 2014. március 15. - 20:02:12 »
Gondolom, a rendőrség nem adhatott rá megbízást, így hátsó úton intézték el a dolgot.

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2186 Dátum: 2014. március 15. - 21:19:39 »
Ó, de remek kis képregény volt ismét!  ;D Piszok jó volt  Alex Saviuk-rajzokat viszontlátni!  :oh: Mennyi jó sztori jött ki annak idején az ő munkáival, régi szép idők.  ;D (Hát még a mostaniak milyen szépek!  ;D )

Mark Bagley bácsinak viszont itt még - nekem legalábbis úgy tűnik - mintha kiforratlanabb lenne a stílusa, ami főként a Pókember figuráján látszott meg. Nem azt mondom, hogy rossz, csak pl a Sikolyos időszak kigyúrt, kidolgozottabb, nagy szemű Pókijához képest volt furcsa. Persze volt pár éve, hogy fejlődjön,  számomra pusztán azért volt ennyire szembetűnő, mert ezidáig ezekkel a korai rajzaival még nem találkoztam.

A történetek nagyon akciódúsak, pörgősek, erős a magánéleti szál is. Jameson imádnivaló, mint mindig...  :twisted: Még ennek a gennyláda Katzenbergnek is örülök... :hehe:.... eszembe juttatta egyik régi kedvenc jelenetemet, amikor a borostás képű, bepipult Peter, majdnem kidobta az ablakon Nicky fíút..  :hehe:

Megdobogtatta a szívemet ez a sok régi kedves karakter...pl Silver Sable, Füsti Willy (örültem, hogy ezen a néven futott ismét  ;D ) Rakéta Robi, Homokember, Puma.....mennyi jó, itthon is megjelent történetnek voltak a főszereplői. Öröm  annyi év után újra látni őket, így együtt meg pláne.  :brow:

A Lobo fivérek is jól küldik, kíváncsi vagyok, hogy Póki kiporolja-e a bolhás bundájukat legközelebb...  :hehe:

Talán még nem említettem, de nagyon csípem az eredeti borítókat, illetve a képregény végén a kiegészítő doksikat az ezen időkben megjelent más Pók-címekkel kapcsolatban.

Csak így tovább srácok, a Pókerő legyen veletek!  :pogo: :smfinger:
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 15. - 21:26:04 írta jukjuk »

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2187 Dátum: 2014. március 15. - 22:21:07 »
Ezeket a történeteket korábban már olvastam, akkor nem tartottam nagy számnak, így nyomtatva már jobban tetszik.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2188 Dátum: 2014. március 15. - 22:58:48 »
Mark Bagley bácsinak viszont itt még - nekem legalábbis úgy tűnik - mintha kiforratlanabb lenne a stílusa, ami főként a Pókember figuráján látszott meg. Nem azt mondom, hogy rossz, csak pl a Sikolyos időszak kigyúrt, kidolgozottabb, nagy szemű Pókijához képest volt furcsa. Persze volt pár éve, hogy fejlődjön,  számomra pusztán azért volt ennyire szembetűnő, mert ezidáig ezekkel a korai rajzaival még nem találkoztam.
Szerintem a stílusa ugyanolyan, csak a tuskihúzó volt más. Amikor megkapta azt, aki utána Steven Butlert húzta ki, akkor lett a legjobb, majd a Sikoly környékén váltottak, de az a kihúzó is jó volt.
Idézet
A Lobo fivérek is jól küldik, kíváncsi vagyok, hogy Póki kiporolja-e a bolhás bundájukat legközelebb...  :hehe:

Ha nem olvastad még, akkor meg fogsz lepődni a végkifejleten. Erős lesz.  ;)
Ezeket a történeteket korábban már olvastam, akkor nem tartottam nagy számnak, így nyomtatva már jobban tetszik.
Ennek örülök. :)

