Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 919269 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #4660 Dátum: 2018. október 09. - 20:32:03 »
És ha már: Kravent is visszahozták a halálból, akkor az miért jelent meg, akkora ász sztori lett volna? Azóta se kezdtek azzal se semmit...
Scarlet Spiderben volt vele egy hosszabb történet, a Hulk sorozatban lenyomta a Hulkot (mondjuk az nagy marhaság volt), szerepelt egy csomót Mókuslány sorozatában, volt egy sztorija a Venomban, meg ott botorkált két eventben is valahol. Kraven folyamatosan ott van valahol, csak nem az ASM-ben.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4661 Dátum: 2018. október 09. - 21:41:58 »
Igaz, valóban annak a borítóját tettem ki, bocsi. :O
De nálam valahogy egyben van a kettő. A Final Chapter utolsó része a legjobb, mikor Pókember áll a leomló épület alatt, és a tömeg közben nézi, még a patronokat is alig tudja kicserélni, de megcsinálja. :) , a végén pedig ismét elhatározásra jut.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #4662 Dátum: 2018. október 09. - 22:12:14 »
De bakker arra a színésznőre aki May nénit játszotta Norman rátette May néni géntérképét! Persze attól az emlékei blablabla, de nem annyira sarkos a sztori mint ahogy lefestetted Tomi! :) Teste és arca pontosan olyan lett mint May Parkeré. Tehát meg is halhatott.
És igen, ebben szerepel, hogy elhatározta, hogy végzett a pókemberkedéssel.

Egyéb: az kiderül a PPP-ből mi lesz a gyerekükkel?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4663 Dátum: 2018. október 09. - 23:21:34 »
Szerkesztői abortusz.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4664 Dátum: 2018. október 09. - 23:56:35 »
De bakker arra a színésznőre aki May nénit játszotta Norman rátette May néni géntérképét!
Ezt magyarázd meg légyszi néhány szóval, pontosan mit csinált vele.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4665 Dátum: 2018. október 10. - 06:21:33 »
Biztos egy mutáns volt a színésznő, akinek az a képessége, hogy mások emlékeit és kinézetét lemásolva meg tud halni.  ;D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4666 Dátum: 2018. október 10. - 13:32:34 »
Ez totál bullshit. Nem azért írom, hogy kaki, mert nem akarom kiadni, hanem fordítva.
A lényege tök ugyanaz! A+B=C, B+A=C.
Sejtettem, hogy nem azért, mert a kedvenced lenne. Viszont direktbe elspoilerezted, és elbagatellizáltad, amitől egy rakás sz*r nak tűnik. De ilyen leírásokat bármilyen képregényről lehet csinálni, úgy hogy bénának tűnjön.

Idézet
A Final Chapter sehogy nem venne el 2 részt a PPP-ből, mert 4 részes, csak hozzászámoltad a Gatherig of Five-ot is.
Hozzá hát, mivel anélkül lényegében értelmetlen.
A May néni visszahozása a fontos benne, és ahhoz meg nem kell. 2 mondatban össze lehet foglalni, mert az tényleg nem érdekes. Max. a szertartás, ami valami 4 oldal össz-visz.

Idézet
Tévedés. Senki sem tartja gyengének. Az megosztó. Vagy szeretik vagy utálják, de gyengének nem tartja senki.
Akkor erre is igaz ugyanez. Szerinted sz*r, jött 3 ember, aki szerint nem. Tehát, egyértelmű, hogy sz*r, mert szerinted az.

Idézet
Szerintem meg te nem érted meg, hogy a PPP egy képregénysorozat, és nem dokumentáció vagy történelmi ismertető. Lehetne olyan sorozatot is indítani, amiben a mérföldköveket adjuk ki, de nem lenne nagy az átfedés. Ez nem az, de ezt mi már rengetegszer megbeszéltük.
Ezt nem kéne külön kezelni, ennyire egyszerű. 1-2 fontos, de nem feltétlenül best of, vagy jó sztorinak bele kellene férnie, hogy a folytonosság, és az érthetőség megmaradjon. Nem értelmetlen sz*rokról beszélünk, hanem olyan történetekről, amelyek, bár lehet hogy nem a legjobbak, de egy korszakot lezárnak, dolgokat megmagyaráznak, mégha ezt talán esetlenül, vagy bénán is teszik meg, de legalább megteszik, és az olvasó nem áll ott a képregény felett, hogy: "Most mi a *@$# van??"

