Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576221 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2640 Dátum: 2013. február 23. - 15:14:25 »
Valami mindig van.
De gondolom úgyis a Marvel erőltetése volt a fő érv
Annyira azért ismerhetsz már, hogy erőltetés miatt nem adnék ki egy könyvet. Ha nem találtam volna egy olyat, amit megéri kiadni, mert szerintem is tök jó.  ;)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2641 Dátum: 2013. február 23. - 16:15:11 »
Én is nagyon várom már a megjelenést.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2642 Dátum: 2013. február 23. - 16:31:21 »
Annyira azért ismerhetsz már, hogy erőltetés miatt nem adnék ki egy könyvet. Ha nem találtam volna egy olyat, amit megéri kiadni, mert szerintem is tök jó.  ;)
Azt tudom, de annyira is ismerlek, hogy tudjam, csak úgy önszántadból biztos nem adtál volna ki különálló Vasember könyvet.  ;) Én bízom az ízlésedben, meg reméljük, hogy talán a film megdobja majd az eladásokat.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2643 Dátum: 2013. február 23. - 19:39:55 »
Szép csendben elérkeztünk a Bosszúangyal-Beszivárgás kötetig. Szinte alig volt szó róla,csak itt az utolsó pillanatban. Már alig várom a skrullok    :skrull:    mit fognak itt művelni. Érdekesnek ígérkezik.               Más.               Most hogy ennyi érv és ellenérv van a Vasember-könyv  :ironman:  miatt,már egyre jobban várom. Egyszerűen kíváncsi vagyok. Örülök,hogy lesz ez évben egy 3. kiadott kötet is. Mikorra várható?

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2644 Dátum: 2013. február 23. - 20:27:46 »
Ha lehet, Yu rajzait kerülni fogjuk a borítókon.
tudom, hogy ez még korai, de azért ha egyszer elérjük a SI-t, csak ne kerüljük Yu rajzait a borítókon, mert főleg a végefelé volt nehányi igazi csudaszép festett gyöngyszem, amik még csak nem is firkásak. Izlesek és pofonok, de én sokkal inkabb tartanék Granov fogadtatásától, mintsem Yuétól. Remelem azert fogyni fog a vas is. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2645 Dátum: 2013. február 23. - 21:47:47 »
Yu fogadtatásán már túl vagyunk, és bár jobb, mint gondoltam, de nem egyértelműen pozitív. Deodato és Cho után totál más műfaj.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2646 Dátum: 2013. február 23. - 23:06:20 »
Én bírom Cheungot, de azért nagy kár, hogy nem Yu rajza kerül a borítóra. :(
A 37. Szám csapatboritoja mindig nagy kedvencem volt, bar megertem, hogy egy haragos luke cage vasarlocsalogato ereje nem vetekedhet egy terpesztő pokemberrel. :) de akkor is :P

Extremis, hmmm. Bárcsak ne Granov rajzolta volna. :(

Ő egy kicsit több mint rajzoló! ;)
És szerintem meg igenis jó kis sztori az Extremis! Kötelező vétel lesz!

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2647 Dátum: 2013. február 24. - 08:56:03 »
Yu fogadtatásán már túl vagyunk, és bár jobb, mint gondoltam, de nem egyértelműen pozitív. Deodato és Cho után totál más műfaj.
Gondolod? Szerintem azért nem húzódik köztük ekkora szakadék.

Mindegy, most mondd, hogy nem nyálcsorgatós ez a két borító! Semmi elvont vagy tulzó nincs bennük, épp ellenkezőleg, letisztultak, patetikusak, de talán  a komor szineknek hála még nem is giccsesek? És rajtuk van az Avengers 3 legfontosabb arca.
K
Ezt hogy érted?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2648 Dátum: 2013. február 24. - 12:52:24 »
Szerintem ég és föld, ha a Forradalmat nézed. Ezeken a borítókon már más a helyzet. Szerencsére fejlődik.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2649 Dátum: 2013. február 24. - 15:24:51 »

Mindegy, most mondd, hogy nem nyálcsorgatós ez a két borító! Semmi elvont vagy tulzó nincs bennük, épp ellenkezőleg, letisztultak, patetikusak, de talán  a komor szineknek hála még nem is giccsesek? És rajtuk van az Avengers 3 legfontosabb arca.
K
Ezt hogy érted?

