Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576472 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #800 Dátum: 2008. január 07. - 21:08:25 »
Alapjában véve, a Kitöréstől eltekintve, az összes többi BA kockázatos. Mondjuk a Káosz nagyon bejött.  :spidey: :D De majdnem annyira, sőt, kicsit jobban bízom a tavaszi különszámban is.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #801 Dátum: 2008. január 07. - 21:27:50 »
De a Rozsi borítója szerintem borzalmas... :D
Meg ez csak egy Pókember lesz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #802 Dátum: 2008. január 07. - 22:14:08 »
Na igen, kérdés, hogy a klasszikus rajzú Pók mennyire lesz népszerű...

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #803 Dátum: 2008. január 07. - 22:18:29 »
OOo, nem tudom ti toroltetek, vagy nem sikerult elkuldenem, ugyhogy leirom megint.

Rozsomak, hat annak jo randa is a boritoja!! :hehe: :hehe:
Aze nem veszik! :twisted: :P

Tovabba az Rozsomak, nem Pokember, maris kisebb a riziko. Tovabba Miller rajzai szerintem csak erosen atlagosak voltak abban a sztoriban, en nem nagyon mondtam volna meg, hogy o rajzolta. Akarki lehetett volna. Vagy a lap tett be nagyon, fenyes papiron ez nem olyan jo! A sztori meg inkabb csak jo (szamomra) de nem kimagasloan. De sztori ide vagy oda, a vasarlok tobbsege, akik nem olvasgatjak rendszeresen a Pokembert, nem tudjak, mitol mit varjanak. Ugyhogy a rajz szeintem nagyon lenyeges szempont egyenlore.

A klasszikus Pok tuti nepszerubb lesz!! Mert te normalis papirra fogod nyomni! :nezze: :nezze: :)
« Utoljára szerkesztve: 2008. január 07. - 22:24:11 írta NERIDA »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #804 Dátum: 2008. január 07. - 22:32:34 »
Mit értesz normális alatt? Egy klasszikus Pókot nem fogok fényes lapra nyomni, szerintem. Miller rajzai olyanok, amilyenek, mégis húzónév az övé. Ahogy Rozsomáké is. Persze nem annyira, mint Pókemberé... de a klasszikus rajzok se lesznek éppen szépek...  8)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #805 Dátum: 2008. január 08. - 08:25:04 »
A Rozsi borítója tényleg fura, de én nagyon szeretem a karaktert. Most olvasom épp újra, a történet tényleg nem kimagaslóan jó, de nekem tetszik. A rajz olyan, mint a borító, ezért van, hogy sokat elriaszt a könyv vásárlása (szerintem). A Miller név meg lehet, hogy sokakat vonz, de amikor belelapoznak azt hiszik, hogy ez szárnypróbálgatás volt, nem adott bele mindent.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #806 Dátum: 2008. január 08. - 10:56:30 »
Vagy azt hiszik, hogy ő írta, és várják az éjszakai esős nagymonológokat.
Bár mondjuk az is van benne. :D

