Szerintem az epic 2 rész, legalábbis a vészmanó saga fontos része. Pókember nyomoz, újabb kipakolt raktárak, tökbombák, denevérpengék, az igazi vm gyógyulgat, míg a hipnotizált Lefty-n kísérletezik. Szerintem igenis jó, a régi feeling, és k jó lett volna ezt látni anno. Nem akarlak megbántani, de a spectac #85-nek csak az eleje jó, amíg az erő szérumot magára ereszti, meg zanzásítva elmeséli(k) az asm 244-245-öt. Amikor a Fekete Macskával az oldalán 'harcol' Póki, hát az szánalmas volt. Bénázás. Ez a FM karakter is onnantól jó (vagy legalábbis elviselhetőbb), amikor az Idegen felrobbantatta a lakását. Új gönc, meg elhagyta a 10 éves kislány szintű észjárást. De még talán abban a részben mondja is, hogy már nem az aki régen volt, sokat "nőtt", és szerintem tényleg. Ez a karakter is azért volt jó régen, mert szinte semmit nem tudtunk róla. Ezeket gondolom tényleg okkal hagyta ki a Semic, mai fejjel pláne kifejezetten fárasztó karakter.
Amúgy a vészmanóra visszatérve: szerintem a Semic csak alapanyag híján hagyta ki... de hogy pontosan mit miért... nagy mákunk lett volna azzal, ha nem értenek hozzá, és kiadnak mindent szép sorban.