Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 580504 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2140 Dátum: 2010. október 16. - 21:51:32 »
Azért spoilereztem, mert a jelenlegi kiadás szerint még nem történt meg. Magyarul még nem jutottunk el oda.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2141 Dátum: 2010. október 16. - 21:57:39 »
Miért, honosítjátok? Mondjuk akkor is minimum 2011 legvége, de ha nem, akkor meg semmiféle kiadás nem jut el odáig, mert az Omega Flighton és a Marvel Comics Presents v2-n kívül sehol sincs említés róla. Magneto dettó, a legközelebbi felbukkanása teljesen honosítási érdekszféra, olyan 2012. környéki dátummal.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2142 Dátum: 2010. október 17. - 00:58:50 »
Köszi a kimerítő válaszokat ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2143 Dátum: 2010. október 17. - 01:52:06 »
Miért, honosítjátok? Mondjuk akkor is minimum 2011 legvége, de ha nem, akkor meg semmiféle kiadás nem jut el odáig, mert az Omega Flighton és a Marvel Comics Presents v2-n kívül sehol sincs említés róla. Magneto dettó, a legközelebbi felbukkanása teljesen honosítási érdekszféra, olyan 2012. környéki dátummal.

Mérges vagy rám, vagy mit kötözködsz? :)
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2144 Dátum: 2010. október 17. - 08:45:19 »
Nem, csak nem értem, minek kell spoilerezni egy olyan információt, aminél teljességgel felesleges.

szabocsab2

• Grizzly
  • *
« Válasz #2145 Dátum: 2010. október 17. - 12:58:57 »
Gaby,lehet rosszul emlékszem de Magneto mintha szerepelne az Unncanyban is. Az Extremist történetbe.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2146 Dátum: 2010. október 17. - 13:07:51 »
Mérges vagy rám, vagy mit kötözködsz? :)
Tudod, talgaby ilyen, csak rég jártál erre, elfelejtetted. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2147 Dátum: 2010. október 17. - 13:17:03 »
Gaby,lehet rosszul emlékszem de Magneto mintha szerepelne az Unncanyban is. Az Extremist történetbe.
Jól emlékszel, de az időrendileg a Collective előtt volt. Ha meg az 500. részre gondolsz, az már későbbi.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2148 Dátum: 2010. október 17. - 20:57:01 »
Bocsi hogy itt kérdezem, de ki a fene az a Robert Frank, Jim Hammond és Toro?? :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2149 Dátum: 2010. október 17. - 21:51:10 »
Az első Whizzer, az eredeti Fáklya és annak hőstársa/segédje.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2150 Dátum: 2010. október 18. - 13:41:09 »
Ja tényleg, köszi így már képben vagyok, érdekes, hogy még Namor-nak is volt segítőtársa! :)

http://www.comicvine.com/all-winners-comics/49-18581/

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2151 Dátum: 2010. október 18. - 14:34:43 »
Egy kérdés.

Pókembernek ugye organikus hálója van a Múlt emlékeiben ? (Nem használ hálóvetőt) Azt mikor és hogyan kapta ?  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2152 Dátum: 2010. október 18. - 14:57:22 »
A legutóbbi Spectacular sorozat huszonvalahanyadik számaiban elkapta egy valamilyen póknő, aki párosodni akart vele. Nagy pókból kikelve Peternek lett szerves hálóvetője.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2153 Dátum: 2010. október 18. - 15:07:28 »
Ha már Múlt emlékei, mi alapján játszódik közvetlen a Káosz után ? Semmi utalás vagy ilyesmi nincs benne erre.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2154 Dátum: 2010. október 18. - 19:06:42 »
Nem játszódik közvetlenül, de a Káosz és a Kitörés között van fél év (Marvel idő szerint). Peter még otthon lakik, nem az Angyaloknál, így a HP2 előtt történik.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2155 Dátum: 2010. október 18. - 21:07:29 »
Nem játszódik közvetlenül, de a Káosz és a Kitörés között van fél év (Marvel idő szerint). Peter még otthon lakik, nem az Angyaloknál, így a HP2 előtt történik.

