Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 923218 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #3480 Dátum: 2015. szeptember 19. - 22:07:13 »
Köszi szépen, néha én magam is csodálkozom, hogy ide jutottam. :) Hosszú út volt, nem kevés szerencse és kitartás kellett hozzá, de mivel nagyon szeretem, sosem volt teher.  :spidey: De hogy egy klasszikust idézzek: "A nagy erő nagy felelősséggel jár".  :D Már rég volt az, hogy hobbiból csináltam, most már egyúttal hivatássá, vagy inkább küldetéssé is vált, és persze nekem sem volt fogalmam sem arról a spidertomos kalandok kezdetén, hogy egyszer eljuthatok ide.  :smbike:
A Klónsztorit pedig talán én várom a legjobban.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3481 Dátum: 2015. szeptember 19. - 22:46:15 »
Én se hiszem el,hogy már a negyedik! díszdobozt rakom fel a polcra.Olyan,mintha csak tegnap lett volna,amikor előfizettem a Fekete Macskás szériára.És azóta már az 5. -re fizetünk elő.
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 20. - 09:34:08 írta Rockatansky »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3482 Dátum: 2015. szeptember 19. - 23:00:32 »
Köszönöm, de én csak az értelmi szerző vagyok, ti teszitek lehetővé, hogy a PPP megjelenhet.  ;)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3483 Dátum: 2015. szeptember 19. - 23:12:15 »
Remélhetőleg,még hosszú éveken át fog megjelenni ez a széria.  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3484 Dátum: 2015. szeptember 19. - 23:14:38 »
Amikor a 80-as évek közepén gyerekként megkaptam az első Pókember füzetemet (A Semices 3. számot)...
Akkor azt a jövőből hozták neked?  :o

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #3485 Dátum: 2015. szeptember 19. - 23:20:19 »
Amikor a 80-as évek közepén gyerekként megkaptam az első Pókember füzetemet (A Semices 3. számot)...
Akkor azt a jövőből hozták neked?  :o

Igaz, 1989 volt, 80-as évek vége, nem közepe, már összemosódik a dolog közel 30 év távlatában.
Az első képregényem, nem Pókember ugyan, 1981-es, de az a nővéremről maradt rám, az első saját 1986-os. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3486 Dátum: 2015. szeptember 19. - 23:21:04 »
Bár a legtöbb munka van vele, én is ezt csinálom a legszívesebben. A jövő év még tuti, a Klónsztori lehet a vízválasztó ebben a sorozatban.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3487 Dátum: 2015. szeptember 20. - 09:34:46 »
Bár a legtöbb munka van vele, én is ezt csinálom a legszívesebben. A jövő év még tuti, a Klónsztori lehet a vízválasztó ebben a sorozatban.

Viszont a legminőségibb is!  8)

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #3488 Dátum: 2015. szeptember 21. - 15:35:24 »

Milyen értelemben lesz vízválasztó?

Ha jól emlékszem azt mondtátok, hogy az alapanyagok beszerzésével nincs gond, megjelenhet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3489 Dátum: 2015. szeptember 21. - 16:06:33 »
Sokan nem szeretik, vagyis kérdőjeles, hogy mennyien veszik meg végül.

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #3490 Dátum: 2015. szeptember 21. - 17:13:12 »
Szerintem a legtöbb PPP előfizető folytatni fogja akkor is, aztán rájönnek, hogy jó sztori, és akkor meg még inkább! :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #3491 Dátum: 2015. szeptember 21. - 19:24:11 »
Így van, nagyon pörgős sztorik, remek rajzokkal (számítógépes színezéssel! ;D ) hiányzó időszak a magyar kiadásból! Én legalábbis nagyon várom már. Bízok a minőségben is, Ati, Petshop: Ha vékonyabb lenne a papír, attól még megmaradna a fehérsége?

