Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 575612 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2840 Dátum: 2015. október 10. - 00:15:28 »
Kinn vannak az előzetes oldalak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2841 Dátum: 2015. október 12. - 09:07:12 »
Ismét itt a kép Jessica mellműtétéről, amire a dokik a biztonság kedvéért borotvával és egy bontatlan óvszerrel is készültek. ;D

kzoli

• Sakál
« Válasz #2842 Dátum: 2015. október 18. - 15:56:29 »
Sajnos a Börzén újonnan vásárolt ÚBA: Az invázió vége könyvem darabokra (lapjaira) hullott miközben olvastam. A lapok fele kiesett. Csak ezért mentem ki a Börzére most, és ez is bánatossá tett.  :(

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #2843 Dátum: 2015. október 18. - 16:38:28 »
Sajnos a Börzén újonnan vásárolt ÚBA: Az invázió vége könyvem darabokra (lapjaira) hullott miközben olvastam. A lapok fele kiesett. Csak ezért mentem ki a Börzére most, és ez is bánatossá tett.  :(

Jelen pillanatban nálam eddig négy lap eset ki, de lehet azért mert még nem lapoztam végig.  :( >:(

Ki nem állhatom ezt a ragasztott megoldást. Kevesebb oldalszámnál még lehet, hogy elmegy....
« Utoljára szerkesztve: 2015. október 18. - 16:41:24 írta fefeaty »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2844 Dátum: 2015. október 18. - 17:21:09 »
Még szerencse hogy kihagytam most ezt a kötetet.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2845 Dátum: 2015. október 18. - 18:14:32 »
nálam is több lap kiesett első olvasatra. pedig nem feszegettem. Nem volt rendesen összeragasztva valszeg.
This is a joke. A real practical Joke.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2846 Dátum: 2015. október 18. - 20:39:48 »
Az enyém is szétesett.  :( :drying:  Ez most nagyon gáz .

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2847 Dátum: 2015. október 18. - 22:15:08 »
Hú, bakker. Visszajelzek, ahogy sikerül kiderítenem valamit.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #2848 Dátum: 2015. október 19. - 14:10:01 »
Én meg most akarom megrendelni, de nem tudom, hogy lehet-e már, mivel ilyen sok rosszul ragasztott példány van, vagy várni kell vele? :-\ :-\

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2849 Dátum: 2015. október 19. - 15:38:20 »
Nem lehet rendelni, amíg nem derül ki, mi a baj vele. Nálam 4 példány volt, kipróbáltam, mind szétesett.  :drying:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2850 Dátum: 2015. október 19. - 15:41:43 »
Ismét itt a kép Jessica mellműtétéről, amire a dokik a biztonság kedvéért borotvával és egy bontatlan óvszerrel is készültek. ;D
:D
De azért elég sok orvos kellett hozzá. :) Képzelem milyen túljelentkezés lehetett a hidránál, amikor megtudták az orvosok meg tudósok náluk, hogy kit kell megműteni. :)
This is a joke. A real practical Joke.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #2851 Dátum: 2015. október 19. - 16:09:28 »
Nem lehet rendelni, amíg nem derül ki, mi a baj vele. Nálam 4 példány volt, kipróbáltam, mind szétesett.  :drying:
Értem, köszi. Akkor várunk.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #2852 Dátum: 2015. október 19. - 17:22:28 »
Nekem is a kezemben maradt vagy 4 lap, pedig csak simán lapozni szerettem volna...

Ki nem állhatom ezt a ragasztott megoldást. Kevesebb oldalszámnál még lehet, hogy elmegy....
Alapvetően attól, hogy ragasztott, még nem szabadna szétesnie. Itt úgy tűnik nekem hogy ki lett spórolva a ragasztó. Amúgy is kevés szokott benne lenni -nyílt már szét egypár nálam, de az még elmegy, mert a lapok a helyükön maradtak- de most szinte nincs is.
« Utoljára szerkesztve: 2015. október 19. - 17:26:10 írta petshop »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2853 Dátum: 2015. november 05. - 09:05:04 »
Kaine, gondolom nem nézel rajzfilmeket, de az RTL-en kora reggel megy pár hete a legújabb Avengers Assamble Disney sorozat, elég impozáns szinkront hoztak összehozzá (jobbára a szinrkon hangok ugyanazok, mint a moziban is voltak), és az Assamble-t elég jól lefordították, legalábbis nekem ez eddig a legjobbank vélt variáns:
Bosszúállók, Bevetésre! :)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2854 Dátum: 2015. november 05. - 09:31:13 »
Bosszúállók, Bevetésre! :)

Nekem ez inkább úgy hangzik, mintha mezőgazdasági idénymunkára szólítanának fel a közmunkaprogramban. :)

"Live for nothing or die for something, your call."

