1. De azok, ha akarnak utánanéznek.
2. Akkor nem is igazán érdekli, akkor pedig semmilyen reklám nem segít.
3.Hát pontosan ezt írtam le én is, nem is értem miért ismételtél meg?
1 Ha te azt mondod nekem, hogy két tucat embernek osztogatni Marvel+-t nagyobb reklámot jelent, mint az újságba berakni egy negyedoldalas hírdetést, arra most mit mondjak?
2 Utánanézni valaminek és megvenni, még mindig több energia, mint látni hogy "jéé, van ilyen, akkor holnap elmegyek az újságárushoz"
3 Nem ismételtelek meg. Épp azzal kezdődik az írásom, hogy az más tészta. A képregényre nem érvényes, hogy azért ne fogyasztanák, mert túl sok idő elolvasni. Azért nem olvassák, mert vagy nem tudnak róla, vagy cikinek számít, vagy nem érdekli őket.
Szilánkmentes egyébként az ezt követő hsz-ben sokkal jobban meg is fogalmazta. Szemébe kell lökni, na!
Aztán ugyanezt mégjobb hasonlattal élve elmondta tg is.
És hova sietnek a fiatalok? Azért az oktatási rendszerben részt vevő diákoknak/fiataloknak döntő részt csak 1 feladatuk van, méghozzá: TANULNI
Ha ez ilyen egyszerű lenne!

Na és ezt hogy kiviteleznéd? Hol hirdetnéd, hogy van ilyen képregény is? Mert bármilyen újság-reklám súlyos pénzekbe kerül...
Ha figyelmesebben visszaolvastál volna, akkor ott áll fehéren-pirosan, hogy az kicsi Exit hírdetésekről beszélünk csak, nem a villamoson végigfutó plakátokról, tv reklámokról. Egy kicsi reklám a premier-film plakátja mellett az Exitben. De egyébként tárgytalan a dolog, mert én ezt a kérdést Kainenak szánom, hisz csak ő tud rá válaszolni (ő tudja, mennyibe is kerül az a kis reklám)
Tömegközlekedési a legsanszosabb. Amúgy igen, pénzbe kerül. Egy blocbuster popcornmozi is csak azért sikeres általában, mert a készítési költsége mellé annak 50-100%-át reklámokra költi a forgalmazó.
Elismerem, hogy a marketing költségek embertelen méreteket öltenek, de 80 milliónál aligha lehet ez több, legyen szó egy közepes vagy akár egy nagy blockbusterről, egyszerűen azért, mert ennyi pénzből még az alsógatyámra is rá tudják ragasztani a posztert, nincs annyi utcasarok, nincs annyi TV, hogy ennél sokkal több legyen. Szerintem ez is inkább a marketing gépezet része, hogy elmondják, jajj de sokat költöttünk a filmre, jajj de nagyok az elvárások, jajj nézzétek meg - persze ez a gondolat annyira nem megalapozott, de valahogy így látom.