Kár érte. A Puma is egy olyan karakter, akit eléggé elrontottak. Nekem legalábbis nagyon nem tetszik, ahogy alakult a Pókemberrel való kapcsolata.
Mire gondolsz? Hogy ellenségnek jobb volt?
Nem egészen. Nekem akkor is bejött a karaktere, mikor a Túlontúli ellen szövetkezett Pókemberrel. Volt benne valami hűvösség, távolságtartás. A halál számára üzlet, vagy méginkább szórakozás volt, hiszen pénze enélkül is akadt bőven. Számomra erőltetett, ahogy Pókember mellé állt, és csak azért megvett egy lapot, hogy fényezhesse benne. Nekem ez túlzás. Megmenthette volna az életét párszor, és akkor lerótta a tartozását. Még valami jófajta csihipuhi is kialakulhatott volna a dologból. Próbálom összegezni: jobban állt neki a nagyhatalmú üzletember identitás titkos bérgyilkos üzelmekkel, mint a megszállottan törleszteni vágyó üzletember, aki néha Pumává változik, szerintem maga sem tudja már miért.

Hozzáteszem, nekem azért elég hézagos a tudásom a későbbi részekkel kapcsolatban. Még az is lehet, hogy később helyreütötték a csorbát.
Ellenszenvemet egyébként mindenképp táplálja az a tény, hogy ekkoriban tértek át a magyar kiadásban a Web of SP-ra, és emlékeim szerint ott egyszerűen csak szembesültünk vele, hogy a Puma megvette a Hírharsonát. Számomra hiányzott a linearitás, és ezért azokat a számokat nettó ... hülyeségnek tartottam. De már megint kezdek átcsúszni a CsP témájába.