Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 919263 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #4620 Dátum: 2018. július 23. - 13:28:01 »
Így van.

mgyuri

• Grizzly
  • *
« Válasz #4621 Dátum: 2018. július 23. - 16:28:32 »

balogh44

• Thanos
« Válasz #4622 Dátum: 2018. július 30. - 17:58:45 »
Ha majd végzünk a 2000-es évek elejével, vissza térhetünk a kedvenc időszakomhoz, a 80-as évekre?
Csak mert sok jó történet van még abból az időszakból! ;)
-Az 1. és a 2. szám közti kihagyott történetek: The Amazing Spider-Man: #184-200., #203-209.
-Marvel Team Up: #127-128., #140-143.
-The Spectacular Spider-Man: #64.-72., #80.-83., #89.-101.
-The Web of Spider-Man: #29-30.

Amúgy éppen most olvasom a Maximum Carnage második füzetét, nem rossz, de mégse annyira földhözragadtabb mint a 80-as évek. :)

« Utoljára szerkesztve: 2018. július 30. - 18:03:36 írta balogh44 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4623 Dátum: 2018. július 30. - 22:57:53 »
Lesznek kimaradt 80-as évek még, ha lementek a 90-esek. Meg lesznek 70-esek is.

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #4624 Dátum: 2018. augusztus 06. - 07:56:39 »
A Zöld Manós Spectacular 225. miért maradt amúgy ki? A Szimbióták bolygója sem lesz már akkor?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4625 Dátum: 2018. augusztus 06. - 12:14:55 »
A 225 volt az első tök jelentéktelen szám a Klónsztoriban. Nagyon vészjóslóan felvezették az új Zöld Manót, csak hogy a végén kihozzák belőle, hogy átvertek minket, mert ő jófiú. Mindezt 30-40 oldalon. Az első körben 2 ilyen sztori volt csak (oké, három, mert a Maximum Clonage az egész mélypontja, de az kihagyhatatlan a sztori szempontjából).
A Szimbióták bolygója első körben nem lesz, de a plusz sztorik közé még bekerülhet alighanem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4626 Dátum: 2018. szeptember 02. - 13:21:30 »
PPP 2019-es előfizetés a főoldalon.
(Ezzel egyidőben az oldalmenü eltűnt, csak akkor jön elő, ha a "Bővebben" gombra kattintasz.)

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4627 Dátum: 2018. szeptember 02. - 14:15:28 »
Mintha minden évben egy kicsit előbb lenne :D

Be is nevezek rá, ha felkerül a HP is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4628 Dátum: 2018. szeptember 02. - 21:08:23 »
Minden évben így van: szeptember: PPP, október: HP, M+.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4629 Dátum: 2018. szeptember 03. - 19:58:31 »
Tavaly már szeptember 10-én elő lehetett a HP és M+ következő évfolyamára. 9 nappal PPP után. Meg is lepődtem, ilyen hamar. Előtte mindig október elejejétől lehetett csak. Úgy látszik, idén maradunk a szokványos bejáratott hónapoknál.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4630 Dátum: 2018. szeptember 04. - 09:28:58 »
Én is arra emlékeztem, hogy közel voltak egymáshoz, csak nekem szeptember vége rémlett. Teljesen mindegy, örülök, mert megint több az oldal a PPP-ben, de az ár ugyanaz.