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #807 Dátum: 2008. január 08. - 12:21:04 »
Érdekes, hogy Rozsomák története nekem is második olvasatra tetszett jobban. A rajz egyébként annyira nem szörnyű, inkább a női arcok voltak csúnyák, Jukio néha férfira emlékeztetett.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #808 Dátum: 2008. január 08. - 12:26:58 »
Mondjuk szerintem Miller neve a fórumos, netes berkeken kívül nem nagyon ismert. Esetleg sin City kiadványok miatt, de azok se mentek olyan kimagaslóan jól szerintem. A filmnél meg a kutya sem jegyezte meg a nevét.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #809 Dátum: 2008. január 08. - 12:51:14 »
Azért a Sin City képregény elég jól megy, nincsenek sokkal lemaradva a Kingpin könyvek mögött. Meg hát itt volt a Fekete-Fehér antológia is, abban is lehetett vele találkozni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #810 Dátum: 2008. január 08. - 14:16:15 »
És a 300-film neve előtt az a szép gigantikus "Frank Miller's" vajon nem volt elég feltűnő?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #811 Dátum: 2008. január 08. - 15:06:03 »
A Sin City könyvek nagyon is jól mennek. Azzal szedte meg magát az elején a Fumax. Nézd meg, hogy beelőzi az X-Men könyvet is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #812 Dátum: 2008. január 08. - 16:49:46 »
Nem tudom, sírjak-e, vagy örüljek. Az alexandrán nem rendelhető már a Pókember. Ez jó esetben azt jelenti, hogy eladták mindet (de sajnos ez nem igaz, mert a Káosz se rendelhető, pedig vittem belőle nekik pluszba), rossz esetben azt, hogy már csak a boltokban van, az online-mennyiség fogyott el.
A Sin Sity különben beelőzte a Kitörést eggyel.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #813 Dátum: 2008. január 08. - 17:01:51 »
Akkor az Alexandra hozza a szokott formáját. :roll: De azért jó hír, hogy amit az online vásárlóknak raktak el, azt mind eladták. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #814 Dátum: 2008. január 08. - 19:06:58 »
Hát ez elég érdekes. Igazán kérhetnének utánpóótlást.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #815 Dátum: 2008. január 16. - 00:01:43 »
Na, ma megtették végre.  :D
Van pár fura adatom mára. A bookline-on a Káosz beelőzte a Kitörést!  :surp: Pók:5, BA: 8, ÚBA: 9.
Az alexandrán a Sin City a 6., a Kitörés csak a 12, a többi még nem kapható. Viszont a Rozsomák klasszikus kiesett a listáról, vagyis nincs benne a kapható legjobb 70-ben.  :( Ez elég rossz hír a tervezett klasszikus Pókomra nézve is.  :ohmy:
Jó hír: a goodinvest internetes rendelő helyen a karácsonyi forgalomban a Pókember áll az élen, őt követi a Kitörés és az X-Men együtt, aztán jön a Sin City és a Préda, majd a Káosz és a Kázmér és Huba 2.
A Képes Kiadó már megkapta a fogyásokat az alexandrától, remélem én is sorra kerülök holnap...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #816 Dátum: 2008. január 16. - 00:28:16 »
Jó és akkor majd megtudjuk, mit ér ez a neteslistás vitézkedés. :D
Idézet
Viszont a Rozsomák klasszikus kiesett a listáról, vagyis nincs benne a kapható legjobb 70-ben.  Szomorú Ez elég rossz hír a tervezett klasszikus Pókomra nézve is
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy azért egy Pókember kötettel mindenkép jobb esélyeid vannak. És Vladiék nagyon rossz borítót választottak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #817 Dátum: 2008. január 16. - 00:37:24 »
Igazad van, továbbra is, Pókember talán jobb, bár hozzáteszem, sokkal jobban nem fogyott a Pókember könyv, mint az X-Men...
Ami a borítót illeti, azzal meg én se vagyok túlságosan eleresztve...  :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #818 Dátum: 2008. január 16. - 00:41:43 »
Idézet
Igazad van, továbbra is, Pókember talán jobb, bár hozzáteszem, sokkal jobban nem fogyott a Pókember könyv, mint az X-Men...
Az X-Men Eltörölni? Azokkal a rajzokkal a MKSM ellen? Na nee..ha ez így van, akkor totál kiszámíthatatlan a piac szerintem. Bár még nem vettem meg, azt mondja mindenki, hogy nagyon jó sztori...de akkor is. Aki nem neten rendeli, az első belepillantás után szerintem nem kétség, hogy melyiket választja, ha nincs konkrét elképzelése, hogy na akkor nekem most X-Men kell.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #819 Dátum: 2008. január 16. - 00:46:17 »
Hát, én csak az eladási listák alapján tudok ítélni, és míg a Pókember a karácsonyi forgalomban átlagban a 9. volt a képregények között, az X-Men a 17. Oké, nem kicsi a különbség, de mégse annyira jelentős, a sok manga között.