Úgy, hogy nem hagyományos rajztechnikát használ, inkább festő/grafikus művész aki Clayton Crain-hez hasonlóan, használ számítógépes rásegítést is! ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2650 Dátum: 2013. február 24. - 16:27:32 »
Igazából... nem. Granov ceruzával rajzolja az alapot, amit fekete vízfestékkel dob fel, majd ezt szkeneli be és tesz rá egy áttetsző pasztell színréteget. De nála a fizikai rajz része az, ami kegyetlen sokáig tart (több nap egy pin-up), utána a színezés már jóval gyorsabb. Crain meg egy digitális festő, nem is használ fizikai rajzeszközöket.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2651 Dátum: 2013. február 24. - 18:44:49 »
Dolgozzanak akármilyen technikával is, attól ezek még csak rajzok. És Granov sokkal inkább ilussztatorként, borítórajzolóként remekel, semmint képregényrajzolóként.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2652 Dátum: 2013. február 24. - 19:31:12 »
Nem nagyon ért a belső oldalakhoz, ez tény.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2653 Dátum: 2013. február 25. - 10:37:30 »
tudom, hogy ez még korai, de azért ha egyszer elérjük a SI-t, csak ne kerüljük Yu rajzait a borítókon, mert főleg a végefelé volt nehány igazi csudaszép festett gyöngyszem, amik még csak nem is firkásak.
Azt ugye azért tudod, hogy az általad belinkelt első borító azért nem "firkás", mert azt nem Yu rajzolta, hanem Del'Otto.  ;)

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2654 Dátum: 2013. február 25. - 15:09:14 »
 ;D Igaz!

Egyebként tényleg nem szőrszalhasogatásból mondom, de a mostani kötet címéhez szerintem használhatnátok valami vagányabb betűstílust, már a kitörésnél sem igazán tudtam hovatenni, hogy mi a fene ez a kis kocka felirat a badass hősök uralta borítón.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 25. - 15:16:24 írta Ron És Nerida »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2655 Dátum: 2013. február 25. - 15:18:02 »
Az új BA borító bemutatása után, előkerültek a BA kötetek kedcsinálási célokból. A "Kitörés"-sel kezdtem az újraolvasási missziómat és kábé a Rafti csata közepén a fele kötet szétesett. Üvegajtós szekrényben vannak tárvola a kötetek, rendezett polcokon és szószerint kesztyűs kézzel bántam vele.

Igazából azt szeretném tudni, hogy van-e valami tipp, esetleg ragasztás-trükk, amivel össze tudom rakni újból a szeretet kötetet?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2656 Dátum: 2013. február 25. - 15:58:55 »
Persze. Könyvkötő.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2657 Dátum: 2013. február 25. - 19:49:54 »
Kitörés! és Őrszem újraolvasva. Ebből csak egyik esett szét.  :)
Holnap Ezüst Szamuráj. Aztán lekell álljak, hogy ne maradjak olvasnivaló nélkül túl hamar az új kötetig.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2658 Dátum: 2013. február 25. - 22:59:05 »
Nem nagyon ért a belső oldalakhoz, ez tény.

Nekem bejön, jobban mint pl. Ramos!

;)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2659 Dátum: 2013. február 25. - 23:41:16 »
Mivel ő a realisztikusabb "rajzolók" közé tartozik. Szerintem neki a robotok mennek a legjobban. Én nem szeretem a számomra fémes hatást a színezésben.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.