Idézet
Ezt nem is állítja senki. De szerkesztőként tartom a hátam a kiadványainkért, és nem szeretnék olyat kiadni, amit nem akarok később felvállalni. Amit csak úgy tudnék másoknak ajánlani, hogy nem mondok igazat.  ;)
És mi a helyzet a Maximum Carnage-al?  ;D ;D ;D

Scarlet Spiderben volt vele egy hosszabb történet, a Hulk sorozatban lenyomta a Hulkot (mondjuk az nagy marhaság volt), szerepelt egy csomót Mókuslány sorozatában, volt egy sztorija a Venomban, meg ott botorkált két eventben is valahol. Kraven folyamatosan ott van valahol, csak nem az ASM-ben.
Scarlet Spiderban biztos láttam, de akkor igazán emlékezetes lehetett, mert semmire sem emlékszem...
A Hulk egy igazi fosnak tűnik ez alapján, Mókuslány... oké, tök megértem, hogy miért nem láttam!!  :D
A Venomban emlékszem, hogy volt, nem is olyan rég. A legnívósabb kiadványokban van azóta is, na, hát valljuk be!  :D

Igen, a klón sztorik végén, az utolsó részben. Illetve a képregényben utána is titokzatoskodtak, de az már egy marhaság volt tényleg.

Idézet
Más:Az ki fog derülni valaha ki és mit akart Scrier?
A Final Chapterben van talán a leginkább magyarázat-szerű dolog erre, illetve az Amazing 416-417 rémlik, hogy ott próbálták megmagyarázni. Maradjunk annyiban, hogy inkább kevesebb, mint több sikerrel...

De bakker arra a színésznőre aki May nénit játszotta Norman rátette May néni géntérképét!
Ezt magyarázd meg légyszi néhány szóval, pontosan mit csinált vele.
Ugyanazt, amit a Sakál is csinált Joyce DeLaney-vel. Átírta a géntérképét, amitől teljesen ugyanolyan lett, mint az eredeti, de mégse klón.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4667 Dátum: 2018. október 10. - 14:02:13 »
Sejtettem, hogy nem azért, mert a kedvenced lenne. Viszont direktbe elspoilerezted, és elbagatellizáltad, amitől egy rakás sz*r nak tűnik. De ilyen leírásokat bármilyen képregényről lehet csinálni, úgy hogy bénának tűnjön.
Lehet talgaby feltörte kaine profilját? :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4668 Dátum: 2018. október 10. - 15:13:23 »
A lényege tök ugyanaz! A+B=C, B+A=C.
Peeeersze. Magyarázd meg matematikai alapon.  :stupid:
Idézet
ELSPOILEREZTEM???  ;D Lehet, de ez tényleg az. Emlékszem a reakciókra, amikor megjelent.
Idézet
A May néni visszahozása a fontos benne, és ahhoz meg nem kell. 2 mondatban össze lehet foglalni, mert az tényleg nem érdekes. Max. a szertartás, ami valami 4 oldal össz-visz.
Tehát 6 oldal miatt kellene szerinted kiadni egy 200 oldalas sztorit. Gratulálok. A 2. Titkos háborúhoz hosszabb ismertetőt írtam ennél, és eszemben sem volt leadni azt a 200 oldalas történetet hozzá. Pedig mennyi mindent kegészített volna a régi sorozatban.
Idézet
Akkor erre is igaz ugyanez. Szerinted sz*r, jött 3 ember, aki szerint nem. Tehát, egyértelmű, hogy sz*r, mert szerinted az.
Ha már érvelsz, csináld észérvekkel, légyszi. Mert ez semmi más, csak trollkodás. Nem az van, amit te akarsz, és most sárral dobálózol.
Idézet
Ezt nem kéne külön kezelni, ennyire egyszerű.
Ha megengeded nekem, akkor úgy kezelem, ahogy jónak gondolom.
Idézet
1-2 fontos, de nem feltétlenül best of, vagy jó sztorinak bele kellene férnie,
Annyi bele is fér.
Idézet
és az olvasó nem áll ott a képregény felett, hogy: "Most mi a *@$# van??"
Erre valók a dokumentációk. A történetek meg arra, hogy az olvasók örömüket leljék benne.
Idézet
És mi a helyzet a Maximum Carnage-al?
Jó példa a fentiekre.
Idézet
Scarlet Spiderban biztos láttam, de akkor igazán emlékezetes lehetett, mert semmire sem emlékszem...
A Hulk egy igazi fosnak tűnik ez alapján, Mókuslány... oké, tök megértem, hogy miért nem láttam!!  :D
A Venomban emlékszem, hogy volt, nem is olyan rég. A legnívósabb kiadványokban van azóta is, na, hát valljuk be!  :D
De legalább igazad volt... ja, nem!

