Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 939805 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #3380 Dátum: 2015. július 31. - 14:46:40 »
A Stan Lee interjú egészen más volt, az tényleg a Marvel kiadó létezésébe engedett belelátni. De a többi interjú? Buscema, Roger Stern, ezek másmilyenek voltak. Vagy a mostani DeMatteis is.

Akkor lehet teszek majd vele egy próbát :).

Kókuszolaj

• Tarantula
  • *
« Válasz #3381 Dátum: 2015. július 31. - 18:46:59 »
Kevinkain ízlése találkozik az enyémmel is a doksik terén. Az interjúkhoz még annyi, hogy mintha a témák ismétlődnének is néha, pl. a dosztojevszkiji orosz lélek, meg hogy a rajzolók mást is csinálnak ám a pizzaevésen kívül.
Ellenben a honlapon található Láng István-interjú NAGYON érdekes, és Szeredás Lőrinccel is mi mindenről lehetne beszélgetni! Persze az sok mindent mástól venne el időt – gondolom, eléggé ki van centizve így is, hogy minden képregény időben elkészüljön.
A kezdeti háttérinfók is eltűntek arról, hogy egy-egy történet anno miért maradt ki. Pedig az olyan dolgok, mint pl. hogy McFarlane rajzstílusa miatt majdnem becsődölt a lap, sok mindent megvilágítanak. Mindenképpen többet, mint a jelenlegi állandó rovat arról, hogy Amerikában mi futott az aktuális sztorival párhuzamosan.
Egyébként a fősodorhoz hasonlóan a decemberi PPP különszámban is ráálltok arra, hogy a fennmaradó oldalakon megjelentetitek a soron következő szám első oldalait? Azaz arra, hogy félbemaradnak számok a sztori felénél. (Mert, gondolom, doksik ebben most nem lesznek, mivel kihagyás nélkül jönnek a sztorik, így nincs mit magyarázni.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3382 Dátum: 2015. július 31. - 19:07:27 »
Ellenben a honlapon található Láng István-interjú NAGYON érdekes, és Szeredás Lőrinccel is mi mindenről lehetne beszélgetni!
Istvánnak a kérdéseket én állítottam össze. Lőrinctől is tudnék kérdezni egy s mást, de annyira nem sokat, ami egy interjúhoz elég lenne.
Idézet
A kezdeti háttérinfók is eltűntek arról, hogy egy-egy történet anno miért maradt ki. Pedig az olyan dolgok, mint pl. hogy McFarlane rajzstílusa miatt majdnem becsődölt a lap, sok mindent megvilágítanak.
Hát ez nem azért maradt ki, mert kevésbé érdekes, hanem mert a legtöbb kihagyásnak nincs háttérsztorija - vagy ha van, én nem tudok róla.
Idézet
Egyébként a fősodorhoz hasonlóan a decemberi PPP különszámban is ráálltok arra, hogy a fennmaradó oldalakon megjelentetitek a soron következő szám első oldalait? Azaz arra, hogy félbemaradnak számok a sztori felénél.
Semmiképpen. Durva lenne 1 évet várni egy folytatásra. Nem mondom, hogy soha, de ha egy mód van rá, kikerüljük.

BBandika

• Gibbon
  • *
« Válasz #3383 Dátum: 2015. augusztus 01. - 15:54:09 »
Kevinkain!

Nem vagy egyedül ezzel a véleményeddel!Az első két interjút elolvastam,a többit viszont már kihagytam;számomra teljesen érdektelen és unalmas, információ nélküli szócséplés.
Ne haragudj kaine,nem bántásból írom ezt,de ha lehet változtatni rajta,akkor én is a változás mellett kardoskodom. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 01. - 15:56:39 írta BBandika »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3384 Dátum: 2015. augusztus 01. - 22:09:48 »
Most megnéztem, milyen interjúkat fordítottam idén. Mondjuk nincs sok, mert van egy, a One More Day felvezetője, ami mesél kicsit az új alkotókról, van egy May néni karakterelemzés, és van egy hosszas sztorizgatás arról, miként született és maradt meg a fekete pókruha. Plusz egy Bendis életrajz és egy Batman összefoglaló máshova.

A playboyos Stan Lee interjúra még azt mondom, oké, hogy nem volt valami izgalmas, mert az öreg, valljuk be, jó harminc éve minden interjúját azzal tölti, hogy magát fényezze, nosztalgiázzon ugyanazokkal az anekdotákkal, vagy ezek valamilyen keveréke. De a többinél inkább háttérinfók mennének le… Ilyen volt, amikor DeMatteis elmesélte a Kraven's Lat Hunt keletkezésének történetét, vagy amikor kivesézték, hogyan is alakult a Vészmanó körüli kavarás, ami egészen addig kulisszatitok volt.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #3385 Dátum: 2015. augusztus 01. - 22:19:44 »
A Vészmanós sztorizgatás volt vagy lesz? Ha egyik sem, akkor hol tudnám elolvasni? :)
(Bevallom, számomra még A Vészmanó él után is vannak zavaros dolgok, méghozzá úgy, hogy a logikátlanságot elvileg a kezdetekkor elkövették: Hogy lehet, hogy Kingsley-t is megzsarolja a Vészmanó? Két Kingsley van, tudom, de ez akkor sem világos...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3386 Dátum: 2015. augusztus 02. - 17:24:47 »
Szerintem volt. Több mint két éve már, hogy fordítottam.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #3387 Dátum: 2015. augusztus 02. - 18:47:05 »
Akkor átnézem a régebbi számokat. Rémes, hogy mennyire szenilis kezdek lenni.  :cavinton:

