Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576417 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2480 Dátum: 2012. július 06. - 20:00:30 »
Hát, nem tudom, én nem biztos hogy egyből arra következtettem volna, hogy "Áhá, a skrullok! Most már minden világos!", hanem hogy "Emellett a sok zagyvaság mellett még jönnek a skrullok is." Szóval az zavar leginkább, hogy meg se fordult a fejükben egy olyan lehetőség, hogy mondjuk a skrulloknak nincs közük a dologhoz, vagy hogy ők is csak részei az egésznek, nem pedig a nagy mastermindok. :\

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2481 Dátum: 2012. július 06. - 20:06:00 »
Hát, azért elég sokatmondó volt, hogy a világ egyik legbefolyásosabb gengsztercsapatát ők irányították.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2482 Dátum: 2012. július 07. - 13:05:50 »
A világ legbefolyásosabb bűnözőitől a Kéz messzebb volt, mint Makó Jeruzsálemtől. A Kéz egy szimpla keleti orgyilkosbanda.
Raisu: Bár el se hinnéd, milyen szinten egyetértek veled, a Secret Invasiont még olvasd el, pláne, ha kaine kiadja a két Avengers-cím kapcsolódóit is. Jobb nem lesz, de annyit elér, hogy tényleg valami kerekké változtatja azt a kínlódást, amit Bendis majdnem négy éven át csinált a franchise-on (plusz pár epizód tényleg jó lett). Utána meg hihetetlen módon jön majd egy JÓ Avengers-cím tőle, a Dark Avengers, ami lehet, azért jó, mert igazából az sem Bosszú Angyalai, hanem Mennydörgők.
Utána viszont tényleg hagyhatod, mert Bendis semmi olvashatót nem írt mind a mai napig onnan fogva.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2483 Dátum: 2012. július 07. - 13:53:30 »
Szimpla keleti orgyilkosbanda az eszed tokja. :)
Raisu: ne hallgass rá, tg minden alkalmat kihasznál, hogy Bendist alázza. Kíváncsi leszek, ha most Bendis átveszi az X-Ment, és véletlenül Vadócot is fog írni, ahhoz mit fog szólni.  :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2484 Dátum: 2012. július 07. - 14:25:54 »
Bendis X-Menje arról szól, hogy az eredeti ötös csapatot valamiért átrángatja a jelenbe, és elkezdenek hisztizni, hogy nem ilyennek akartak felnőni, tehát valószínűleg tele lesz sok-sok olyan dialógussal, hogy:
-Nem ilyennek akartam felnőni.
-Én sem.
-Én nem ilyen akartam lenni.
-Én sem.
-Te sem?
-Én sem. Te sem?
-Én sem. És te ilyen akartál lenni felnőve?
-Nem. És te hogy vagy ezzel?
-Én sem. Nem ilyen akartam lenni felnőve.
-Én se ilyen akartam lenni felnőve.
És ezzel kb. le is tudjuk majd az első három füzetet.
Ilyen körülmények között nem nagyon kell félnem. Pláne, hogy amúgy már a legelején kiderült, Vadóc Remender csapatában lesz az Uncanny Avngersen.

És de, a Kéz az. Ha a világ legbefolyásosabb bűnözőit akarod, az a Hidra.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2485 Dátum: 2012. július 07. - 14:40:57 »
A Hidra más téma, mert ők világuralomra törnek. A Kéz csak alattomban folynak bele mindenhol mindenbe.

Ha ez lesz a párbeszéd benne, akkor elhiszek neked mindent, amit róla írsz. :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #2486 Dátum: 2012. július 07. - 15:09:34 »
Hát, ha abból indulunk ki, hogy az USM-ben is kb. ilyen kaliberű párbeszédeket írt (még most se hiszem el, hogy jó ötletnek/viccesnek tartotta szóról szóra megismételni az orvosi igazolásos jelenetet @_@), akkor én simán el tudom képzelni, hogy ilyenek lesznek az X-Menjében is. :D De remélem, tévedek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2487 Dátum: 2012. július 07. - 15:25:04 »
Az USM totál más tészta, hisz azt 13 éveseknek írta. Ha az tetszene maradéktalanul, akkor veled lenne a baj.  ;) Nézd meg, milyeneket ír mondjuk a Powersben, a Fenegyerekben, a Póknőben.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2488 Dátum: 2012. július 07. - 15:35:03 »
Írt. Múlt idő.  A Póknőt meg nem hiszem, hogy emlegetni kéne, amikor ott még a keményvonalas rajongói is annyit nyilatkoztak, hogy ezt, khm, talán nem olvasnánk, és a 20+ részes ongoing hirtelen lett egy hat részes mini. Inkább az Aliast emlegesd akkor pozitív példaként, vagy a Pulse-ot.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2489 Dátum: 2012. július 07. - 16:08:32 »
A Fenegyerekébe tervezem, hogy beleolvasok valamikor, ha lesz rá időm. Ami viszont az USM-et illeti, amikor anno elindult, én a célkorosztályba tartoztam, és már akkoriban is zavartak a párbeszédei (és hajaj, nagyon messze volt az a sorozat attól, hogy maradéktalanul tetsszen :D). Az UXM-be pl. tudtak normális szövegeket írni, tartalommal, pedig kétlem, hogy olyan nagy különbség lenne a két sorozat célközönségének életkora között.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2490 Dátum: 2012. július 07. - 16:35:30 »
Az UXM-be pl. tudtak normális szövegeket írni, tartalommal, pedig kétlem, hogy olyan nagy különbség lenne a két sorozat célközönségének életkora között.
Mi ugyanazt a sorozatot olvastuk? :D Valahogy Millar párbeszédei erőltetettnek tűnnek, tele vannak olyan infókkal, amik normális beszélgetésben nem kerülnének elő és sokszor az az érzésem, hogy így próbál jellemeket társítani a karakterekhez - UXM-nél legalábbis ezt éreztem. Ettől függetlenül nagyon szeret(t)em. :)

