Jó volt látni magyar kiadásban a vaspók ruhát, bár itt nem nagyon derült ki, hogy milyen extrái vannak.
Hamarosan ki fog derülni.
Amúgy Carol Danvers kozmikus változata nem Gemini néven szerepelt régebben ?
De, egész régen igen.
Kicsit bonyolult volt nekem ez a Xorn téma.
Én ennek az előzményeit nem is ismertem, de szerencsére nem vett el semmit az értelmezésből.
Amit még nem értek, hogy amikor egyébként Tony páncélban van néhány képen úgy tűnik mintha egy monitorszobában lenne páncél nélkül.
Ahogy Drake írta: fps. Belső nézetes Vasember.

Amúgy az új angyalok és a young avengers füzetek hogyan állnak össze időrendben?
Ezt majd talgaby megmondja. A Young Avengerst sosem olvastam.
Elég fura a Marvelnél, hogy szinte mindenki szerepel mindenki sorozatában, csapatában, mégis elég kevés idő telik el eközben. Elég mozgalmas lehet a szereplők élete.
Erre van egy elméletem.

A 60-as években azért volt csak 1 Pókember füzet havonta, mert alig volt valaki, aki ellenfél lehetett volna neki. Azokat is hónapokra bezárták. De ahogy teltek az évek, egyre többen lettek, egyre többen is tértek vissza, ha letelt a büntetésük, ha megszöktek, vagy bármi. Ezért kellett a második Pókember-cím, mert akkor havonta már két esemény is történt vele. Aztán lett 4 cím, mert később már hetente történt vele valami. Most azért van mindenki mindenhol, mert szinte minden másnap akad valami tennivaló. Ahogy Cage is mondta: "ahelyett, hogy X-Boxoznának a Toronyban..."