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #3492 Dátum: 2015. szeptember 21. - 20:24:56 »
Idézet
Két kérdés, csak kíváncsiságból: a régi "póki" és a mostani "pókfej" a "spidey" eltérő fordításai?
Egy különbséggel igen: a "pókfej" a régi, és a "póki" az új. Utóbbit csak a 120. szám körül érkező Hideg Csaba használta, illetve utána már mások is.
A Fekete macsaka álatal néha használt apóka is a spidey fordítása volt?

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #3493 Dátum: 2015. szeptember 21. - 20:49:09 »
Ne legyél már ennyire negatív. Mondtam, max megveszem az összes kinyomott példányt a Klónsztoriból, de nehogy már vizet válasszon...kb. annyi ideje várom rá, mint Te a csájdvitin-re!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #3494 Dátum: 2015. szeptember 21. - 21:37:34 »
Én nagyon kíváncsi vagyok már a Klónszorira, úgyhogy rajtam nem fog múlni, venni fogom!  :spidey: :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3495 Dátum: 2015. szeptember 21. - 21:57:54 »
Szerintem a legtöbb PPP előfizető folytatni fogja akkor is, aztán rájönnek, hogy jó sztori, és akkor meg még inkább! :D
Remélem! :)
Ha vékonyabb lenne a papír, attól még megmaradna a fehérsége?
Az nem a vastagságtól, hanem a papír minőségétől függ.
A Fekete macsaka álatal néha használt apóka is a spidey fordítása volt?
Nem, ő egyszerűen "Spider"-nek nevezi.
Ne legyél már ennyire negatív. Mondtam, max megveszem az összes kinyomott példányt a Klónsztoriból,
Rendben, elkelt! Jövőre mikkánál kell majd előfizetni.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #3496 Dátum: 2015. szeptember 21. - 22:42:29 »
Ha jól láttam, a különszámok is mintha vékonyabbra lennének nyomtatva, de a minőség továbbra is gyönyörű azoknak is! Ha mindenképpen indokolt lesz a PPP lapváltása, a nagyobb oldalszám végett, javasolnám azt a fajta papírt. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 21. - 23:21:07 írta kaine »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3497 Dátum: 2015. szeptember 21. - 23:22:12 »
Olyan lesz, már jól bevált. :)

(Légyszi ne másold be az előzményeket, csak azt, amire közvetlenül válaszolsz - és akkor sem kell, ha közöttünk nem írt más).  ;)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3498 Dátum: 2015. szeptember 25. - 21:09:27 »
Azért az nem volt fair, hogy ott fejeztétek be a sztorit, ahol az általam nem birtokolt CsP 101. szám kezdődik.
Direkt csináltuk, mert van a 101-esből még pár ezer darabunk, és el kell, hogy adjuk. :)

Ez komoly, hogy van még az eredeti CsP-ből is szám, amiből maradt raktáron, vagy csak poén?

Amúgy ugye teljesen érthető és lezárt a sztori akkor is, ha a CsP 101 esetleg nincs meg?

Nem fér oda annyi borító. Erre volt a CSP borítós oldal, de azt nem akarjátok már.
Akkor elég lesz egy mondat is, hogy pl.: "Ez a szám a régi Csodálatos Pókember 108-109. között zajlik."
Erre van esély?

Az szerintem is jó és hasznos lenne.

Szerintem akik a PPP-t gyűjtjük, fanatikusabbak vagyunk annál, hogy egy kicsit kevésbé tetsző sztori miatt abbahagyjuk :).
Bár amit olvastam róla, az alapján a lezárása valószínűleg nem fog tetszeni, de attól a sztori biztosan fog :).

balogh44

• Thanos
« Válasz #3499 Dátum: 2015. szeptember 25. - 22:17:55 »
Így van, annak idején zavart is rendesen engem, hogy "ugrottunk". Pedig érdekelt volna a Ben-féle Pókember. :)
De volt szó róla, hogy volt egy ország, akik utánunk csatlakoztak, és jóformán eleinte tőlünk vették át az anyagot, még a borító is ( Az eGyík szűlő) egy az egyben ugyan az volt. Ők is ugrottak velünk együtt a '98-as sztorikra? :headscratch: