Én vállaltan nagyon szeretem a Klónsztorit. Olyan lehetőségeket boncolgat, amiket korábban sosem láthattunk a Pókemberben. Ha elhisszük, hogy Matt Murdocknek idegösszeroppanása volt, akkor abszolút hihető (sőt, szinte kötelező), hogy a jóval idealistább Peter Parkernek is legyen, akivel jóval brutálisabb dolgok történtek meg. Hogy ilyen esetben milyen lenne Pókember, milyen lenne Peter, amit nagyon jól szembeállítottak a "friss" Peterrel, Ben Reillyval, hogy jól látszódjon a kontraszt. Adva van Ben, aki a kezdő Pókember, aztán Peter, aki eljutott arra a bizonyos határra, és erre jött Kaine, aki pedig már túl is lépett rajta. Jól láthatjuk a sztoriban, hogy milyen ember Peter, és mi kell ahhoz, hogy másmilyen legyen. Ha pedig másmilyen lenne, annak milyen következményei lennének.
Ez az egész a lényege a Klónsztorinak, a többi csak körítés, illetve katalizátor. Én nagyon szeretem.
Ja, a Kaine nevet azért választottam, mert annak idején olvastam harmadszor az egészet, és az ő karakterét szerettem a legjobban.