Lehet talgaby feltörte kaine profilját? :lol:
Én régebben azt mondtam volna, hogy balogh44 törte fel petshopét, de nem akarom bántani szegény balogh44-et, ő már közel sem ilyen.
« Utoljára szerkesztve: 2018. október 10. - 15:16:34 írta kaine »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4669 Dátum: 2018. október 10. - 16:09:22 »
Én régebben azt mondtam volna, hogy balogh44 törte fel petshopét, de nem akarom bántani szegény balogh44-et, ő már közel sem ilyen.
Az is elég találó. :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4670 Dátum: 2018. október 10. - 17:43:53 »
Pedig a Mókuslány sorozatot olvashatnád, petshop, mert marha jó. Az, a Ms. Marvel és a Black Panther bőven a legjobb futó Marvel-címek között van.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4671 Dátum: 2018. október 10. - 18:29:32 »
Peeeersze. Magyarázd meg matematikai alapon.  :stupid:
Alatta leírtam.

Idézet
ELSPOILEREZTEM???  ;D
Lehet, neked meglepetés lesz, de a magyar olvasók látatlanban is minimum a fele nem tudja mi történt, nem olvasta, max. a CSP 119. szám lev. rovjának a kimaradt 5 évnyi történet tőmandatos összefoglalójából.

Idézet
Tehát 6 oldal miatt kellene szerinted kiadni egy 200 oldalas sztorit. Gratulálok. A 2. Titkos háborúhoz hosszabb ismertetőt írtam ennél, és eszemben sem volt leadni azt a 200 oldalas történetet hozzá. Pedig mennyi mindent kiegészített volna a régi sorozatban.
Megint kiforgatod a szavaim. Én egy szóval se mondtam, hogy a Gatherig of Five-ot bele kéne rakni, végig a Final Chapterről beszéltem, és arról, hogy az is megvágható 3 részre (azaz 60-70 oldal). Te erősködsz itt ilyen 200 oldalakkal, mert balogh44 egy olyan képet rakott ki, ami GoF sztori. Leglább akkor olvasd vissza, hogy mit írtam, és ne adj a számba olyanokat, amiket nem mondtam, sőt, pont az ellenkezőjét írtam.

Idézet
Ha már érvelsz, csináld észérvekkel, légyszi. Mert ez semmi más, csak trollkodás. Nem az van, amit te akarsz, és most sárral dobálózol.
Mutass olyan oldalt, ami rangsorolja, pontozza a képregényeket úgy mint a Metacritic, Rotten. Az észérv. Az, hogy neked nem tetszik, másnak meg tetszik, az vélemény. Egyik se tény.

Idézet
Idézet
1-2 fontos, de nem feltétlenül best of, vagy jó sztorinak bele kellene férnie,
Annyi bele is fér.
Na, és 3?  ;D

Idézet
Idézet
és az olvasó nem áll ott a képregény felett, hogy: "Most mi a *@$# van??"
Erre valók a dokumentációk. A történetek meg arra, hogy az olvasók örömüket leljék benne.
Ebben van igazság, de lásd egyel fentebb.

