Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576515 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

killingjoke

• Kaméleon
  • **
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2400 Dátum: 2012. március 22. - 08:09:02 »
Nem értem miért baj az, hogy nem törekszik teljes anatómiai pontosságra. Ilyen a stílusa, ami tök egyedivé teszi. Nem minden történethez illik, de van, amit már nem tudnék elképzelni más rajzolóval.
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 22. - 08:22:43 írta killingjoke »
"Live for nothing or die for something, your call."

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #2401 Dátum: 2012. március 22. - 08:12:24 »
Azért tegyük hozzá minidig a romita-fikázás közben, hogy neki legalább van stílusa. Akiket én igazán kevésbé kedvelek, azok általában olyanok, akik nagyon semmilyenek. Mint pölö a Polgárháború végében az F4-es és a Póki sztori, a Zöld lámpás kötet vagy a Marvel+1-ben a vasember rajzolója. De ők legalább még tisztességes munkát végeznek, néha azért belelapozok egy-egy szuperhősfüzetbe, és mindig meglepődöm rajta, milyen nagy a kontraszt a sztárok (McNiven, Finch, Deodato, Dotson, Yu, Copiel, Turner, Lee, Cho, Land, Kubert, Immonen, Epting, stb.) és a többiek között.

Kivétel Ed McGuinness :twisted: Ő szörnyű,

Na de itt egy kép, ami alapján pölö megértem a romita utálókat
http://milehighcomics.com/cgi-bin/backissue.cgi?action=fullsize&issue=05823454581%202%20ROMITA%20JR.
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 22. - 08:49:01 írta NERIDA »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2402 Dátum: 2012. március 22. - 08:57:33 »
nekem nem jön be itt kép
This is a joke. A real practical Joke.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #2403 Dátum: 2012. március 22. - 09:21:03 »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2404 Dátum: 2012. március 22. - 09:39:20 »
(a böngészőmmel volt valami gond)
Szóval itt pl éppen szép kerek az állkapcsa. :) Értem én, hogy bele lehet kötni ebbe is. De ennél sok szörnyűbb rajzot láttam már képregények oldalain.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2405 Dátum: 2012. március 22. - 14:51:32 »
Köszi a Forradalmak kötetet! Régóta ez tetszett a legjobban az ÚBA-kötetekből. Nagyon pörgős volt, a sztori is jó... szuper! :) A sztori közben néztem egy nagyot, hogy Kapi meghalt, de rögtön kapcsoltam, mert emlékeztem a régi hsz-ekre, csak az időpontot nem tudtam. Két mondatot szerintem írhattál volna a bevezetőben erről említésképpen. ;) Egy dolog sántított egyedül, mégpedig a következtetés Elektra hullájából a skrullokra. Olvastam a vitát Talgaby-val, de még mindig nem látom az összefüggést én sem és erőltetettnek tűnt. Oké, hogy régóta van a "valami van a háttérben"-dolog, de abból, hogy találtak egy beszivárgó idegent, nem feltétlenül erre kellett volna szerintem gondolni. Bár ez csak magánvélemény, lehet én lennék rossz detektív. :D Tényleg, Elektra mikor is lett skrull? Ugye a dokuban az volt, hogy a halálukkal visszaváltoznak eredeti alakba. Akkor az Állam ellenségében/Shield ügynökében (vagyis a paninis Rozsomákban) még az eredeti Elektra volt, ugye?
Az előzetes oldalakon még nem tetszett a grafika, s bár egy-két panel tényleg érdekes volt, a végére egész megkedveltem Yu-t. Remélem nem bukik el a grafika miatt a kötet.
Még annyi kérdésem van, hogy Strange doki miért is a felkelőknél kötött ki?
Várom a sztori folytatását az M+-ban és a külön kötetben is! :kingpin:
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 22. - 14:53:55 írta Mike »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2406 Dátum: 2012. március 22. - 15:14:45 »
Mivel ott megölték és nem lett skrull belőle, az az igazi Elektra volt. A következtetés nekem logikusnak tűnt.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2407 Dátum: 2012. március 22. - 15:18:41 »
Az oké, hogy megölték, de egy panelen mutatják, hogy feltámasztják.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2408 Dátum: 2012. március 22. - 15:29:54 »
Igazából az SI után kiderül, hogy már egészen az első, Frank Miller által elkövetett legyilkolása környékén kicserélték, és akárcsak sok más majd leleplezendő alak esetén, nála is több skrull imposztor volt, akik időnként mglehetősen elhaláloztak. (Ez volt Bendis hivatalos magyarázata a sok feltámadásra.) Hogy a korábban kinyírt skrull ügynökök miért nem változtak vissza, és miért csak Elektrától, arra nem lesz sose válasz. (Bendis rengeteg rést megpróbált betömni a saját sok sebből vérző sztoriján az SI alatt, de jó esetben is a felét tudta csak, és pár magyarázat is igazából kissé ellentmondásos. Ez az egyik, Reed szerepe lesz majd a másik.)
Ja, és igen. Bendis megaretcont dobott itt, lesznek majd olyan szereplők, akiről kiderül, valós időben közel húsz éve kicserélődtek. (És csak jelzem, a Marvel-olvasók nem kezdtek el tömegesen rinyálni ezen, mint egy hasonló tervezet esetén egy bizonyos hálószövővel, akinél viszont nagyon...)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2409 Dátum: 2012. március 22. - 15:31:32 »
Ez olyan Bendiszes...