A honi kiadás szerint közvetve értem. Viszont a kecó jó viszonyítási pont ! De van egy rész amikor póki a BA-ra hivatkozuik holott akkor nem is volt meg a csapat, bár ez sem a legjobb ellenérv. De a kecó elég lesz...

+

Azért jó kis olvasmányok ezek a kötetek. Elolvastam a Káoszt ismét, 8:40-kor álltam neki és 10:24-kor végeztem vele.  8)
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 19. - 10:21:23 írta Silver »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2156 Dátum: 2010. október 20. - 09:04:05 »
Na végre én is elértem oda, hogy elolvastam az Ellenhatást. Elsőre mindjárt a képregény mérete tűnt fel, azért nem kis különbség van az előző kötetekhez képest vastagságban. :) A történet jó, bár Bendis szokásos "majdénmegmagyarázomnekedhogymiértisnemhülyeségamitkitaláltam" logikája még mindig működik, így a történet bizonyos pontjaiba inkább bele sem kötök, de olvasás közben azért sokszor gondolkodtam rajta, hogy ez bizony fiatalabb generációnak készült. Az alfásokat sajnáltam, szerintem hülyeség, hogy csak így kinyiffantotta őket. A Hulkirtó páncél meg elég kaki lehet újabban a SHIELD-nél, ha egy kis robbanást sem bír ki. Ms. Marvel kategóriákkal jobban volt megrajzolva, mint az előző részekben, így végre értékelni tudtam a ruháját és a látványt is. :) Sentry-nek mik a képességei? Mert nekem ez még mindig nem tiszta (de úgy veszem észre ezt a Marvelnél sem igazán tudják még) és Vasember előretolása már annyira gusztustalan volt -jajj nekem mindenre van egy kütyüm és még egy hiper-szuper-omega mutánst is lenyomok fél kézzel, látszik, hogy már nagyon a Polgárháború fő karakterére gyúrnak.  :drying: Pókember ennek pont az ellentéte saját sorozatában ő a "kobra", itt meg komolyan mondom, mintha egy kretén lenne.  A Vaspók ruháról sajnos tényleg nem tudtunk meg többet, csak annyit, hogy Magneto ellen nem sok esélye van benne. :) A SHIELD-es tyúk sem normális, jobban tetszett volna, ha a kapitány, meg Cage (az ő mentalitásába simán belefért volna) rendeznek egy kis bemutató bunyót a hajón és megmutatják a SHIELD-eseknek, hogy "Miért nem mész el az anyádba?"- mentalitás mit is takar, hogy egy magyar hírességtől idézzek. :) Genosha pedig független állam, még akkor is, ha szétbombázták, így a SHIELD nem veheti őrizetbe Magneto-t a területén. És a többi mutáns (Excalibur) merre volt közben? Mindenesetre a történet, mint írtam nem rossz, ha úgy önmagában nézzük, de már kezdem érteni, hogy miért utálja mindenki Bendis-t ennyire... :nezze:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2157 Dátum: 2010. október 20. - 12:53:05 »
Nem is utálják, nézd meg a főoldali szavazást. :D
Genosha lehet, hogy független állam, de mivel kizárólag zombik lakják, kevés hely van, ahol érvényt lehetne szerezni a törvényeiknek.:)
Őrszem tud mindent. Hulkirtó páncél: azért az a "kis robbanás" több százezer mutáns együttes ereje, vagyis nem volt az olyan kicsi. Az lett volna gáz, ha kibírták volna - ők is, meg az Alfa is.
Én arra gondoltam, azért van annyit Vasember, mert jött a film. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2158 Dátum: 2010. október 20. - 12:57:33 »
Idézet
Sentry-nek mik a képességei? Mert nekem ez még mindig nem tiszta (de úgy veszem észre ezt a Marvelnél sem igazán tudják még)
