Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576348 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2500 Dátum: 2012. szeptember 04. - 08:30:11 »
A Marvel honlapján. Most elő nem bányászom emiatt, de megszavaztatták valamikor tavaly vagy tavalyelőtt a száz legjobb borítót.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2501 Dátum: 2012. szeptember 04. - 09:17:56 »
Igazából sajnálom, hogy már lassan az SI közelébe evezgetünk. Effektíven kerültem eddig mindent, ami ehhez a szálhoz kötődött és annál inkább merültem bele a hazai BA történetekbe, viszont ahogy a Forradalom végéhez értem, csak a szomorú belenyugvást tudtam érezni...
Pedig szerintem tök jó sztori az egész. De ha neked nem tetszett, hát, 1-2 év/kötet és túl leszünk rajta.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2502 Dátum: 2012. szeptember 04. - 19:12:29 »
Igazából sajnálom, hogy már lassan az SI közelébe evezgetünk. Effektíven kerültem eddig mindent, ami ehhez a szálhoz kötődött és annál inkább merültem bele a hazai BA történetekbe, viszont ahogy a Forradalom végéhez értem, csak a szomorú belenyugvást tudtam érezni...
Pedig szerintem tök jó sztori az egész. De ha neked nem tetszett, hát, 1-2 év/kötet és túl leszünk rajta.

Mindig nehezemre esett megemészteni akármilyen Skrullhoz kapcsolódó témát, de ez van. Nem jelenti azt viszont, hogy nem újítom be a róla szóló köteteket.   ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 04. - 19:18:25 írta Szilánkmentes »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2503 Dátum: 2012. szeptember 04. - 21:47:20 »
Igazából ebben épp az a jó, hogy nem igazán a skrullokról szól, hanem a bizalmatlanságról a hősöknél egymás között.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2504 Dátum: 2012. szeptember 04. - 21:57:26 »
Igazából ebben épp az a jó, hogy nem igazán a skrullokról szól, hanem a bizalmatlanságról a hősöknél egymás között.

A bizalmatlanság keltés a hősök között pedig nem egy idegen téma. Például szerintem 100x jobban oldották meg az Ultimatesben, állam leesett milyen jól rájátszottak az emberi bizalmatlanságra és nem kellett egy ilyen földönkívüli invázió ürügy hozzá.  :)

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2505 Dátum: 2012. szeptember 04. - 22:07:44 »
Szerintem erről szólt Batmannél a Hush is.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2506 Dátum: 2012. szeptember 05. - 06:47:19 »
Aminél tegyük hozzá, lekorlátozódott a New Avengers stábjára, mert Bendisen túl az egész egy nagy-nagy bunyóról szólt. Mondjuk jó kérdés, hogy mivel az Avengers-filmben az Ultimate skrullok inváziójáról szól a vége, az SI meg a 616-osokéról, mennyire lehetne kihasználni ezt marketingcélra.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2507 Dátum: 2012. szeptember 05. - 18:08:23 »
Mivel már eléggé lecsengett a film, így szerintem kb semennyire. Bár a DVD megjelenés most biztos dob a dolgon, de mivel még elég messze van a megjelenése a hasonszőrű történetnek, már semmi marketingértéke nem lesz a filmnek.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2508 Dátum: 2012. szeptember 07. - 19:38:28 »
Mivel már eléggé lecsengett a film, így szerintem kb semennyire. Bár a DVD megjelenés most biztos dob a dolgon, de mivel még elég messze van a megjelenése a hasonszőrű történetnek, már semmi marketingértéke nem lesz a filmnek.

Egyáltalán mennyire volt érezhető a BA képregények eladásában a film megjelenése? Főleg azért is érdekel, mert a cím különbözik ebben az esetben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2509 Dátum: 2012. szeptember 07. - 19:54:16 »
A könyveknél nem érezhető. A füzeteknél meg még nem volt mihez viszonyítani.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2510 Dátum: 2012. szeptember 07. - 19:57:51 »
A könyveknél nem érezhető. A füzeteknél meg még nem volt mihez viszonyítani.

Az nagy kár. Pedig, ha jól tudom, az Államokban elég sokan leemelnek egy-egy példányt egy ilyen filmmel kapcsolatban a helyi képregényboltokból. Nem hiszem, hogy a hazai pályán ártana egy ugyanilyen hullám időnként.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2511 Dátum: 2012. szeptember 07. - 20:06:42 »
Lenne hatása, ha az emberek tudnának róla hogy ilyet itthon egyáltalán lehet kapni. Az usa-ban ez ugye evidens, de itt nem, úgyhogy marad a promóció. Ezt eddig itthon kb csak a sin city és az arkham elmegyógyintézet játszotta el, a kiadóknak sikerült időben lepacsizni a hazai forgalmazókkal.

