Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 582594 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2680 Dátum: 2013. április 13. - 12:15:16 »
Ezeket mindig olyan jó látni :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2681 Dátum: 2013. április 19. - 22:33:27 »
Meg is van az eredménye: Majdnem 100 darabot eladtak az első hónapban! :)

zsolt1014

• Grizzly
  • *
« Válasz #2682 Dátum: 2013. április 20. - 14:23:44 »
Akkor gondolom az már jónak számít. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2683 Dátum: 2013. április 20. - 15:02:57 »
Konkrétan nem volt ilyen az utóbbi 5 évben. :)

zsolt1014

• Grizzly
  • *
« Válasz #2684 Dátum: 2013. április 20. - 19:29:57 »
Gratula !

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2685 Dátum: 2013. április 21. - 23:46:26 »
Na hogy lássátok, hogy mennyire nem is vagyok elfogult, be kell látnom, hogy Yu most tényleg a saját szintje alatt dolgozott, az új kötet nekem sem nyerte el igazán a tetszésemet (bár a bevérzett szemekkel volt a legkevesebb bajom, azok néhol még kifejezetten tetszettek is), és ezek után felüdülés volt az annual látványvilága.

A dolog okát viszont nem igazán értem, mert az előző kötetben szerintem remek volt! :O

Ezt a sztorit egyébként igazam van ha azt mondom, hogy csak a Word War Hulk miatt írta meg Bendis? Mert szerintem nagyon süt róla a töltelék jelleg, amit nagyon sajnálok, szerintem eddig ez volt a leggyengébb kötet, nekem még az itthon kihagyott CW-s számok is jobban tetszettek.

Nem rossz ez, csak olyan üres. Ami a Forradalom végén még nagyon rendben volt, az itt néhol már kifejezetten idegesítő, gondolok itt a folyton felbukkanó "Te Skrull vagy?" jellegű szövegbuborékokra. A Forradalomnál még ellent kellett mondanom talgabynak, de most igazat adnék neki.

Nagyon-nagyon nagy szükség lett volna néhány gonosz adatlapjára, mert nagyon idegesített, hogy jóformán egyiknek sem tudok semmit az előéletéről, az azért sokat hozzá tehetett volna. Van például az az aranymaszkos csajszi, vele legutóbb a Busiek érában találkoztam, Vasember volt csaja volt, és semmi baja nem volt az Angyalokkal, csak felemésztette a bizalmatlanság. Mi történt vele, hogy most már szimpla gonoszként tért vissza?

A PH során az egyik leggyakrabban hangoztatott ellenérv az volt, hogy a hősök személyazonosságai kiszivároghatnak, és akkor veszélybe kerül a családjuk. Na most a gonoszok rájöttek, hogy a hozzátartozókkal zsarolni lehet a hősöket, és ezt meg is teszik Tigrával. Azt nem értem csak, hogy ennek mi köze van a PH-hoz? A PH előtt miért nem tudták megcsinálni ugyanezt? :O

Ami viszont nagyon jól el volt kapva, hogy a bürokrácia megköti a hősök kezét, sem Tigra, sem pedig Vasemberék nem tudnak olyan hatékonyan működni. Az is nagyon tetszett, hogy a Mighty Avengerst Bendis összekötötte a New Avengerssel, főleg a szimbiótás támadásra esik rengeteg utalás, jó látni, hogy hogyan is kerültek oda.

Kérdés, a gonoszok nézik az élő közvetítést a szimbióták támadásáról, amikor az Angyalok rájuk rontanak. Már egy hete hogy olvastam, de erre végül kaptunk értelmes magyarázatot?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2686 Dátum: 2013. április 22. - 07:31:49 »
A Forradalomnál még ellent kellett mondanom talgabynak, de most igazat adnék neki.
Mi az, hogy most? ;D
Idézet
A PH során az egyik leggyakrabban hangoztatott ellenérv az volt, hogy a hősök személyazonosságai kiszivároghatnak, és akkor veszélybe kerül a családjuk. Na most a gonoszok rájöttek, hogy a hozzátartozókkal zsarolni lehet a hősöket, és ezt meg is teszik Tigrával. Azt nem értem csak, hogy ennek mi köze van a PH-hoz? A PH előtt miért nem tudták megcsinálni ugyanezt? :O
Csinálták ezt előtte is, csak ott minden egyes hősnél külön ki kellett nyomozni, ki lehet. A SHIELD-nek volt egy adatbázisa a hősök valódi kilétéről, de annak összesen egy (szinte elpusztíthatatlan) példánya létezett és nagyon szigorúan őrizték. A PH-nak hála egy rakás kormányhivatalnok lehívhatja akármikor, márpedig azoknál, mint tudjuk, aztán komoly biztonságban van. Bár Tigrának ehhez nem sok köze van, egy interjúban rákérdeztek erre Bendisnél és a "úgy gondoltam, kell egy nőverős rész bele" volt a legerősebb válasza. Tigra kiléte ugyanis szinte az elejétől fogva ismert, ám a nyolcvanas évek óta gyakorlatilag semmilyen főbb szerepe nem volt, egyszerű magánzsaru lett, Bendis rángatta vissza a szuperhősködésbe.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2687 Dátum: 2013. április 22. - 10:56:33 »
A dolog okát viszont nem igazán értem, mert az előző kötetben szerintem remek volt! :O
Nekem ebben a kötetben jobban tetszett a rajza, az előzőben kevésbé. Szerencsére jellemző rá, hogy egyre jobb lesz.

