Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 922668 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #2720 Dátum: 2014. október 07. - 11:17:33 »
Arra szerintem nem fog sor kerülni. A Romita-időszak is ezer évig fog futni.

Jó ezt hallani. :) És a Marvelnek végig van hozzá digitális nyersanyaga?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2721 Dátum: 2014. október 07. - 14:08:22 »
Na ez érdekes kérdés. Egyszer megkérdeztem, hogy mi van meg, azt mondták, 100-ig megvannak. Aztán tavaly kértem tőlük a 82-est, hogy betegyem a 25. évfordulós HP-be, erre az mégsem volt meg.

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2722 Dátum: 2014. október 07. - 14:15:24 »
Na ez érdekes kérdés. Egyszer megkérdeztem, hogy mi van meg, azt mondták, 100-ig megvannak. Aztán tavaly kértem tőlük a 82-est, hogy betegyem a 25. évfordulós HP-be, erre az mégsem volt meg.
Remélem emiatt nem fog megakadni a sorozat majd.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2723 Dátum: 2014. október 09. - 10:42:01 »
Nézegettem kicsit a 90-es évek Pókembereit. A The Child Within után nem sokkal a Spectacularban voltak Pumás számok. Azok esetleg tervbe vannak véve? Vagy nagyon gyengék?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2724 Dátum: 2014. október 09. - 13:10:34 »
Pont azok nem annyira jók.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2725 Dátum: 2014. október 09. - 16:00:02 »
Kár érte. A Puma is egy olyan karakter, akit eléggé elrontottak. Nekem legalábbis nagyon nem tetszik, ahogy alakult a Pókemberrel való kapcsolata.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2726 Dátum: 2014. október 09. - 19:48:56 »
a ti 18-as borítótokon is van venomnak kicsi fekete pont szeme, vagy csak az enyém nyomdahibás?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2727 Dátum: 2014. október 09. - 22:25:49 »
Kár érte. A Puma is egy olyan karakter, akit eléggé elrontottak. Nekem legalábbis nagyon nem tetszik, ahogy alakult a Pókemberrel való kapcsolata.
Mire gondolsz? Hogy ellenségnek jobb volt?

Kani: van.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2728 Dátum: 2014. október 09. - 22:36:38 »
Kani: van.

hehe, nyomdavicc! azt nem tudod, hogy az eredeti kiadáson is ott van, vagy csak a digitalizálás során került rá? 

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2729 Dátum: 2014. október 10. - 08:47:17 »
Mire gondolsz? Hogy ellenségnek jobb volt?

Nem egészen. Nekem akkor is bejött a karaktere, mikor a Túlontúli ellen szövetkezett Pókemberrel. Volt benne valami hűvösség, távolságtartás. A halál számára üzlet, vagy méginkább szórakozás volt, hiszen pénze enélkül is akadt bőven. Számomra erőltetett, ahogy Pókember mellé állt, és csak azért megvett egy lapot, hogy fényezhesse benne. Nekem ez túlzás. Megmenthette volna az életét párszor, és akkor lerótta a tartozását. Még valami jófajta csihipuhi is kialakulhatott volna  a dologból. Próbálom összegezni: jobban állt neki a nagyhatalmú üzletember identitás titkos bérgyilkos üzelmekkel, mint a megszállottan törleszteni vágyó üzletember, aki néha Pumává változik, szerintem maga sem tudja már miért. :)
Hozzáteszem, nekem azért elég hézagos a tudásom a későbbi részekkel kapcsolatban. Még az is lehet, hogy később helyreütötték a csorbát.
Ellenszenvemet egyébként mindenképp táplálja az a tény, hogy ekkoriban tértek át a magyar kiadásban a Web of SP-ra, és emlékeim szerint ott egyszerűen csak szembesültünk vele, hogy a Puma megvette a Hírharsonát. Számomra hiányzott a linearitás, és ezért azokat a számokat nettó ... hülyeségnek tartottam. De már megint kezdek átcsúszni a CsP témájába. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2730 Dátum: 2014. október 10. - 09:05:54 »
Valahogy én is így érzem, ez a becsületbeli ügy ez már nagyon el lett csépelve. Viszont a polgárháború idején a Fekete Macskával közös sztorijai, azok nekem tetszettek. ott visszatért az a fajta "felelőtlen" figura aki kedvtelésből hajszolja az izgalmakat.
Miközben a legtöbb szuperhős szenved, ők ketten ezt a káoszt mondhatni már-már élvezik, és ez a két "macskalény" így nagyon összeillik.
Pókember után a Puma volt a cica legjobb pasija.  ;D Abszolút elhittem, hogy miért van ez a kettő együtt.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 10. - 11:09:36 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2731 Dátum: 2014. október 10. - 10:51:25 »
Ami engem a Pumában zavart mindig is (illetve a történeteiben), hogy bérgyilkos, Pókember pedig nem akarta soha rendőrkézre adni. Nekem tetszett a becsületbeli adósság. Ha az életét menti meg, az erkölcsileg nem visszafizetés, hiszen a becsületében sértette meg Fireheart szerint. Inkább fura ez a nagy erkölcsösség bérgyilkos létére. Mert ha azt nézem, hogy a törzse érdekeit tartja szem előtt, hogy a Túloltúlira képezték ki, akkor annak ott és akkor véget kellett volna érnie.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2732 Dátum: 2014. október 10. - 12:41:05 »
Ez tényleg egy érdekes kérdés. Bár szerintem nem volt olyan gyilkosság, amit rábizonyíthattak volna, tehát Pókember hiába is adta volna rendőrkézre. A nagy-nagy indiánsztereotípiába egyébként beleillene a becsületbeli ügy, meg erkölcs, csak a Pumától ugye nem ezt szoktuk meg. :)

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2733 Dátum: 2014. október 10. - 16:24:47 »
Megkaptam a legújabb részt. Köszönöm! Annyi észrevétellel, hogy az én példányomban a borító és a 3-4 oldal szélesebb mint a többi, gyanítom az a 2 lap nincs körbevágva.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2734 Dátum: 2014. október 10. - 16:47:40 »
Ilyet még nem láttam PPP-ben. Cseréljük, vagy levágod? :)

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2735 Dátum: 2014. október 10. - 16:51:40 »
Ilyet még nem láttam PPP-ben. Cseréljük, vagy levágod? :)

Nem vágom le és kicserélni sem kell. Nem zavar, csak mondtam, mint információt. Én sem láttam eddig ilyet pedig mindent megvettem amit eddig kiadtál

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2736 Dátum: 2014. október 10. - 16:59:37 »
Legalább egyedi lesz. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2737 Dátum: 2014. október 10. - 17:05:54 »
Ez a szám is bomba lett!  8)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2738 Dátum: 2014. október 10. - 17:44:14 »
És ? Hatástalanítottad ? Vagy még izguljunk egy picit ?  :twisted:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2739 Dátum: 2014. október 10. - 18:55:41 »
Úgy látom, humor bon-bon volt az uzsonna.  ;D