Idézet
Idézet
De legalább igazad volt... ja, nem!
Nem volt igazam, boldog lehetsz. Sokat nem kezdtek vele, az tény. Az meg hogy azért hozták vissza, hogy Pókemberhez semmi küze ne legyen, hát... pfff!!!  :drying:

Idézet
Na EZ a trollkodás! Ehhez gratulálhatsz magadnak, igazán elegáns volt...  :-\ Nem hogy sértegetés, de személyeskedés is... clap, clap!!
Egyébként balogh44 azért nem ilyen, mert már alig jár ide, mert egyszer úgy elküldtétek az ***jába, hogy elszokott innen.

Pedig a Mókuslány sorozatot olvashatnád, petshop, mert marha jó. Az, a Ms. Marvel és a Black Panther bőven a legjobb futó Marvel-címek között van.
Valamelyik másik topicban volt téma, hogy a Ragadozók nem érdeklik az embereket, férfi olvasókat. Na valahogy így vagyok én is ezzel a címmel, egyszerűen elképzelni se tudom, hogy én azt olvasnám.
Csak remélni tudom, hogy legalább egy nagyon vicces sorozat, mert ha ezt komolyan gondolják, akkor egy körömreszelővel lövöm főbe magam.  :D
Az új Ms. Marvel a másik ilyen. Túlságosan fehér, 30-as férfi vagyok, hogy értékeljem.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2018. október 10. - 19:58:46 írta petshop »

balogh44

• Thanos
« Válasz #4672 Dátum: 2018. október 10. - 20:28:45 »
Srácok, én tényleg nem akartam vitát, generálni meg pláne.  :(
37 éves vagyok, nem 17, elég régóta 1989-90 óta gyűjtöm a képregényeket. A hazai Pókemberekre elég jó a rálátásom, még az Ultimate-re is, pedig nem volt a szívem csücske, (Petshop-al azért sok levelezési rovatban feltűntünk, na az kellemes érzés volt :) ) sőt hála a net csodájának mára több mindenre is.
Sok olyan utalás volt a régebbi címben amik tényleg valahol mérföldkövek, viszont sajnos nem kerültek bemutatásra. Sajnálom hogy félre értettem a PPP lényegét akkor, mert én azt hittem nekünk, régi motorosoknak készült eleve ez a sorozat, és alap hogy ilyesmikre is számíthatunk. Kaine, én nem ragaszkodom olyan történetek leközlésére ami neked fizikai fájdalmat okoz, viszont ha tényleg van rá mód, valamilyen formában azért a Final Chapter-t csak jó lenne ha bemutatnád, még ha a hozzá tartozó előzményeket a Titkos Háború 2.-höz hasonlóan oldanád meg. Mert az tény, hogy Peter/Pókember életében ott egy korszak lezárult. A Mackie időszak nekem se a szívem csücske, és legszívesebben azt mondanám, ugorjunk vissza az időben már a CSP 1. és a 2. szám közötti kihagyott sztorikra. De csak ott motoszkálna a fejemben hogy "a fenébe, ez csak kimaradt". De bárhogy lesz is, én továbbra is veszem a PPP-t mert mégis csak klasszikus Marvel, ráadásul a kedvenc figurámmal.
Személyeskedés: Ne csináljuk, legyünk felnőttek, próbáljuk meg nem a legrosszabbat feltételezni a másikról.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4673 Dátum: 2018. október 10. - 20:42:36 »
A Gathering of Five/Final Chapter maximum két oldalnyi leírást érdemel, nem többet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4674 Dátum: 2018. október 10. - 23:56:49 »
Megint kiforgatod a szavaim. Én egy szóval se mondtam, hogy a Gatherig of Five-ot bele kéne rakni, végig a Final Chapterről beszéltem, és arról, hogy az is megvágható 3 részre (azaz 60-70 oldal). Te erősködsz itt ilyen 200 oldalakkal, mert balogh44 egy olyan képet rakott ki, ami GoF sztori. Leglább akkor olvasd vissza, hogy mit írtam, és ne adj a számba olyanokat, amiket nem mondtam, sőt, pont az ellenkezőjét írtam.
Én meg mondtam, hogy bele kéne rakni, mert csonka történeteket nem adunk ki. Egy 9 részes sztorit nem adunk ki 3 részben. Nem mellesleg, a Marvel sem engedné, amiről neked persze fogalmad sincs, de úgy mondod meg a tutit, mintha mindent figyelembe véve lennének végérveid.
Idézet
Na EZ a trollkodás! Ehhez gratulálhatsz magadnak, igazán elegáns volt...  :-\ Nem hogy sértegetés, de személyeskedés is... clap, clap!!
Csak annyira, mint amennyire a saját - nem teljes -  tudásod birtokában képes vagy osztani az észt.
Idézet
Egyébként balogh44 azért nem ilyen, mert már alig jár ide, mert egyszer úgy elküldtétek az ***jába, hogy elszokott innen.
Nem, itt van ő még. És mi az, hogy "elküldtük"? Mert én nem tettem ilyet. Vagy van itt egy "te" és "mindenki más"?
Srácok, én tényleg nem akartam vitát, generálni meg pláne.  :(
Semmi gond.
Idézet
Sajnálom hogy félre értettem a PPP lényegét akkor, mert én azt hittem nekünk, régi motorosoknak készült eleve ez a sorozat, és alap hogy ilyesmikre is számíthatunk.