Mert senki se tudta felfogni ott igazán azt az egyszerű kifejezést, hogy "egy emberi elme korlátai közé ragadt mindenható". A Sentry bármire képes, ha az elméje fel tudja fogni. Ezért is manifesztálódott az ereje többnyire a klasszikus képességekben, mint repülés, szupererő és sérthetetlenség, mert azok voltak, amiket Rob a legtöbbet látott akkoriban.
Idézet
Genosha pedig független állam, még akkor is, ha szétbombázták, így a SHIELD nem veheti őrizetbe Magneto-t a területén.
De, mert a SHIELD nem Amerika alá tartozik, hanem globális fennhatóságú szervezet. Hogy erre Bendis miért csak ennél az egyetlen történetnél emlékezett és került a szervezet varázsütésre az amerikai kormány kizárólagos felügyelete alá előtte és utána nála (és emiatt mindenki másnál), rejtély. Biztos ezt is a Skarlát boszi varázslata okozta, azzal mindent megmagyaráznak.
Idézet
És a többi mutáns (Excalibur) merre volt közben?
A Bendisverzum önmagában létezik és nem vesz figyelembe más sorozatokat, írókat, a világot.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2159 Dátum: 2010. október 21. - 09:43:35 »
Genosha lehet, hogy független állam, de mivel kizárólag zombik lakják, kevés hely van, ahol érvényt lehetne szerezni a törvényeiknek.:)
De, mert a SHIELD nem Amerika alá tartozik, hanem globális fennhatóságú szervezet. Hogy erre Bendis miért csak ennél az egyetlen történetnél emlékezett és került a szervezet varázsütésre az amerikai kormány kizárólagos felügyelete alá előtte és utána nála (és emiatt mindenki másnál), rejtély. Biztos ezt is a Skarlát boszi varázslata okozta, azzal mindent megmagyaráznak.
Azért gondolom biztos lennének aktivisták, vagy politikusok, akik szót emelnének a "gestapo"-s módszereik ellen. Pontosan azért, amit talgaby is mond, mivel a SHIELD a világrendőrség, a szabályokat nekik (és főleg nekik- mivel emlékeim szerint Fury-t pont azért rúgták ki, mert egy szuverén állam dolgaiba avatkozott bele) is be kell tartaniuk. Bár itt ugye kapásból atomot akartak nyomni a saját egységeikre, meg az angyalokra, meg mindenkire aki nem mosolyog, így tényleg nincs értelme ilyeneken vitatkozni Bendisworldben. :)
Őrszem tud mindent.
Mert senki se tudta felfogni ott igazán azt az egyszerű kifejezést, hogy "egy emberi elme korlátai közé ragadt mindenható". A Sentry bármire képes, ha az elméje fel tudja fogni. Ezért is manifesztálódott az ereje többnyire a klasszikus képességekben, mint repülés, szupererő és sérthetetlenség, mert azok voltak, amiket Rob a legtöbbet látott akkoriban.
;D Igen, én is valami ilyesmire gondoltam, és természetesen megint egy érzelmileg labilis, tök debil kapta a szuperhatalmat. :)
A Bendisverzum önmagában létezik és nem vesz figyelembe más sorozatokat, írókat, a világot.
De ebben az a szép, hogy a saját maga által felállított szabályokat sem veszi figyelembe és önmagának is ellentmond. Paradoxon világ ez... :)
De egyetlen pozitív momentuma azért van Bendis világának: Eddig Magneto-t mindig nagy királynak ábrázolta (a Káoszban is meg se mertek szólalni, amikor "odaféreglyukutazott" (ezt a szót levédetem :) ) és most is ő volt a "legyőzhetetlen" főellenség.
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 21. - 11:33:08 írta holloo »