Én inkább az új mintákat részesíteném előnyben: ha már új nyomtatás, legyen változatosabb
.
Teljesen egyetértek.
Ami a Pókembert illeti, nekem az előző piros színe nagyon bejön, az akár maradhatna változatlan is, de az oldalán a képeket mindenképpen cserélném. Például ha jövőre jönnek, akkor lehetne valami Brand New Day és valami Big Time. Aztán a következő generációk, ha lesznek, akkor maguk idejében ami éppen kb. aktuális (Spider Island/Superior/Spider-Verse, stb.).
A Marvel+ esetében mindenképpen cserélnék, a Végtelen Háború az akkor az egyszer volt jó dobás, a legjobb indulattal két szűkösebb fél évadhoz stimmel. Ha én választhatnék, az én javaslataim a következők lennének sorrendben, vagy közöttük bármilyen kombinációban:
1. Deadpool: Mostanáig is többször volt, és ha jól tudom, a közeli jövőben megint elég sokat lesz. Azon kívül jól néz ki, és most a mozival főleg piszok menő, szerintem bárki szívesen pakolna bele.
2. X-men: Nem kell magyarázni, szinte az egész sorozatot végigkísérte.
3. Valami Avengers: Szintén többször volt, most is van, biztos a jövőben is lesz még.
Illetve az esetleges újranyomáshoz egy megjegyzés: az 1. évad iránti kereslet elég nagyot esett az újranyomás óta, a 2-3. évad az, amire aranyáron is azonnal lecsapnak. Főleg a második.