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #2855 Dátum: 2015. november 05. - 10:01:53 »
Én nem ismerem a sztorit...akár az is lehet. :roll: :hehe:
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #2856 Dátum: 2015. november 05. - 10:14:18 »
Hát ha megoldható, az lenne a legörömtelibb, ha maradna a gyülekező. Mondjuk az is simán elhangozhat idénymunka előtt. :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2857 Dátum: 2015. november 05. - 10:29:24 »
He, jó  ;D

bár nekem a bevetésre jobban csengett amikor mentek harcra is, mert a comicsban kicsit furi, hogy már ott tobzódik mind a 40 Bosszúangyal és Kapi még rákontráz, hogy "Gyülekező!" Olyankor már hova, vagy kit hívna még?  ;D
A Bevetésre (nekem legalábbis) már magában foglalná a támadást magát is.

De most félre értés ne essék, én nem azért írtam, hogy változtassatok, csak érdekességképpen., hogy egész jól lett megoldva, sztem.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #2858 Dátum: 2015. november 05. - 10:58:32 »
A rajzfilmes azért is remek, mert alliterál az eredetihez hasonlóan. ;)
Mellesleg, amikor együtt vannak, kaine a 'támadás'-t szokta használni... mivel oda tényleg hülyeség gyülekezőket írni. 

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #2859 Dátum: 2015. november 08. - 23:53:02 »
Hát, hol is kezdjem, van pár kérdésem a Titkos Invázióval kapcsolatban :)

1) A Káosz most végülis a Skrullok által megrendezett esemény volt, vagy sem?
2) A Káosz 81. oldalán mi a fenéről beszél a Kree izé?

3) A Kitörésben miért volt olyan fontos a Skrulloknak megszöktetni Karl Lykost? Mert az egésznek az lett az eredménye, hogy újra alakultak az Angyalok, és megtudták, hogy a SHIELD-nél nincs minden rendben. Meg egyébként is, mi lett a csávóval?
4) A Kitörésben megszökött Ezüst Szamuráj szerepét sem értem a történetben. A Skrullok által manipulált SHIELD elrabolta, hogy aztán az ugyancsak Skrullokból álló Hydra megszöktesse? És miért is?
5) A Kitörés utolsó oldalán a szőke özvegy kivel beszél? Ez a szál mivel zárult, és hol?
6) Ha Shena és Ka-Zaar látták, hogy Skrullok ólálkodnak Vadföldön, miért nem szóltak? Volt rá fél évük.

7) Az Őrszem utolsó oldalán Tony mi a fenének tagadja le a Vadföldön történteket, ha nem is Skrull?

8) A Forradalom 112. oldalán MI A FENÉT NÉZ AZ A CSECSEMŐ?
9) A Forradalomból tudjuk ugye, hogy a Hidrát meg a Kezet is a Skrull Elektra irányítja. Oké. De minek kell nekik Maya Lopez? Miért nem cserélik ki egyszerűen (ahogy később meg is próbálják), ahelyett, hogy kimosnák az agyát?
10) Hogy van az, hogy Strange mágiája nem látja a Skrullokat, de a Köpeny mágiája meg igen? Sőt, tovább megyek, Strange kétszer varázsol, de csak másodjára keres Skrullokat, az elsőnél csak a "tisztaságot" nézi, és Jessica nem akad fent a rostán.
11) Nincs kicsit túl gyakran mázlijuk a Skrulloknak? Először Fury titkos háborúja, aztán a Mutánsvilág, aztán a Polgárháború - csupa olyan esemény, amihez semmi közük nem volt. :D
12) Madame Hydra ugye skrull, most már tuti. De mi történt vele, miután Jessica segített neki megszökni?
13) Thor honnan toppan ide? :O

14) Ez nyilván nem számonkérhető a sztorin, mivel az Amaezinget JMS rta és nem Bendis, de May ezek szerint a skrull Jarvissal kavart?! :D És ha már Jarvis, hogy kerül a toronyból a SHIELD bázisra, majd onnan ismét a toronyba?
15) A következő kötet már a Dark Reigin lesz?
16) apróság, de régebben a gerincen található feliratok színe a borító cimfeliratát tükrözte, de ennél a két kötetnél már nem, a kontúr mindkét borítón fehér, a gerincen meg már sárgával van írva a kötet címe :P Korábban az Ellenhatásnál is "hibáztatok", ott fehér a kontúr, és narancssárga a gerinc felirata.

Azthiszem csak ennyi :)
« Utoljára szerkesztve: 2015. november 09. - 07:46:14 írta Ron És Nerida »