Bár rég kinőtte a sorozat ezt, de igen, eredetileg a régi HP olvasóknak készült ez a sorozat. De nem volt benne gyenge sztori, és reményeim szerint nem is lesz.
Idézet
Kaine, én nem ragaszkodom olyan történetek leközlésére ami neked fizikai fájdalmat okoz, viszont ha tényleg van rá mód, valamilyen formában azért a Final Chapter-t csak jó lenne ha bemutatnád, még ha a hozzá tartozó előzményeket a Titkos Háború 2.-höz hasonlóan oldanád meg.
Tudod, az a vicces benne, hogy bár a Gathering... sem igazán jó sztori, de van némi jelentősége, az még nem olyan súlyos, és épp azért mondtam le róla, mert kellene hozzá a Final... is.
Idézet
A Mackie időszak nekem se a szívem csücske, és legszívesebben azt mondanám, ugorjunk vissza az időben már a CSP 1. és a 2. szám közötti kihagyott sztorikra.
Ez is a célunk, ahogy végeztünk a jelenlegi korszakkal.
A Gathering of Five/Final Chapter maximum két oldalnyi leírást érdemel, nem többet.
Így gondolom én is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4675 Dátum: 2018. október 11. - 08:30:28 »
De nem volt benne gyenge sztori, és reményeim szerint nem is lesz.
Mondjuk szerintem az utóbbi pár év teljes egészében elég gyenge volt. :roll:
persze erről nem ti tehettek, az az egész korszak rémes, viszont a magyar olvasók zabálják.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4676 Dátum: 2018. október 11. - 12:38:52 »
Nem értek egyet. A 90-es évek második fele tényleg nagyon gyenge, de addig még ha igaz is, amit mondasz, az nem hirtelen gödör volt, hanem lejtmenet, és elég magasról indultunk.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4677 Dátum: 2018. október 11. - 12:55:51 »
Magasról a kilencvenes években, mi? :P

(Kiadás dátuma: 1990.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4678 Dátum: 2018. október 11. - 13:04:41 »
Te is tudod, hogy ez kiragadott példa.  :D De nem, nem a 90-esben magasról, hanem a 80-asban magasról. Azért volt még jó a 90-es eleje.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4679 Dátum: 2018. október 11. - 14:02:11 »
Nem értek egyet. A 90-es évek második fele tényleg nagyon gyenge, de addig még ha igaz is, amit mondasz, az nem hirtelen gödör volt, hanem lejtmenet, és elég magasról indultunk.
Igen, egyetértek, a tavaly előtti PPP év már gyengébb volt, a tavalyi már pocsék (egy-két kivételtől eltekintve), az ideit meg már inkább meg se vettem. :D

Magasról a kilencvenes években, mi? :P

(Kiadás dátuma: 1990.)
Semmivel sem rosszabb (de nem is jobb  :lol:), mint a Maximum Carnage, de legalább rövidebb.
« Utoljára szerkesztve: 2018. október 11. - 14:53:55 írta Todd »