Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 580579 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2080 Dátum: 2010. október 01. - 12:51:27 »
Ez a Hidra. Bendis annyi marhaságot összehordott már róluk (érdemes elolvasni ebből a szempontból a Spider-Woman: Origint), hogy ez már szinte elvárható és alap.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2081 Dátum: 2010. október 03. - 21:30:45 »
Már csak 1 hét.... :)

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2082 Dátum: 2010. október 07. - 17:49:59 »
Fuck!
Nem tudok menni börzére.  :spcaught:
Hol tudom leghamarabb beszerezni Pesten?
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2083 Dátum: 2010. október 07. - 21:53:34 »
A leggyorsabb kedden és csütörtökön a börze színhelyén este személyesen tőlem.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2084 Dátum: 2010. október 08. - 10:26:07 »
Okáj.
Akkor csütörtökön megyek érte.
Köszi.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2085 Dátum: 2010. október 08. - 21:04:18 »
Este 6 körül érek oda és fél 9-ig biztosan ott találsz.
Az nem baj, ha még írsz előző nap, hogy ne felejtsem otthon...  :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2086 Dátum: 2010. október 08. - 21:54:29 »
Igen a Tomit illik emlékeztetni  :cavinton: dolgokra,érett korára való tekintettel :twisted:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2087 Dátum: 2010. október 09. - 15:43:36 »
Találtam egy Ellenhatást a szolnoki Alexandrában. Nagy nehezen megálltam, hogy ne vegyem meg, de nagyon állatul néz ki. Grat!  :kingpin:
Nem biztos, hogy kibírom csütörtökig. Nagy gáz lenne, ha itt venném meg? :nemtudom:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2088 Dátum: 2010. október 09. - 17:14:43 »
Köszi. :)
Ki fogom bírni valahogy. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2089 Dátum: 2010. október 10. - 14:35:56 »
Én már ki is olvastam az Ellenhatást. Na, ez az igazi szuperhős képregény! Ezért szerettem régen a Pókembereket is. Tömény akció, hihetetlen izgalmak, egy nagy bunyó az egész, de mégis van története. A borító pedig fenomenális. És mivel már majdhogynem hagyomány, hogy mindig kiemelünk egy nagyon jó pént is: Pókember beszólása, hogy shield igazgató szemkötő nélkül. Hatalmas volt. :)
Köszönöm ezt a kiadványt Kaine, nagyon élveztem. Annyi kritikám van az egésszel kapcsolatban, az író és a rajzoló részéről, hogy tehettek volna bele kevesebb felesleges egész oldalas képet, mert azok sokszor csak rosz kitöltések voltak, és egy kicsit zavaróak is.
Ja, és volt benne egy helyen hiba is... Vagy ha nem az volt, akkor nem tudom miért volt úgy írva: 100. oldalon alul vasember mondja így: "Vedd le az öved| semm| fém| Indulj|"
This is a joke. A real practical Joke.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2090 Dátum: 2010. október 10. - 16:41:04 »
Csatlakozom az előttem szólóhoz, tényleg nagyon jó volt ;D
Remélem minél előbb jön a folytatás.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2091 Dátum: 2010. október 10. - 19:32:23 »
A Börzés-vásárlás után alig vártam,hogy hazaérjek. Nagyon tetszett az új Bosszúangyal-történet. A beszéd-nélküli oldal soknak tűnhet,de viszont volt mondanivalója. Szerintem érzékeltetni akarták jobban az olvasóval a történéseket. Grat Tomi,köszönet a kiadásért!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2092 Dátum: 2010. október 10. - 21:49:09 »
Köszi mindenkinek, örülök, hogy tetszett.  :D
GG: azok elvileg felkiáltójelek, csak nem látszik tisztán a kis betűméret miatt. A szemkötős poén nekem is nagyon tetszett.  ;D

keildavid

• Mysterio
  • **
« Válasz #2093 Dátum: 2010. október 10. - 22:23:08 »
Nekem is tetszett az Új Bosszú Angyalai új kalandjai.
Az 1. rész érdekesen kezdődött. Mert ott Az Új Bosszú Angyalai csapat nem szerepeltek, de később kiderült, hogy kicsoda ez a Kollektíva nevű lény.
A szemkötős poén tényleg jó volt.

A végén le van írva, hogy mi lesz legközelebb. De nem úgy volt\lesz, hogy a Civil Warral kapcsolatos történet kimarad? Vagy talán mégis? Valami ilyesmit olvastam régen itt a SpiderTom fórumon.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2094 Dátum: 2010. október 10. - 22:34:43 »
De igen, az kimarad. Az az ajánló a végén kifejezetten magára a Polgárháború minisorozatra vonatkozik. Az fog megjelenni legközelebb. Úgyis az Angyalok a főszereplők.

