Sziasztok! Kedves Kaine!
Uj vagyok meg itt a forumon, es a Bosszu Angyalai olvasoinak taboraban is, de Pokember kalandjait mar kozel 20 eve, az elso magyar kiadas ota nyomon kovetem (csak ami megjelent magyarul). Igazabol miatta kaptam kedvet a ket Bosszu Angyalai kotethez is:) A masik ervem meg a tenyleg fantasztikus minoseg és a gyonyoru fenyes oldalak voltak, amiket ugyan nagyon nehez ugy lapozni, hogy ne legyen tiszta ujlenyomat, zsirfolt, de ennyit meger a minoseg szerintem:) A nagyobb problemam az, hogy a Kitores gyakorlatilag szetesett olvasas kozben, a 100. oldal utan 3-4 lap is teljesen kiesett, es mivel a konyv gerince folyamatosan szakadt tovabb, utana mar csak felig kinyitva mertem tovabb olvasni. Es azert ez eleg gaz nekem, mivel azert szeretem lehetoleg eredeti allapotban megtartani a kepregenyeimet, es a kiesett lapok miatt meg normalisan becsukni sem lehet, ugyanis kilognak belole, es ha ujra lapozgatni szeretnem, valoszinuleg tovabbi oldalak is megadnak magukat. Hasonlo eset egyebkent mar a Marvel konyvek trilogia egyik kotetevel is elofordult, ott alul kezdett el szetjonni, felul meg tartja valamennyire.
Kaine, tudom, hogy ez abszolut nem a Te hibad, valoszinuleg a nyomdae (vagy nem tudom, hol ragasszak ezeket), csak jelezni szerettem volna, hogy hiaba nagyon mutatos igy, ez a formatum nem biztos hogy a legszerencsesebb valasztas:( Sajnos csinalni ezzel ugysem tudok mit, szerintem hiaba vinnem vissza a Bookline-ba, hogy ugyan csereljek mar ki, mert rossz volt a ragasztasa...

Azert azon csodalkozom, hogy mivel gyakorlatilag az elso kotet megjelenese ota vegigolvastam a forumot, nem talalkoztam hasonlo hibaval, ezek szerint masnak nem szakadt meg szet?
Amugy a tortenet, a rajzok tenyleg szuperek, a lapminoseg is a leheto legjobb, szoval egyertelmu, hogy a folytatasnak is vasarloja leszek!:) Nekem nagyon tetszettek Finch rajzai, meg Deodatonal is jobban megszerettem!