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #2491 Dátum: 2012. július 07. - 18:29:56 »
Már megint negatívkodunk itt  :D

Pedig a jó minőségű lapra nyomott kaki történetek korszakában az utókor még lehet, hogy könnyes szemmel fog megemlékezni a Secret Invasionról ..pláne ha jön a Siege meg a Fear Iself ha csak a nagyeventeket nézzük, amikről csak annyi pozitívumot lehet elmondani, hogy sok szép szín van benne....bár mivel így is úgy évekre elegendő "minőségi " történetünk van, én egyre inkább kívánom a 2012 effektust, hátha az megkímél bennünket tőle.

a nyiltan a kábé 40 évnyi angyaltörténetet aláásó, karakteridegen, oldalanként két logikai bukfencet tartalmazó Káosz is hogy megszépült az évek során. Lehet, hogy ez is megfog. De nekem mindenestre most csak annyi maradt meg a Secret Invasionból, hogy  Bendis a korábbi történeteiben tetemes mennyiségű elvarratlanul hagyott szálra (amit önhibájából, vagy a Marvel üssük a crossovervasat amíg meleg gondolkodása miatt, megkockáztatom önhibáján kívül nem tudott lezárni) végül nem tudott jobbat kitalálni, minthogy azt mondja azért volt mert a skrullok voltak ( akik amúgy azóta 100-as szintű alakváltóvá evolúciózták magukat, hogy még az atyaúristen se tudja őket azonosítani, + furcsamód be is szektásodtak
« Utoljára szerkesztve: 2012. július 07. - 18:37:30 írta Fairlight »

hudekira

• Rengető
  • *
« Válasz #2492 Dátum: 2012. július 22. - 21:16:11 »
A forradalomban pókembernek hogy hogy a fekete ruhája van?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2493 Dátum: 2012. július 22. - 21:28:46 »
Akkoriban ment a mozikban a harmadik film, és a Marvel azzal próbálta meg növelni az eladásokat, hogy a plakátokhoz hasonlóan visszarakta rá a fekete ruhát. Majd a HiPókban láthatod a sztoribeli ürügyet is. Meg, ha kaine kiadja, valószínűleg a világtörténelem legunalmasabb borítóját is,a mi ehhez kapcsolódik (és amit valamiért beválasztottak a top100 Marvel borítóba valaha...).

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2494 Dátum: 2012. július 22. - 22:11:23 »
Az egy tök jó borító. Nem azért, amit ábrázol, hanem azért, mert annyira visszaadja a benne lévő történet hangulatát.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2495 Dátum: 2012. július 22. - 22:19:28 »
Nem arra gondolok. Az FNSM 22-re.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2496 Dátum: 2012. július 22. - 22:30:40 »
Jaaa, én azt hittem, az ASM 539-ről beszélsz.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2497 Dátum: 2012. július 23. - 06:48:26 »
Nem. Azt a borítót se tartom különösebben kiemelkedőnek (legalábbis nem minden idők 100 legjobbjába valónak), de az tényleg a hangulat megalapozásához megállja a helyét és még úgy-ahogy illeszkedik is (bár szvsz jobban illene a Kapival történtekhez, magában a sztoriban Peter inkább be van gőzölve, mintsem letört).

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2498 Dátum: 2012. szeptember 03. - 22:20:46 »
Igazából sajnálom, hogy már lassan az SI közelébe evezgetünk. Effektíven kerültem eddig mindent, ami ehhez a szálhoz kötődött és annál inkább merültem bele a hazai BA történetekbe, viszont ahogy a Forradalom végéhez értem, csak a szomorú belenyugvást tudtam érezni...

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2499 Dátum: 2012. szeptember 04. - 01:08:31 »
Hol van az a lista a top 100 borítóval?  :o
Durva, ha ez tényleg belekerült.