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2189 Dátum: 2014. március 16. - 11:51:56 »
Csak kíváncsiságból, lehet már volt róla szó, a PP Pókember 3. évében 500 db/újság a nyomtatott mennyiség? Folyamatosan nő az olvasottsága, vagy stagnál? Gondolom csökkenni nem csökkent.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2190 Dátum: 2014. március 16. - 19:55:24 »
Igen, 500 darab. Nagyjából állandó a vevők mennyisége. A 2. évadnál csökkent kicsit, amikor feljebb ment az ára a 80 oldal miatt. Ezért van, hogy az első évad már teljesen kifogyott, a másodikból pedig még van néhány tíz darab.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2191 Dátum: 2014. március 19. - 18:45:34 »
Kicsit megkésve (Hát a még ki nem olvasott M+ 14!) de én is véleményezem a 13-ast.
Alex Saviuk rajza nagyon szép, nekem erősen hasonlít Romitához. Mark Bagley szerintem is kicsit kiforratlan itt, egy-két képen Póki elég kitekeredve van ábrázolva. Lásd 46. oldal, amikor azt mondja: "Dunsztom sincs...". Olyan szétesett a figura. De a bal alsó képen is kicsit fura. Valahogy ne komplett. De emellett még ahogy most lapozgatom elég sok kisebb-nagyobb hiba van, amik inkább megmosolyogtatóak, mintsem idegesítőek.
A sztorik nekem olyan átlagosan jók voltak. Inkább van köze a hétköznapibb pár részes balhékhoz, mint a "nagyon nagyon komoly, világmegváltó ezen múlik minden" típushoz. És ez számomra azért jó, mert a "közeli jelenben", a HP lapjain belül másabbak a sztorik. Így végülis úgy érzem, egyensúlyban van, mindkét ág. Arra kíváncsi leszek, hogy végül is mi lett Kristivel.
Az idei évadból inkább a Kozmikus Pókembert várom, és szerintem tudom is miért: Egy darab betűt nem láttam még azokból a történetekből, ellenben a mostaniakkal, ahol azért a rajzstílus, a történetvezetés kezd nekem egyre megszokottabb lenni.
Mindent összevetve egy rossz szavam sincs, nem bántam meg az előfizetést erre az évre se.

Egyedül amit sajnálok, hogy egyszerre nem tudtam leülni, és kiolvasni, muszáj voltam három részre bontani a kiolvasást. Ez pedig nagyon rossz technika, már rég rájöttem.

A végére pedig egy balga kérdés: Akkor ez a komplett füzet a 74. és 75. szám között játszódik?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2192 Dátum: 2014. március 19. - 18:57:54 »
Tényleg jobb egyben elolvasni, mint részenként.
Nem, csak az egyik része. A pontos mi-hol-van a hátsó belső borítón olvasható.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2193 Dátum: 2014. március 20. - 15:27:24 »
Köszi. Nem látok olvasni. Pedig elolvastam.  :-[
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2194 Dátum: 2014. március 27. - 22:40:09 »
Kinn az új borító.  :spidey:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2195 Dátum: 2014. április 08. - 07:59:19 »
Nem tudom, hova lehet ezt még fokozni Tomi, de én már most megvettem egyet a készletből. Amazing Fantasy 15, és a többiek, ez hihetetlen. :kingpin:
SD. EJC.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2196 Dátum: 2014. április 08. - 10:50:10 »
Nagyon várom már a különszámot! Az előfizetők kedvezménnyel juthatnak hozzá végül? Ha igen, mi a módja?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2197 Dátum: 2014. április 08. - 12:02:16 »
A PPP különszám novemberben jelenik meg.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2198 Dátum: 2014. április 08. - 17:45:39 »
Remek választások, a Rakéta Robis ugyan megvan eredetiben, de örülök a magyar kiadásnak.  :kingpin:

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2199 Dátum: 2014. április 08. - 20:26:08 »
A PPP különszám novemberben jelenik meg.
Úgy megörültem, hogy a logó teljesen elkerülte a figyelmemet.  ;D
Eksztyúzmi! :)