scorpion20

• Grizzly
  • *
« Válasz #4631 Dátum: 2018. szeptember 20. - 14:10:49 »
Szia Tomi! Nagyon penge a sorozat továbbra is! Egy kérdésem lenne, a Száműzve sztorit teljes egészében kiadjátok? Remélem igen. Előre is köszi a választ.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4632 Dátum: 2018. szeptember 20. - 14:18:10 »
Szia! Nem, az már nem Peter sztorija, csak az első rész. Innentől kezdődik, hogy a Klónsztori második fejezetéből már csak szemezgetünk, nem adunk ki mindent, mert Ben Pókember sztorijai csak akkor voltak jók, amikor Peter is ott volt mellette.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4633 Dátum: 2018. október 06. - 13:48:42 »
Hihetetlen, de csak most jutottam odáig, hogy elolvassam a legújabb PPP-t. Most kezdem el érezni, milyen jó is a belső oldalon közölt folyatásos dokumentáció, mert egyre inkább veszítem el a fonalat. :D Bár nem a szívem csücske a klónsztori, örülök, hogy kiadásra kerül nálunk. Ebben a számban kifejezetten tetszett, ahogy Kaine lelkébe is igazán bepillantást nyertünk, és izgatottan várom, vajon milyen hatással lesz az eseményekre Scrier és a Pókgyilok rövid találkozása.
Talán már kifejtetted valahol, valamikor, Tomi, de kíváncsi lennék, miért pont Kaine nevét választottad nickname-nek? Ezek szerint a klónsztori valahol mégiscsak a szíved csücske, minden hibájával együtt?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4634 Dátum: 2018. október 06. - 14:08:31 »
Én vállaltan nagyon szeretem a Klónsztorit. Olyan lehetőségeket boncolgat, amiket korábban sosem láthattunk a Pókemberben. Ha elhisszük, hogy Matt Murdocknek idegösszeroppanása volt, akkor abszolút hihető (sőt, szinte kötelező), hogy a jóval idealistább Peter Parkernek is legyen, akivel jóval brutálisabb dolgok történtek meg. Hogy ilyen esetben milyen lenne Pókember, milyen lenne Peter, amit nagyon jól szembeállítottak a "friss" Peterrel, Ben Reillyval, hogy jól látszódjon a kontraszt. Adva van Ben, aki a kezdő Pókember, aztán Peter, aki eljutott arra a bizonyos határra, és erre jött Kaine, aki pedig már túl is lépett rajta. Jól láthatjuk a sztoriban, hogy milyen ember Peter, és mi kell ahhoz, hogy másmilyen legyen. Ha pedig másmilyen lenne, annak milyen következményei lennének.
Ez az egész a lényege a Klónsztorinak, a többi csak körítés, illetve katalizátor. Én nagyon szeretem.

Ja, a Kaine nevet azért választottam, mert annak idején olvastam harmadszor az egészet, és az ő karakterét szerettem a legjobban.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #4635 Dátum: 2018. október 07. - 13:55:48 »
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de sajnálom, hogy Ben végül kikerül majd a sztoriból. (Spoilerbe tettem, bár ezt talán mindenki tudja.) A tervek szerint eljuttok majd a sztoriban addig, ahova a CsP. 120 számával kerültünk? Csak mert nagyon kíváncsi lennék, ki volt az az új Pókember, aki abban megjelent. Mondjuk köztünk szólva én azzal is beérném, ha valaki csak simán megmondaná, sőt. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4636 Dátum: 2018. október 07. - 14:06:34 »
Az a cél, hogy összekössük a kihagyott éveket, vagyis a két sorozatot. Persze csak az érdekesebb részekkel.
Az kiderült akkor is, nem? Mattie volt az, a későbbi Póknő 3.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4637 Dátum: 2018. október 07. - 14:52:15 »
Persze, az benne volt a 123-124. rész körül, az Amazinges sztori végén kiütötték, és akkor átadta a ruhát Peternek, hogy besegítsen, akkor derült ki.
Szerintem inkább az elkezdett/felvezetett MJ zaklatója, elrablója szálat kéne lezárni, mégha csak pár fontosabb oldallal, nem a teljes történettel. Annyira nem volt jó, viszont '99 óta lóg a levegőben a hazai kiadásban, hogy akkor mi is történt pontosan. És az pont bele is köti a Paninis HP sorba a végét, onnan a Hazatérés 1. száma már közvetlen folytatás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4638 Dátum: 2018. október 07. - 14:58:49 »
Nem, a Howard Mackie-korszakot borzasztó határozottsággal fogjuk ignorálni, az a mélypontja a teljes Pókember-sorozatnak, és a megoldása is hozzá méltóan szánalmas. MJ zaklatójáról különben sem derült ki a világon semmi. Irigy volt Peterre, hát elvette tőle a nőjét, majd a végén vagy elment, vagy felrobbant, még ez sem egyértelmű, de már nem emlékszem rá.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4639 Dátum: 2018. október 07. - 17:19:08 »
Csak mert nagyon kíváncsi lennék, ki volt az az új Pókember, aki abban megjelent. Mondjuk köztünk szólva én azzal is beérném, ha valaki csak simán megmondaná, sőt. :)

Látom, már megkaptad a választ, de az a Mattie, aki a Kingpin Hihipókjában is feltűnt, bár talán épp csak meghalni. Úgy emlékszem, a tavalyi első különszám volt, de az biztos, hogy a Zord vadászat kapcsán áldozta fel a Kraven família.

Illetve szerintem a 121. végén került le róla a maszk, de tényleg teljesen mindegy :D