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2410 Dátum: 2012. március 22. - 15:38:35 »
Ez de gáz. :D Köszi a választ.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2411 Dátum: 2012. március 22. - 17:26:35 »
Ám kétségtelenül volt egy korszaka, amikor a színvonala elkezdett nagyon csúnyán lefelé menni. Kb. a Black Panther v5 indítósztorijának környékén kezdődött és a World War Hulk főminijével ért véget.
Előtte is volt nagyon rossz korszaka. Elég ha csak annyit mondok, hogy Punisher. Az igazi mélypontja ott volt, annál borzalmasabbat keresve sem találtam tőle.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #2412 Dátum: 2012. március 23. - 20:02:43 »
Kérdés: volt egy egyrészes sztori a polgárháborús NA és a Forradalom között. Mi történt ott, azon kívül, hogy semmi lényeges?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2413 Dátum: 2012. március 23. - 22:24:04 »
Sólyomszem történetéről, hogy tér vissza, meg Keresi Wandát. Nemtudom mennyire spoileres ez most. De szerintem a többit nagyjából elmondta a Forradalom kötetben is.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #2414 Dátum: 2012. április 02. - 09:51:44 »
Sólyomszem történetéről, hogy tér vissza, meg Keresi Wandát.
Hát igen, erre lettem volna kíváncsi, hogy hogy tér vissza? :D

Na mondom a lényeget: ÚJ BOSSZÚ ANGYALAI: FORRADALOM kritika a Prae.hu-n! Inkább összefoglaló cikk ez, semmint kritika, lényegében az elmúlt évek köteteiben elhintett apróságokat próbáltam felsorolni, meglehet, nem az összeset, de az összes, itthon kiadott Bosszú Angyal kötet szóba kerül benne. http://prae.hu/prae/articles.php?aid=4749&cat=6

« Utoljára szerkesztve: 2012. április 02. - 09:59:41 írta NERIDA »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2415 Dátum: 2012. április 02. - 10:11:36 »
Visszakívánta. Ennyi.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2416 Dátum: 2012. április 02. - 10:23:32 »
Na mondom a lényeget: ÚJ BOSSZÚ ANGYALAI: FORRADALOM kritika a Prae.hu-n! Inkább összefoglaló cikk ez, semmint kritika, lényegében az elmúlt évek köteteiben elhintett apróságokat próbáltam felsorolni, meglehet, nem az összeset, de az összes, itthon kiadott Bosszú Angyal kötet szóba kerül benne. http://prae.hu/prae/articles.php?aid=4749&cat=6

Remek cikk, nekem tetszik. Jó összefoglaló.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #2417 Dátum: 2012. április 02. - 15:46:15 »
Köszi! :)

Közben a véletlen úgy hozta, hogy ma nem csak az én cikkem került ki, hanem Hegedűs Tomié is: http://kepregeny.blog.hu/2012/04/02/forradalmi_meglatasok  :oh: :oh: :spidey: :nezze:
 :kingpin:

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #2418 Dátum: 2012. április 03. - 14:41:03 »
Nézegettem ma a Bosszú Angyalaimat, és észre vettem, hogy a gerincen a címet mindig a BA logó kitöltésével, az alcímet pedig mindig a kontúrral azonos színűre festitek. ;D A Forradalomnál viszont bajban voltatok, mert a kitöltés átlátszó! :hehe:

Aztán észrevétel még, hogy az első két kötet hátulján még szerepel, hogy Marvel Könyvek, a többin meg már nem. Miért került rá az első kettőre? Aztán azt már tényleg csak a szőrszál-hasogatás kedvéért mondom, hogy minden kötet hátulján azonos betűtípussal van írva az ISBN szám és az ár, kivéve a Kitörésnél, mert ott más.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2419 Dátum: 2012. április 03. - 15:17:24 »
Fúú... Jó sok szabadidőd van.  :stupid: ;D
"Live for nothing or die for something, your call."