Ez totál bullshit. Nem azért írom, hogy kaki, mert nem akarom kiadni, hanem fordítva.
A lényege tök ugyanaz! A+B=C, B+A=C.
Sejtettem, hogy nem azért, mert a kedvenced lenne. Viszont direktbe elspoilerezted, és elbagatellizáltad, amitől egy rakás sz*r nak tűnik. De ilyen leírásokat bármilyen képregényről lehet csinálni, úgy hogy bénának tűnjön.
A Final Chapter sehogy nem venne el 2 részt a PPP-ből, mert 4 részes, csak hozzászámoltad a Gatherig of Five-ot is.
Hozzá hát, mivel anélkül lényegében értelmetlen.
A May néni visszahozása a fontos benne, és ahhoz meg nem kell. 2 mondatban össze lehet foglalni, mert az tényleg nem érdekes. Max. a szertartás, ami valami 4 oldal össz-visz.
Tévedés. Senki sem tartja gyengének. Az megosztó. Vagy szeretik vagy utálják, de gyengének nem tartja senki.
Akkor erre is igaz ugyanez. Szerinted sz*r, jött 3 ember, aki szerint nem. Tehát,
egyértelmű, hogy sz*r, mert szerinted az.
Szerintem meg te nem érted meg, hogy a PPP egy képregénysorozat, és nem dokumentáció vagy történelmi ismertető. Lehetne olyan sorozatot is indítani, amiben a mérföldköveket adjuk ki, de nem lenne nagy az átfedés. Ez nem az, de ezt mi már rengetegszer megbeszéltük.
Ezt nem kéne külön kezelni, ennyire egyszerű. 1-2 fontos, de nem feltétlenül best of, vagy jó sztorinak bele kellene férnie, hogy a folytonosság, és az érthetőség megmaradjon. Nem értelmetlen sz*rokról beszélünk, hanem olyan történetekről, amelyek, bár lehet hogy nem a legjobbak, de egy korszakot lezárnak, dolgokat megmagyaráznak, mégha ezt talán esetlenül, vagy bénán is teszik meg, de legalább megteszik, és az olvasó nem áll ott a képregény felett, hogy: "Most mi a *@$# van??"
Ezt nem is állítja senki. De szerkesztőként tartom a hátam a kiadványainkért, és nem szeretnék olyat kiadni, amit nem akarok később felvállalni. Amit csak úgy tudnék másoknak ajánlani, hogy nem mondok igazat. 
És mi a helyzet a Maximum Carnage-al?

Scarlet Spiderben volt vele egy hosszabb történet, a Hulk sorozatban lenyomta a Hulkot (mondjuk az nagy marhaság volt), szerepelt egy csomót Mókuslány sorozatában, volt egy sztorija a Venomban, meg ott botorkált két eventben is valahol. Kraven folyamatosan ott van valahol, csak nem az ASM-ben.
Scarlet Spiderban biztos láttam, de akkor igazán emlékezetes lehetett, mert semmire sem emlékszem...
A Hulk egy igazi fosnak tűnik ez alapján, Mókuslány... oké, tök megértem, hogy miért nem láttam!!

A Venomban emlékszem, hogy volt, nem is olyan rég. A legnívósabb kiadványokban van azóta is, na, hát valljuk be!

Egyéb: az kiderül a PPP-ből mi lesz a gyerekükkel?
Igen, a klón sztorik végén, az utolsó részben. Illetve a képregényben utána is titokzatoskodtak, de az már egy marhaság volt tényleg.
Más:Az ki fog derülni valaha ki és mit akart Scrier?
A Final Chapterben van talán a leginkább magyarázat-szerű dolog erre, illetve az Amazing 416-417 rémlik, hogy ott
próbálták megmagyarázni. Maradjunk annyiban, hogy inkább kevesebb, mint több sikerrel...
De bakker arra a színésznőre aki May nénit játszotta Norman rátette May néni géntérképét!
Ezt magyarázd meg légyszi néhány szóval, pontosan mit csinált vele.
Ugyanazt, amit a Sakál is csinált Joyce DeLaney-vel. Átírta a géntérképét, amitől teljesen ugyanolyan lett, mint az eredeti, de mégse klón.