Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 933942 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Lizard

• Vízember
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #4180 Dátum: 2017. március 23. - 20:56:18 »
PPP is on, nagyon király ! :D
"May the force be with you"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4181 Dátum: 2017. március 23. - 21:11:44 »
Csak azt nem írtátok le, hogy ki az a GLENN...
Ő maga mondja a szövegben, hogy egy másik Marvel képregény szerkesztője.
A doksiban szó van a Back from the edge első 2 részéről. Tényleg ennyire rossz volt, ezért hagytátok ki?
Nem azért, mert rossz volt, hanem még nem a Klónsztori. DeMatteis írt egy 3 részes sztorit, ahol a Puma megvadul. Ez a kétrészes annak a befejezése, lezárása. Anélkül alig érthető.

santino72

• Gibbon
  • *
« Válasz #4182 Dátum: 2017. március 25. - 19:12:11 »
Még csak belelapoztam a PPP-be, de ez a DeMatteis-Bagley párosítás nagyon-nagyon erősnek tűnik :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4183 Dátum: 2017. március 25. - 22:12:19 »
Igen, az ő párosuk már a Sikolytól indítva nagyon üt. Innen látszik, hogy mennyire nagy és ismertebb sztori lett volna a Child Within is, ha már az is az Amazingen jelenik meg.

santino72

• Gibbon
  • *
« Válasz #4184 Dátum: 2017. március 25. - 22:28:08 »
Igen, az ő párosuk már a Sikolytól indítva nagyon üt. Innen látszik, hogy mennyire nagy és ismertebb sztori lett volna a Child Within is, ha már az is az Amazingen jelenik meg.
Igen, ott is nagyon jók voltak. Amennyire tudom, odakint nem csipázzák annyira DeMatteist, meg a Child Within-t, mint ahogy megérdemelnék, és Buscemával nincs semmi bajom, de azért Bagleyt sokkal jobban bírom.

billybatchkate

• Grizzly
  • *
« Válasz #4185 Dátum: 2017. március 26. - 18:09:59 »
Nemrég vettem át az idei két számot a Trillianban. Az hagyján, hogy milyen régóta várok magyarul a Klónsztorira, az is, hogy pár íróját és rajzolóit Pókember-gyűjtő kölyökkorom óta mennyire imádom (a régi CSP végnapjaiban velük ismertem meg a karaktert az ugrás előtt /Bagley-t a Pókirtók inváziójában, DeMatteis-t a tudjukmiben/, JR JR meg a Panini alatt nőtt a szívemhez ezért nekem ők jelentik a "definitive" Pókembert), de a Life of Reilly-t nyomtatásban látni  :oh: . Köszönet érte! De hogy negatívumot is írjak: túl jól néznek ki a kártyák a borítón, a végén még a következő börzén venni fogok párat, pedig a Kingpin már így is komoly tételért felel a havi büdzsémben a kiadványok áradatával!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4186 Dátum: 2017. március 26. - 21:14:18 »
Ezek a kártyák még nagyon jók voltak, én nagyon szeretem őket.  :)

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4187 Dátum: 2017. április 09. - 22:19:50 »
Ma volt egy kisebb pókember-olvasás. Nagyon tetszik eddig a klónsztori, a párhuzamos mesélés, bízom benne, hogy ezzel a módszerrel tervezitek kiadni az idei csomagot. Lehet, hogy erről volt is szó, csak elfelejtettem a sok infó között.
Nekem valahogy a Reilly-féle sztori jobban bejön, kicsit úgy mint mostanában a HP, inkább a régi pókembert idézi, nem annyira "elszállt", epikus, a-világ-baját-is-magamra-veszem érzés, inkább olyan, amit Pókemberként, nagy nehézségek és küzdelem árán is, de meg tud oldani a főhős. Meg Reilly "nem vagyok hős" hozzáállása is tetszik, kíváncsi vagyok ez változik-e vagy megmarad ilyen szerény gyereknek. :)
Szóval eddig ez nagyon jó! Köszönet! :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4188 Dátum: 2017. április 09. - 22:25:19 »
Nagyon tetszik eddig a klónsztori, a párhuzamos mesélés, bízom benne, hogy ezzel a módszerrel tervezitek kiadni az idei csomagot. Lehet, hogy erről volt is szó, csak elfelejtettem a sok infó között.
Volt, egy ideig párhuzamosan futnak a történeteik, még idén összeérnek, és onnantól már együtt.
Idézet
Meg Reilly "nem vagyok hős" hozzáállása is tetszik, kíváncsi vagyok ez változik-e vagy megmarad ilyen szerény gyereknek. :)
Megmarad. :)

Grejoz

• Gibbon
  • *
« Válasz #4189 Dátum: 2017. április 10. - 19:04:38 »
Az idei PPP is díszdobozos lesz? Amennyiben igen, mikor külditek a dobozt? Az utolsó számmal?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4190 Dátum: 2017. április 10. - 20:27:33 »
A PPP kizárólag díszdobozzal tud megjelenni. Általában nyárra készül el, akkor küldjük.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4191 Dátum: 2017. április 10. - 22:32:40 »
Köszi a válaszokat, jó hírek! :D

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4192 Dátum: 2017. május 05. - 16:01:02 »
Muszáj megkérdeznem: ez a sokat sejtető komment a faszbúkon a Maximum Carnage-ról azt jelenti, hogy jövő év második felében terveztek vele?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4193 Dátum: 2017. május 05. - 17:34:25 »
Igen, ha nem lövik keresztbe, jövőre kiadjuk. Már majdnem egyedül csak az maradt ki abból a korszakból.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4194 Dátum: 2017. május 05. - 18:25:23 »
Akkor már annak is szorítok a Halálos védelmező mellett. Még az kéne, hogy a film ne legyen kaki, és a jövő év nagyon Venom lesz :smvsnowball:

MC részekből kettőt kérek :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4195 Dátum: 2017. május 05. - 22:17:28 »
De a HP-ben fog megjelenni.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4196 Dátum: 2017. május 05. - 23:44:28 »
Mármint a Halálos védelmező?

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #4197 Dátum: 2017. május 06. - 14:30:44 »
Ha jövőre tényleg kijön a Venom:Halálos Védelmező,  meg a Maximum Carnage, és még esetleg valami önálló Magtorló sztori... hát akkor kilóra megvettetek!!! Sőt jövőhéten elutalom a jövőévi előfizetéseket!!!  :kingpin: :kingpin: :venom: :smfinger:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4198 Dátum: 2017. május 06. - 20:01:41 »
Mármint a Halálos védelmező?
Nem, a MC.
Ha jövőre tényleg kijön a Venom:Halálos Védelmező,  meg a Maximum Carnage, és még esetleg valami önálló Magtorló sztori...

Megtorló nemigen hiszem, Venom meg még függ valamitől.

Idézet
Sőt jövőhéten elutalom a jövőévi előfizetéseket!!!
:D

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4199 Dátum: 2017. május 06. - 21:04:45 »
Lassan kezdem ám felfogni :D :D

Akkor ezért lesznek még két évig biztosan klasszikus különszámok a Hihipókban?  :venom3: :venom3: