Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576576 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2320 Dátum: 2012. március 07. - 07:40:29 »
Technokol rapid. 255 Ft.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2321 Dátum: 2012. március 07. - 07:42:53 »
Én ilyenkor mennék és köttetném be. Pláne, ha már cserepéldányra sincs nagy esély.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2322 Dátum: 2012. március 07. - 07:45:37 »
Ha meglesz nekem a PH 1-2 én is azt tervezem, hogy szétszedek 1-1 példányt az eddig megjelent BA kötetekből és szépen bőrbe köttetem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2323 Dátum: 2012. március 07. - 09:05:40 »
Az a vicces, hogy nekem a saját gyűjtői példányomon túl van egy szerkesztői példányom mindegyik könyvből, amit havi rendszerességgel forgatok, nyitogatok, nézegetek, különösebben nem is vigyázok rá, és  még egyik sem jött szét sosem.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2324 Dátum: 2012. március 07. - 09:12:01 »
Még nekem se esett szét egyik sem. Mondjuk, én vigyázok rájuk, mint állat...
"Live for nothing or die for something, your call."

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #2325 Dátum: 2012. március 07. - 09:41:53 »
... forgatok, nyitogatok, nézegetek, különösebben nem is vigyázok rá, ...
Megerősítve....egyszer volt alkalmam Tomival találkozni BKing-ben, miközben Ő hambit eszegetve olvasott vmilyen comic-ot...azóta rémálmaim vannak ;)

Egyébként nekem más kiadóktól levő köteteknél van, hogy egy helyen mintha meg lenne törve, és látni a ragasztást..na ott nem nagyon nyitogatom ki, nehogy ott kezdjenek el szétpotyogni...lehet a Kingpin-eseknél is van ilyen, nem tudom, az is lehet, hogy ez valami kötészeti/ragasztási fícsör, hogy egy ilyen "törés" van. Azt láttam, hogy a Carta köteteknél ez úgy van megoldva, hogy nem ragasztó van az ilyen helyen, hanem cérna (ahol a sok lap súlya miatt valahol megtörne amúgy is). De vki okos felvilágosíthat.
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #2326 Dátum: 2012. március 07. - 09:59:43 »
Az a vicces, hogy nekem a saját gyűjtői példányomon túl van egy szerkesztői példányom mindegyik könyvből, amit havi rendszerességgel forgatok, nyitogatok, nézegetek, különösebben nem is vigyázok rá, és  még egyik sem jött szét sosem.

Én meg tegnap olvastam el elsőnek, addig ki se volt nyitva. Pedig én is nagyon vigyázok rájuk.

yo-c

• Grizzly
  • *
« Válasz #2327 Dátum: 2012. március 07. - 13:43:06 »
Minden másik kötetem jó állapotban van,ez a 1 jött szét.Nem is igazán értem,mert ugyanúgy vigyázok rá mint a többire.

Ha gondolod Ben,cserélhetünk kötetet,még a ragasztót is kifizetem neked.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2328 Dátum: 2012. március 07. - 14:10:48 »
Ha mennék börzére még benne is lennék.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2329 Dátum: 2012. március 08. - 22:29:46 »
Megerősítve....egyszer volt alkalmam Tomival találkozni BKing-ben, miközben Ő hambit eszegetve olvasott vmilyen comic-ot...azóta rémálmaim vannak ;)
Az lehetett a szerkesztői példány. ;D

Amúgy nekem még egyik Kingpin kötettel sem volt semmi problémám.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2330 Dátum: 2012. március 08. - 22:37:40 »
Elhoztam a nyomdából, most már jobban tetszik nekem is a rajza. A színezés és a szép nyomás sokat segít rajta. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2331 Dátum: 2012. március 09. - 09:38:18 »
Csak most a vásárlóidat kell meggyőznöd arról, hogy papíron és digitálisan teljesen más hatást nyújtanak ezek az oldalak. Márpedig ha az Ultimates 3 #1 környéki eseményekre gondolok vissza, akkor idehaza a köteted potenciális vásárlórétegének egy része csak szkenben találkozik sokszor képregényekkel, és abban a hiszemben él, hogy azok a képek pont olyanok a monitoron, mint papíron.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2332 Dátum: 2012. március 11. - 17:01:31 »
Nagyon jó lett az új kötet, örülök hogy két kedvenc karakterem is visszatért a sztoriba. (Vasököl, Sólyomszem) A rajzok teljesen meggyőztek, a sztori jó volt. A minőség első osztályú. Számomra benne van a top 3 Kingpin kiadásban!

