Tetszenek is ezek a történetek, vagy csak statisztikai adatokhoz kellenek? 
szódával elmennek.

Nem, dehogyis, szerintem az Ezüst Szamuráj és a Forradalom volt eddig a legjobb, persze a Forradalom mozgalmas rajzai lekörözik Finch sematikus arcait. Talán az Ellenhatás volt egy kicsi gyengébb, mert végülis elég soványka a története, és nem is derül ki belőle sok minden. Ami igazán jó volt benne, hogy felcsillant valami Hill szimpatikus oldalából, de sajnálom, hogy ezt a tulajdonságát nem nagyon bontogatta tovább Bendis (már ami a magyar kiadásokat illeti, hisz A Polgárháborúban jól bemutat Amkapnak, ezenkívül meg talán nem is szerepelt azóta, nem tudom mi van vele, nem tudom miről mit gondol, pedig érdekes karakter lehetne)
Na de ha már Trust, akkor én vagyok most az egyik legboldogabb ember, hogy le van fixálva még egy Yu által dekorált kötet, ezt a sztorit nem olvastam még, de lehet hogy még a megjelenés előtt elolvasom, mert nem bírom ki.

Arra azért emlékszem, hogy Talgaby nem csipázta ezeket a számokat sem.
Na de ha már bizalom, akkor elmondod, mi lesz a borító? Kb 100-ra veszem, hogy a 37. szám csoportképe, mert azon kívül nincsenek más csoportképek (csak a 34-es, na de azt remélem te is érzed, hogy mérföldekre van a 37-estől

), meg egyébként is frankó ez a fehér hátteres, madártávlatból lőtt enyhe torzítás. Persze el tudom képzelni, hogy valamiért kivételesen mégsem egy csoportképet választasz (bár nem tudom miért tennél ilyet, én azért nem dőlnék kardomba a felhozatalt látva), mivel a szimbiótás Rozsomák meg a megrémült Jessica Drew azért elég erősen befigyel.

Jobban belegondolva a Rozsomákos azért nagyon durván brutális ezzel a narancs-fekete kombóval. Na mindegy, drukkolok, hogy nő lőjj mellé - bár az eladások nem ezt igazolják, nagyon csalódott voltam a Kitörés lila-rózsaszín borítójával kapcsolatban, amikor annál sokkal jobbak is voltak, persze megértem, hogy az a fő, hogy látszódjon Pókember meg a többiek.

Ha számít az még valamit, az amerikai tpb-re is a fehér borító került, bár a magyar kiadás 5 alkalomból csak 1-szer használta ugyanazt a borítót - az Ezüst Szamurájnál. Az esetek többségében viszont jól jártunk - kivéve a már említett Kitörést. A Sentry és és az Ellenhatás körözi az amerikait, a Forradalom meg mondjuk legyen döntetlen.