Egyébként arra nem gondolt eddig senki, hogy amikor jön egy mozifilm, akkor a hozzákapcsolódó képregényről legyen valami reklám a műsormagazinban? Csak egy ilyen kicsi, negyed oldalas. Pókember első számáról is volt pölö

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2512 Dátum: 2012. szeptember 07. - 20:11:56 »
Volt a 300-nál is.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2513 Dátum: 2012. szeptember 07. - 20:22:31 »
Ja igen.
Na szóval a kérdzésre válaszolva, nem érné meg? Nagyon drága?

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2514 Dátum: 2012. szeptember 07. - 22:27:00 »
Hát hiszen a film előtt még Marvel + is lett osztogatva! Ennél nagyobb promóció nem kell...
Sajnos bele kell nyugodnunk, ha egy film sikeres is, sajnos nálunk ennek akkor sincs hagyománya. Megnézik a filmet és annyi. Nem néznek utána, mert annyira nem is akarnak elmélyülni benne.
Sok olyan embert ismerek, aki a kötelező olvasmányokat is csak filmen nézte meg, és nem érdekelte a könyv. Pedig a film általában felcsigázza az ember kíváncsiságát.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

edinem

• Grizzly
  • *
« Válasz #2515 Dátum: 2012. szeptember 08. - 09:10:44 »
Az iskolában A Hihetetlen Pokember kötelező olvasmány kéne legyen  ;)

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2516 Dátum: 2012. szeptember 08. - 14:45:07 »
Hát hiszen a film előtt még Marvel + is lett osztogatva! Ennél nagyobb promóció nem kell...
Sajnos bele kell nyugodnunk, ha egy film sikeres is, sajnos nálunk ennek akkor sincs hagyománya. Megnézik a filmet és annyi. Nem néznek utána, mert annyira nem is akarnak elmélyülni benne.
Sok olyan embert ismerek, aki a kötelező olvasmányokat is csak filmen nézte meg, és nem érdekelte a könyv. Pedig a film általában felcsigázza az ember kíváncsiságát.
1 az, hogy elosztogattak néhány marvel+t a sajtóvetítés előtt, nem oszt nem szoroz, pár tucat embert érint, mást nem.
2 ha a reklám ott van a film reklámja mellett, akkor nem kel utánanézzen
3 a kötelező olvasmányok filmen nézése az más tészta, mert a fiatalok egyre inkább húznak affelé, hogy minnél több mindent letudjanak minnél kevesebb idő alatt. Gyorséttermek, popzene, 100m-es síkfutás, aerobik, twitter, facebook üzenőfal - mind-mind ezt súlykolják. Fiatalnak lenni egyre nehezebb kihívás.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2517 Dátum: 2012. szeptember 08. - 16:40:10 »
Fiatalnak lenni egyre nehezebb kihívás.

Hát, azért ezt nem hinném. A, mondjuk 30-50 évvel ezelőtti fiatalság, akiknek nem állt rendelkezésére számítógép, internet, meg egyéb technikai kütyük, segítségek aligha értene veled egyet...
A mai fiatalságnak gyakorlatilag be sem kell fáradnia a könyvtárba, mert mindennek utánanézhet az interneten...
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 08. - 16:42:25 írta D-TOX »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2518 Dátum: 2012. szeptember 08. - 16:44:51 »
Fiatalnak lenni egyre nehezebb kihívás.

Hát, azért ezt nem hinném. A, mondjuk 30-50 évvel ezelőtti fiatalság, akiknek nem állt rendelkezésére számítógép, internet, meg egyéb technikai kütyük, segítségek aligha értene veled egyet...
A mai fiatalságnak gyakorlatilag be sem kell fáradnia a könyvtárba, mert mindennek utánanézhet az interneten...

Nem mindig jelenti azt, hogy e miatt jobb a helyzet. Szerintem R&N arra célzott, hogy a nagy sietségben elsíklanak az értékek fölött, így egyféleképpen szegényebbek is lesznek lelkileg, mint az elődök. Talán?

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2519 Dátum: 2012. szeptember 08. - 17:28:01 »
1 az, hogy elosztogattak néhány marvel+t a sajtóvetítés előtt, nem oszt nem szoroz, pár tucat embert érint, mást nem.
2 ha a reklám ott van a film reklámja mellett, akkor nem kel utánanézzen
3 a kötelező olvasmányok filmen nézése az más tészta, mert a fiatalok egyre inkább húznak affelé, hogy minnél több mindent letudjanak minnél kevesebb idő alatt. Gyorséttermek, popzene, 100m-es síkfutás, aerobik, twitter, facebook üzenőfal - mind-mind ezt súlykolják. Fiatalnak lenni egyre nehezebb kihívás.

1. De azok, ha akarnak utánanéznek.
2. Akkor nem is igazán érdekli, akkor pedig semmilyen reklám nem segít.
3.Hát pontosan ezt írtam le én is, nem is értem miért ismételtél meg?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS