Oooké, az olvasásban kihagytam 1 oldalt, az előző válaszom még egy oldallal ezelőttire volt válasz.

Én terveztem Marvel Extra könyvet, éppen most mondtam le róla. Persze telenyomtam volna Pókemberrel, hogy jól fogyjon, mégis benne lett volna Rozsomák és az F4 is. Ez akkor volt, amikor még nem jelent meg a Megtorló könyv se. De azóta Vladi ad ki Rozsomákot, szép számmal, most jön X-Men tőle, megjelent a Megtorló és Bosszú Angyalai, úgy érzem, hogy már annyira nincs értelme a válogatásnak. Csak a teljesség kedvéért, ez lett volna benne:
Spider-Man II/50 (May nénivel való beszélgetés arról, hogy Peter a Pókember)
Wolverine 156-157 (fantasztikusan szép rajzokkal, közös sztori Pókemberrel)
F4 512-513 (Pók-Fáklya közös sztori)
Spider-Man II/26 (7 oldalas sztori Gwen haláláról, a rendőr szemével).
Ugyanakkor, nem zárok ki egy olyan vegyes könyvet, amiben Deadpool is szerepel.

Hulknak nem látom értelmét, még a netesek nagy részének is az a véleménye, hogy mi lehet érdekes egy dühöngő óriásban? Ismerni kell a képregényt, hogy tetszen. Márpedig nem ismerik, még semmi se jelent meg tőle, csak most a Megtorlóban szerepelt, de az éppen hogy rontott a megítélésén, szerintem...
Mekkora volt az esély hogy a BA kötet tetszik majd az embereknek?
Nem tudom. Az Új Bosszú Angyalaiban nagyon bíztam, ebben nem voltam biztos, csak reméltem, hogy a sok beharangozás azért segít, illetve az, hogy a Marvel szuperhősökből nagy hiány van itthon. Meg, hát, a sztori jó, a rajz király, az ár nagyon baráti (más képregények ekkora terjedelemben - kb 5 rész - 3000 körül mennek. Sajnos nem kizárt még, hogy az Új BA a 6 résszel szintén 3000 lesz, de még nem biztos, nyomdafüggő), aztán ott volt a Marvel Extra, szóval azért bíztam benne, de a fogyás felülmúlta a reményeimet a börzén, az biztos. A toplisták is nagyon bíztatóak, de sajnos nem garancia a jó helyezés, hisz ki tudja, az előttem levőkből mennyi fogy? Megnéztem az Alexandra listáját, az 1. a Dramacon a 35. a totál listán, a 2., a Runomi a 40., és a 89-ig még nincs ott a harmadik (a BA az egyéb kategória 5. helyén van, képregények közül a 4.).
talgaby: bár hülyeség lenne átugrani a Panininek az Amazing részeket, csináltak már nem egy hülyeséget...
A BA, ha jól megy a 2. kötet is, nem fog megállni, jön a 3. is.

Én elraktam magamnak egy F4 tervet is későbbre, de ezeken kívül a Marvel Univerzum elég sötét hely. Fenegyerek nagyon király, de a rajzai miatt nem menne, a Captain Marvel nagyon jó, de a kozmikus sztorik annyira nem népszerűek, a többi pedig ismeretlen. Hulk, Ghost Rider, Black Panther, Deadpool mind olyan, ami nem rossz, de nem ismerik annyira, hogy sikeres lehessen.