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2333 Dátum: 2012. március 11. - 19:35:31 »
Kiscsit SPOILERES lesz a hozzászólásom!
Ez a Forradalom is egy gyönyörű kötet lett. A történetben volt néhány kisebb logikai hiba, meg egy nagyobb is, Maya először bevallja, hogy süket, utána nemsokkal később pedig azt ecseteli, hogy beférkőzött a jakuzába egy egyszerű nőként, mert arra senki nem figyel, és úgy hallgatja ki, miket beszélnek, terveznek. Ez nekem valahogy nem áll össze. Mindegy, mert aztán beindult a sztori, és a végére egész izgi lett. Az a rész, amikor az ügyvéd leszereli Starkot határozottan tetszett, azt nagyon élveztem, Bár logikailag az se volt teljesen rendben. A Vudu testvéres részt se értettem.  De amúgy összességében jó sztori, így egy kerek egész, és jól fel van építve, a néhány logikátlanság ellenére. Viszont a borítóval kapcsolatban egyetértek azokkal, akiknek nem tetszett, mert így már nekem is az a véleményem, hogy lehetett volna jobbat választani, de ezt csak csendben jegyzem meg, mert a dizájn 10/10, a minőség 10/10, a hátulja is jól néz ki.
Benyelő Benő, meg gondolom poénból lett Benyelő Benő? :)
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 11. - 19:37:40 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2334 Dátum: 2012. március 11. - 19:40:07 »
Visszhang gondolom tud szájról olvasni, mint Sue Thomas.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2335 Dátum: 2012. március 11. - 19:50:04 »
Visszhang? ??? Ez lett Ekhó magyar neve? :headscratch:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2336 Dátum: 2012. március 11. - 19:53:51 »
És mindig odaállt, és nézte mit beszélnek? Ne már. Ezt te magad elé tudod képzelni? Ül a medence szélén félmeztelenül, napozik három másik csajjal, a gazdag maffiózó birtokán, és nem tudják róla, hogy süket, és ő meg azt stíröli folyamatosan, hogy kinek hogy mozog a szája?   :roll:
Vagy épp egy fontos megbeszélést tartanak ketten, és nem zavarja őket, hogy az egyik csaj ott áll, koncentrál valamin, és folyamatosan őket nézi?
Vagy tudják, hogy süket, és nem fura nekik, hogy mindig úgy áll, hogy minden beszélgetőnek lássa a száját?
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 11. - 19:57:16 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

Pepea

• Grizzly
  • *
    • Black Team Comics
« Válasz #2337 Dátum: 2012. március 11. - 21:06:38 »
Szépen megkérlek titeket, ne használjatok "süket", inkább "siket", mert kaki érzésem, az vagyok.
De képregényben is írt "süket", de megértelek! Azt a lényeg, ti tudjátok élvezni...  :drying:
Négernek sose hívták "csoki". Japánnak se "sárga", semmi gond, én lényeg tudok olvasni magyarul Forradalom c. kiadványt. :)
Forradalom c. képregény: sztori nagyon jó, de rajz, nekem nem tetszik, mégis elfogadom, mert nagyon jó sztori. Képregény anyag, elsőosztályú! Ez sokkal jobb, mint amerikaiak.  :skrull:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2338 Dátum: 2012. március 11. - 21:23:48 »
Pepea, nem akarok tiszteletlen/érzéketlen lenni vagy annak tűnni, de még a Pallas nagylexikon is a "siket" címszóra is ezt tartalmazza: "ld. süket".
Persze ha bánt téged, remélhetőleg belátással tud lenni itt mindenki erre.
(Amúgy apróság: a "sárga" a kínaiakra egy negatív jelző. A japánokra való megfelelője a "japó". És igazából a "néger" szó is már jó ideje nem polkorrekt, az elfogadott kifejezés a "fekete" - ezért nem létezik már négercsók sem jó ideje.)

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2339 Dátum: 2012. március 11. - 21:45:16 »
Akkor a Pallas nagylexikon elavult, mert a korrekt megnevezés a "siket". Ugyanis a "süket" jelzőnek van egy pejoratív jelentése az érintettek szerint (süket=buta, hülye, ostoba és társai). Ha az érintettek számára ez bántó, akkor pedig illik tiszteletben tartani. Persze ezt nem tudhatja mindenki. De most már tudjátok.

A kötetről: Yu egy isten, és TG Bendis-utálata ellenére a sztori végig rohadt jó.  ;D Pókember vicces, Rozsi zord, Stark asshole.
A minőség állat. Várom a folytatást!  :kingpin:
"Live for nothing or die for something, your call."