Idézet
Nem rossz ez, csak olyan üres. Ami a Forradalom végén még nagyon rendben volt, az itt néhol már kifejezetten idegesítő, gondolok itt a folyton felbukkanó "Te Skrull vagy?" jellegű szövegbuborékokra.

Azért van, mert ez ugyanaz a történet, mint a Forradalom utolsója.  ;) Csak így lehetett két részre szedni anélkül, hogy az ára az egekbe szökött volna.

Idézet
Nagyon-nagyon nagy szükség lett volna néhány gonosz adatlapjára
Így is 144 oldalas lett, az eddigi leghosszabb kötetünk. Így is alig fértünk bele. Mivel volt benne vagy 50 szuperbűnöző, lehetetlen lett volna mindről írni, válogatni meg mi alapján? Az nem lehet érv, hogy azért Madame Maszkról, mert te már olvastál róla valamit korábban.  ;)

Idézet
Kérdés, a gonoszok nézik az élő közvetítést a szimbióták támadásáról, amikor az Angyalok rájuk rontanak.
Ez jó észrevétel! Nekem sem jutott eszembe. Annyira akkor nem is lehetett "élő" az a közvetítés.  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2688 Dátum: 2013. május 09. - 11:00:08 »
Már egy hónapja kirobbanthatatlanul első a Beszivárgás az Alexandrán.  :D :spidey:
Link
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 09. - 13:00:51 írta Sepi »

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2689 Dátum: 2013. május 09. - 17:39:18 »
Hú, ma láttam egy Kitörés kötetet az Alexandrában, 2390-re leárazva, de teljesen szét volt esve. Egy lap nem volt a helyén, és ahogy kiestek teljesen szét is volt gyűrődve. Csomó képregény van " leakciózva " ami azt jelenti, hogy pár száz forinttal olcsóbban meg lehet venni olyan kiadásokat, amik vagy szét vannak már gyűrve, vagy egy nagy Alexandra akciós matrica van direktbe a címlapra ragasztva.....

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kzoli

• Sakál
« Válasz #2690 Dátum: 2013. május 09. - 19:56:14 »
Már egy hónapja kirobbanthatatlanul első a Beszivárgás az Alexandrán.  :D :spidey:
Link

Ez tényleg jó hír   :bravo: ,ha van kereslet--mindenki jól jár! Mindannyiunk érdeke.  :kingpin:

pendragonhu

• Grizzly
  • *
« Válasz #2691 Dátum: 2013. május 26. - 14:39:45 »
öööhmmm csak nekem festékes pár oldal a beszivárgásban? nyomdai hiba lehet... pár oldalon a vörös nyomat látszik, máshol a fekete :(

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2692 Dátum: 2013. május 26. - 16:30:08 »
Elolvastam én is. Kicsit csalódott vagyok, de ugyanakkor nem. Azért vagyok csalódott, mert azt vártam, hogy kiről derül ki, hogy skrull-e vagy sem. És azért nem vagyok csalódott, mert így tovább van húzva ez az izgi téma.

A sztori tetszett, de ez inkább a Beszivárgás "előszele" volt, nem? Mert szerintem azt nem tudtuk meg, hogy végűlis ki skrull. Logannak volt egy érdekes ötlete, hogy lehet, hogy Strange a skrull, én rá gyanakszom. A másik csapatban, Vasemberében is érdekel, hogy kik lesznek beépülve, bár Tonyt kizárnám. Lévén, hogy a páncélja csak Tonynak működik.
De mindent egybevetve megint volt nagy csatajelent, sőt kétszer is, nagyon izgalmas volt, bár a rajz, itt sem volt annyira fényes, nekem. Ez a Yu még itt se találta meg a kihúzókat. A 6. rész Carloval, meg maga volt a menny, egyszerű, és letisztult.

