Na, PPP-vel tegnapelőtt végre beértem magamat (és a kiadást), elolvastam az összes számot, így írnék egy rövid véleményt.
Bandaháború: Ez tök jó kis sztori volt. Mivel leginkább a magyar kiadásokat olvastam, Kaméleont annyira nem ismerem, csak amik megjelentek nálunk (+ az ASM 1 és a rajzfilmek), így jó volt jobban megismerni és nagyon tetszett a kavarása JJJ-vel. Kalapácsfej szintén, bár őt kicsit súlytalannak éreztem, nem sok szerephez jutott. A Lobo fivérek érdekesek voltak, érdekelt volna az a sztori is, amiért egyáltalán átjöttek New York-ba. Robbie sztorija számomra kissé súlytalan volt, hiszen úgyis tudtam már több helyről, hogy mi lesz a végkimenetele, így azon nem tudtam izgulni, csak érdekesség volt (Kristy sztorija már jobban tetszett, pedig annak is tudtam a végét). Ami viszont nem tetszett, hogy beszéltek itt bandaháborúról össze-vissza, mennyi harc van a bandák között stb, viszont ezt nem fejtették ki, csak szóban. A CSP 52-56 közötti bandaháború ilyen szempontból jobban tetszett, ott többször láthattunk egy-egy összecsapást, amibe Póki is belebonyolódott. De végülis ez nem vont le olyan sokat nálam, maga a sztori hozta a régi számok hangulatát és ez volt a lényeg.

Kozmikus Pókember: Ezzel felemásak az érzéseim. Érdekesnek érdekes volt, de egyszerűen nem tudtam izgulni Pókemberért. Olyan hatalma volt, amivel bárkit lecsaphatott, s ezért nem tudtam aggódni érte. Persze érdekesek voltak az összecsapások, de az utolsó számnál már picit untam az egészet, a sárkányos meg robotos összecsapás nem is tetszett annyira. Kicsit vártam, hogy visszatérjen a megszokott kerékvágásba. Az Ellenségcsere egyébként tetszett, ötletes volt a tálalása, főleg Fátum kavarása jött be. Lokin meg néztem egy marha nagyot. :O
18. szám: Sokkal jobban tetszett, hogy Peter kozmikus erők nélkül volt kénytelen szembeszállni az Ellenségcsere alatt megszerzett ellenségeivel. Nagyon tetszett az egész utóhatás.

Viszont itt is visszaköszönt ez az új Bandaháború, ami hatalmas pusztítással járt, megingatta a Vezért, de ebből itt se nagyon láttunk semmit. :S Egyébként hová lett Kaméleon mellől Kalapácsfej? Az kiderül valahonnan?

A venomos sztori is tök jó volt. Egyrészt azért, mert kedvelem a karaktert, másrészt érdekes volt olvasni végre azt, ahogy kiderült ez az "ártatlanság"-dolog vele kapcsolatban. A másik két ellenfelet is csak összefoglalókból meg egy-két képről ismertem, így jó volt végre velük is találkozni. Ez a Jonathon Ceasar meg egy elmebeteg, de örültem, hogy láthattam, ha már ekkora hatással volt MJ-ék életére, s nem csak utalgatnak rá. A vége a számnak pedig érdekes volt, kíváncsi vagyok a folytatásra.

Szóval, mindent összevetve, jó volt ez a 6 szám is, még ha voltak is bennük olyan dolgok, amik annyira nem tetszettek, de ezek nem voltak olyan mértékben zavaróak. Várom a következő pakkot, amivel remélem gyorsabban tudok majd haladni.