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3388 Dátum: 2015. augusztus 07. - 19:02:24 »
Most megnéztem, milyen interjúkat fordítottam idén. Mondjuk nincs sok, mert van egy, a One More Day felvezetője, ami mesél kicsit az új alkotókról, van egy May néni karakterelemzés, és van egy hosszas sztorizgatás arról, miként született és maradt meg a fekete pókruha. Plusz egy Bendis életrajz és egy Batman összefoglaló máshova.

A playboyos Stan Lee interjúra még azt mondom, oké, hogy nem volt valami izgalmas, mert az öreg, valljuk be, jó harminc éve minden interjúját azzal tölti, hogy magát fényezze, nosztalgiázzon ugyanazokkal az anekdotákkal, vagy ezek valamilyen keveréke. De a többinél inkább háttérinfók mennének le… Ilyen volt, amikor DeMatteis elmesélte a Kraven's Lat Hunt keletkezésének történetét, vagy amikor kivesézték, hogyan is alakult a Vészmanó körüli kavarás, ami egészen addig kulisszatitok volt.

Az ilyenek még érdekesek is lehetnének, ha karakterelemzések, háttérinfók bizonyos sztorikhoz, érdekes kulisszatitkok vannak bennük. Csak sajnos a tavalyiban nem nagyon volt ilyesmi.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3389 Dátum: 2015. augusztus 09. - 18:03:32 »
Két hét nyaralás után ma vettem kézbe a képregényt és a díszdobozt.
A díszdobozon végig hosszában hajtásnyom. Megőrülök ezektől a k*rva postásoktól. Tuti, hogy jövőre nem postával fogom kérni a képregényeket.  :twisted:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3390 Dátum: 2015. augusztus 09. - 19:23:24 »
A dobozt ki tudom cserélni a börzén (vagy a kövi Marvel klubbon).

Todd

• Pókfej
« Válasz #3391 Dátum: 2015. augusztus 09. - 19:48:15 »
Nagyon szépen köszönöm.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3392 Dátum: 2015. augusztus 11. - 11:45:57 »
Már olvasom is a képregényt. Ez egy pokolian jó történet. Tündinek is mint pszichológusnak nagyon tetszik, amiatt is, hogy végre egy sztori, amiben a pszichológus nem mint valami őrült tudós, hanem pozitív figura tűnik fel (a Viharsziget még ilyen). Ehhez képest mennyire elcseszték Kafkát a filmben, nem is értem...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3393 Dátum: 2015. augusztus 11. - 14:03:48 »
Igen, az óriási csalódás volt, tényleg.

Kókuszolaj

• Tarantula
  • *
« Válasz #3394 Dátum: 2015. augusztus 11. - 17:22:23 »
A vészmanós dokumentáció abban a PPP-ben volt, amelyikben felspécizik a puncsot. :)
Ha már szóba került a Vészmanó él: ez a PPP-ben fog megjelenni, vagy különszámként? Mert azt tudom, hogy a kiadói álláspont szerint is kihagyhatatlan. :)
És a berlini kaland Rozsomákkal benne lesz a +1 dobozban?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3395 Dátum: 2015. augusztus 11. - 20:21:26 »
PPP-ben lesz.
Igen, tervezzük bele.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #3396 Dátum: 2015. augusztus 13. - 08:30:04 »
Hát ezek nagyon jó hírek!
Ezt a +1 dobozt hogy kell elképzelni, mikor realizálódhat vajon? Mikor az idáig betervezett dolgoknak a végére értetek?
A Vészmanó él! időben hol helyezkedik el?

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3397 Dátum: 2015. augusztus 13. - 09:55:17 »
Most futottam bele neten egy érdekesnek tűnő minibe: Spiderman - Identity Crisis.
https://en.wikipedia.org/wiki/Identity_Crisis_(Marvel_Comics)
Ez már ki volt adva valamikor? És ha nem, akkor ki lesz? Vagy nem olyan jó, mint aminek tűnik, így kimarad?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3398 Dátum: 2015. augusztus 13. - 12:34:49 »
Nem mini, hanem egy crossover volt valamikor a Marvel csődeljárásának idejéből.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3399 Dátum: 2015. augusztus 13. - 13:58:38 »
Ezt a +1 dobozt hogy kell elképzelni, mikor realizálódhat vajon? Mikor az idáig betervezett dolgoknak a végére értetek?
A Klónsztori után jönne.
Idézet
A Vészmanó él! időben hol helyezkedik el?
Az is azután van valahol, de még az újraindítás előtt.
Ez már ki volt adva valamikor? És ha nem, akkor ki lesz? Vagy nem olyan jó, mint aminek tűnik, így kimarad?
Közepesnél kicsit jobb, de nem ér meg 8 résznyi kiadást. Plusz akkor kellene hozzá előzmény és folytatás is.