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #2095 Dátum: 2010. október 11. - 11:12:21 »
GG: azok elvileg felkiáltójelek, csak nem látszik tisztán a kis betűméret miatt. A szemkötős poén nekem is nagyon tetszett.  ;D
Én is megnéztem most, hát bakker...  :headscratch: a többi oldalon sikerült kinyomniuk úgy, hogy ne mosódjon össze! (Vasember szövege 3 színből áll ugyanis.) Pedig a felkiáltójeleket nem is félkövérítem már. Ehh... majd csinálok vele vmit...

silo2

• Grizzly
  • *
« Válasz #2096 Dátum: 2010. október 11. - 15:38:45 »
Jó kis kötet volt ez az ellenhatás. Jó volt látni magyar kiadásban a vaspók ruhát, bár itt nem nagyon derült ki, hogy milyen extrái vannak. Amúgy Carol Danvers  kozmikus változata nem Gemini néven szerepelt régebben ? Kicsit bonyolult volt nekem ez a Xorn téma. Ezt a vonalat addig ismertem , hogy egy időben Magnetósdit játszott, utána meg előkerült egy másik Xorn aki elvileg jófiú volt. Vagy úgy látszik mégse ? Amit még nem értek, hogy amikor egyébként Tony páncélban van néhány képen úgy tűnik mintha egy monitorszobában lenne páncél nélkül. Ez most hogy működik. Először azt hittem ez valami távirányított páncél, de amikor lekerült róla akkor kiderült, hogy mégsem. Amúgy az új angyalok és a young avengers füzetek hogyan állnak össze időrendben? Elég fura a Marvelnél, hogy szinte mindenki szerepel mindenki sorozatában, csapatában, mégis elég kevés idő telik el eközben. Elég mozgalmas lehet a szereplők élete. :) 

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #2097 Dátum: 2010. október 11. - 15:43:08 »
J Amit még nem értek, hogy amikor egyébként Tony páncélban van néhány képen úgy tűnik mintha egy monitorszobában lenne páncél nélkül. Ez most hogy működik. Először azt hittem ez valami távirányított páncél, de amikor lekerült róla akkor kiderült, hogy mégsem.   

A többiek biztos kijavítanak, ha hülyeséget írok, de ez szerintem az lenne, hogy Tony belülről miket lát a páncélban. Ilyesmi képek voltak már az előző kötetekben is (pl. ha jól emlékszem, a Káosz-ban is).

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2098 Dátum: 2010. október 11. - 15:44:24 »
Elég fura a Marvelnél, hogy szinte mindenki szerepel mindenki sorozatában, csapatában, mégis elég kevés idő telik el eközben. Elég mozgalmas lehet a szereplők élete. :)

Ezt inkább csak azzal lehet magyarázni hogy a marvelnél magasról tesznek ki hol és épp mikor szerepel...  :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2099 Dátum: 2010. október 11. - 15:53:53 »
Jó volt látni magyar kiadásban a vaspók ruhát, bár itt nem nagyon derült ki, hogy milyen extrái vannak.
Hamarosan ki fog derülni.
Idézet
Amúgy Carol Danvers  kozmikus változata nem Gemini néven szerepelt régebben ?
De, egész régen igen.

Idézet
Kicsit bonyolult volt nekem ez a Xorn téma.
Én ennek az előzményeit nem is ismertem, de szerencsére nem vett el semmit az értelmezésből.

Idézet
Amit még nem értek, hogy amikor egyébként Tony páncélban van néhány képen úgy tűnik mintha egy monitorszobában lenne páncél nélkül.
Ahogy Drake írta: fps. Belső nézetes Vasember. :)

Idézet
Amúgy az új angyalok és a young avengers füzetek hogyan állnak össze időrendben?
Ezt majd talgaby megmondja. A Young Avengerst sosem olvastam.
Idézet
Elég fura a Marvelnél, hogy szinte mindenki szerepel mindenki sorozatában, csapatában, mégis elég kevés idő telik el eközben. Elég mozgalmas lehet a szereplők élete. :)
Erre van egy elméletem. :D A 60-as években azért volt csak 1 Pókember füzet havonta, mert alig volt valaki, aki ellenfél lehetett volna neki. Azokat is hónapokra bezárták. De ahogy teltek az évek, egyre többen lettek, egyre többen is tértek vissza, ha letelt a büntetésük, ha megszöktek, vagy bármi. Ezért kellett a második Pókember-cím, mert akkor havonta már két esemény is történt vele. Aztán lett 4 cím, mert később már hetente történt vele valami. Most azért van mindenki mindenhol, mert szinte minden másnap akad valami tennivaló. Ahogy Cage is mondta: "ahelyett, hogy X-Boxoznának a Toronyban..." :)