A közepe a történetnek kicsit zavaros volt, úgy a 60. oldal környékén, amikor a Csuklyás a bankrablás után az asztalon osztja a zsét szét.  Utána meg hirtelen váltás, és Cage meséli a sztorit, hogy mi is történt a rablással egyidőben, de ilyenkor ugye amikor a TV-t nézik, már este van. Visszaváltoznak, és a Stark toronytól mennek oda Cage-k a Csuklyás házához, és csapják szét őket. Azért van este, mert amikor kívülről mutatják a Stark tornyot, már égnek az utcai lámpák, és a színezése is olyan a tájnak, hogy késő este lehet, csakis.
Mind a két esetben (amikor Luke meséli a NewYroki esetet, és amikor Roncsoló meséli az ő házukban levő balhét) tetszett ez a fajta mesélési mód. Megyünk az időben, kiütik őket, következő kép, hogy épp most fejezi be a mesélést a történetnek. Ami előbb a jelen volt, az hirtelen a múlt lett. Nagyon jó.

De visszatérve a Venomos NewYorkra, tetszett, hogy belevette a történet, mert ugye ez jelent meg az M+-ban is, még tavaly.
Azt nem tudom, hogy miből gondolják, hogy ezt a venomos cuccot Fátum dobta le NYC-re?
A bossok közül nekem egynél szúrt szemet a "ki-kicsoda". Volt a vége felé egy tömény sárga pacák, mintha áramból lenne. Ő Elektró volt, vagy valami nevenincs mitugrász?

A sztori vége pedig nem volt nagy durranás, mint amikor az egyik végén "valami" becsapódik az északi sarkon.
És aminek még nem örülök, hogy a következő rész két részletben lesz kiadva. Hónapokat kell majd várni a kettő között, most tudom, hogy annak idején a PH-nál milyen érzés lehetett, amikor az első rész kijött. :) Ezt ne vegyétek komolyan, csak kamu "durci". Főleg, ha a következőnek nagyon izgalmasan lesz vége!

Mindent egybevetve, nem bánta meg most sem, hogy megvettem, ha a rajz nem is, de a sztori mindenképpen tetszett, még ha ez inkább olyan előjáték is volt.
SD. EJC.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2693 Dátum: 2013. május 27. - 11:10:28 »
Azért vagyok csalódott, mert azt vártam, hogy kiről derül ki, hogy skrull-e vagy sem. És azért nem vagyok csalódott, mert így tovább van húzva ez az izgi téma.

A sztori tetszett, de ez inkább a Beszivárgás "előszele" volt, nem? Mert szerintem azt nem tudtuk meg, hogy végűlis ki skrull.
Ezek elég töltelék számok voltak akkoriban, mert Bendis jó egy évvel korábban tervezte a Titkos Inváziót, azért kezdte el felvezetni a sztorit, de el kellett halasztania, ezért toporgott az egész Angyal-részleg egy helyben. A ki-kicsoda meglepetéseket, meg Bendis eleve az event fő minijére tartogatta. Későbbiekben is, ha jól emlékszem, akkor a BA címekben már csak kifejtették (jó esetben), hogy kivel mi történt.

Tényleg, ebből felmerült bennem a kérdés, hogy a BA füzetekből lesz kiadva, vagy ismét kimaradnak, mint a PH esetében?

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2694 Dátum: 2013. május 27. - 11:14:47 »
Ezek elég töltelék számok voltak akkoriban, mert Bendis jó egy évvel korábban tervezte a Titkos Inváziót, azért kezdte el felvezetni a sztorit, de el kellett halasztania, ezért toporgott az egész Angyal-részleg egy helyben. A ki-kicsoda meglepetéseket, meg Bendis eleve az event fő minijére tartogatta. Későbbiekben is, ha jól emlékszem, akkor a BA címekben már csak kifejtették (jó esetben), hogy kivel mi történt.
Hm, értem, hát azt meg kell vallni, hogy jó technika az izgalom fokozására. :) Mint amikor Ördög Nóri 5 percen keresztül csak hallgat az X-Faktorban, és mindenki lélegzet visszatartva várja, ki esik ki... :D
SD. EJC.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2695 Dátum: 2013. május 27. - 12:09:56 »
...reménykedve, hogy a melle a dekoltázsából.
This is a joke. A real practical Joke.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #2696 Dátum: 2013. május 27. - 12:24:07 »
 :lol: És tényleg.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2697 Dátum: 2013. május 27. - 19:33:20 »
That's right!  ;D
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2698 Dátum: 2013. május 28. - 14:57:23 »
Link

Imádok ilyen híreket olvasni! Sajnos csak most láttam, kerültem a BA topicot, mint a tüzet, mert még nem volt alkalmam beújítani egy példányt.

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #2699 Dátum: 2013. május 30. - 14:17:51 »
Szerbusztok! (első kommenet)

Azt szeretném megkérdezni hogy olvastam hogy 2007 környékén meghalt Amerika Kapitány és az lenne a kérdésem hogy azóta ez így maradt?
Mert tudom volt (vagy van még azt nem tudom) egy Captain America Reborn c. képregény de ahogy elnézem az inkább a második világháborús időszak lenne, vagy nem? vagy hogy is van most ez :headscratch:?

Válaszokat előre köszönöm