Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 919856 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #5180 Dátum: 2021. január 21. - 13:33:32 »
Még annyit tennék hozzá, hogy a Hihetetlen Pókember sorozat az elején a több létező Pókember-címből válogatott, de a 19. számtól kezdve végig az Amazing Spider-Man megy benne, azaz időrendben lehet olvasni őket. A különszámaik pedig vagy abszolút hozzá tartoznak (az impresszumban láthatod az eredeti megjelenés sorszámát a sorrendhez), vagy egy teljesen különálló sztorit tartalmaznak, mint a Kraven volt, a Gwen, vagy a 2099.

wenkman

• Grizzly
  • *
« Válasz #5181 Dátum: 2021. január 21. - 17:00:38 »
Még nekem sem jött meg...

De gondolom, már nagyon várod, mert kíváncsi vagy a tartalmára! :-)

Még nekem sem jött meg, de akkor nem aggódom.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #5182 Dátum: 2021. január 21. - 20:42:25 »
Napokban kezdtem bele a PPP utólagos begyűjtésének.

RIP :D

Nekem már néhány éve is nehezen ment, és jelenleg még rosszabb a helyzet. Az is igaz, hogy igyekeztem a lehető legkevesebb pénzből megúszni, szóval ha az nem akadály, akkor biztos meg tudsz csípni valami tűrhető dealt.

Idézet
A hihetetlen sorozat és különszámai még nagyobb kaotika ahogy bele bele olvasgattam,de a különszámokban különlegességekkel találkoztam.

A Kingpin hihetetlen sora elég lineáris. A fősorba illeszkedő különszámoknál kell figyelni, hogy melyik hova jön, akad pl. 1-2 trükkös, amit egy normál szám közepénél kell olvasni. Az amerikai kiadásból kimaradt részeket pedig akár el is engedheted, többnyire a gyengébb sztorikat/részeket ugorja át a sor.

A PPP előfizetés még senkinek nem jött meg, vagy csak nálam van valami gikszer a postával?

Nekem sem jött még meg.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5183 Dátum: 2021. január 22. - 07:48:35 »
Csak érdeklődnék, hogy a most induló új PPP sorozatba benne lesznek a Megtorló és a Fekete macska első megjelenései? Mit lehet erről tudni?
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5184 Dátum: 2021. január 22. - 10:20:40 »
Én úgy tudom, hogy igen. A Megtorló, ha jól emlékszem, akkor már a 3-as számban benne lesz.

Maniac

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #5185 Dátum: 2021. január 22. - 11:38:16 »
Bocsánat, hogy visszakanyarodok az előfizetéses kiadványok témájához, de van valami előrelépés vagy új infó az ügyben? Péntek van, nekem még mindig nem érkezett meg az új 1. szám, pedig már minden más januári Kingpin-füzet rég megjött. Ennyire sokat késne vele a posta?

venom75

• Pókfej
« Válasz #5186 Dátum: 2021. január 22. - 11:58:00 »
Nekem sem jött meg még az első szám. Türelmesen várok, majd jön a következő héten.  ;)

Tomek76

• Gibbon
  • *
  • Super-villain
« Válasz #5187 Dátum: 2021. január 22. - 12:12:31 »
Hali mindenkinek!
Ja, én is így vagyok.... várom-várom a PPP-t, de a pókösztönöm se jelez még, hogy a kanyarban lenne.
Ha hétfőn nem ér ide és azt olvassátok, hogy merényletsorozatot követtek el a "tiszteletreméltó" posta intézményei ellen, akkor tudjátok, hogy super-villain lettem.
Remélem nem játssza majd minden esetben ezt a posta, mert akkor inkább megveszem megjelenéskor web-ről, de nem fizetek elő.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5188 Dátum: 2021. január 22. - 12:21:53 »
Én úgy tudom, hogy igen. A Megtorló, ha jól emlékszem, akkor már a 3-as számban benne lesz.
Köszi a választ.
A punisher az amazing 129-ben 1974-ben volt a Fekete macsek meg az amazing 194-195-ben 1979-ben de akkor ezek szerint ez utóbbi nem várható.

Remélem nem játssza majd minden esetben ezt a posta, mert akkor inkább megveszem megjelenéskor web-ről, de nem fizetek elő.
Akkor is a posta viszi.
(ma reggelig nekem se jött még meg)
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5189 Dátum: 2021. január 22. - 12:41:38 »
De, az is várható, csak még nem idén.
Közben küldött a Posta egy szerződést külön a PPP-re, szóval lehet, hogy csak azután postáznak, hogy azt aláírtuk.  ???

Tomek76

• Gibbon
  • *
  • Super-villain
« Válasz #5190 Dátum: 2021. január 22. - 12:45:53 »

Akkor is a posta viszi.
(ma reggelig nekem se jött még meg)

- Ja, csak korábbi tapasztalatom, hogy amit weben rendelsz, azt gyorsan kiviszik, amit meg ilyen terjesztési lista alapján csinálnak, azt inkább hagyjuk kategória...

De Tomi mostani HSZ-a alapján lehet, hogy még a szerződés miatt is cs***kednek. Mindegy, ráérnek decemberig küldeni végülis. Mi történhet? Átmentek konkurenciához???  :o

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5191 Dátum: 2021. január 22. - 15:06:18 »
Lásd a főoldali híreket.

Tipca

• Grizzly
  • *
« Válasz #5192 Dátum: 2021. január 23. - 20:03:15 »
Köszi az infót a PPP-ről! Igazából édes mindegy, mikor jön meg, ha tényleg ideér. Így legalább nem aggódom amiatt, hogy esetleg kilopták a postaládából, vagy ilyenek. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5193 Dátum: 2021. január 23. - 21:08:14 »
 :) Remélem, nem lesz ilyen még egyszer. Sajnos annyi kézen megy át, hogy valahol egyszer-egyszer óhatatlanul adódik vele valami gikszer.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #5194 Dátum: 2021. január 24. - 00:09:51 »
Ez azért vicces, mert normál esetben fel sem tűnt volna, mert úgyis január végére vagy február elejére vártam. Aztán véletlenül megláttam valahol, hogy a megjelenés január 6., és elkezdtem várni, de eddig hiába :D :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #5195 Dátum: 2021. január 27. - 11:12:43 »
Megérkezett.  ;)

coleman

• Bűnölő
« Válasz #5196 Dátum: 2021. január 27. - 11:22:02 »
Ajjaj  :pokoszton:

Mindjárt le is megyek megnézni a postaládát :D

luke19

• Rózsa
  • *
« Válasz #5197 Dátum: 2021. január 27. - 13:31:16 »
Márciusban lenne a következő rendelésem tőletek, a kérdés, hogy az új PPP-ből fog előreláthatólag addig maradni?

Tipca

• Grizzly
  • *
« Válasz #5198 Dátum: 2021. január 27. - 15:43:43 »
Nekem is megjött a PPP, nagyon szép füzet, imádom az idősebb Romita stílusát!

Egy kérdés, amit valószínűleg már ezerszer feltettek, csak vak vagyok (vagy lyukas az agyam): ehhez az új formátumhoz is lesz díszdoboz, ahogy eddig, vagy ezután a gerinces forma miatt már nem?

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #5199 Dátum: 2021. január 27. - 16:02:35 »
Megérkezett.  ;)

Nekem még nem. ☹️