Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 575578 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #380 Dátum: 2007. október 28. - 21:39:45 »
Elvileg noivemberben jön a honi NA
Hát igen, ezért kérdem hogy akkor majd mi lesz itt?? (merthogy ugye jobb, mint a káosz)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #381 Dátum: 2007. október 28. - 21:44:20 »
Közben megint léptem egyet előre az Alexandrában: már az 5. helyen van a BA, az Egyéb kategóriában, és van előttem egy nem képregény is, úgyhogy 3 manga után a BA a 4. képregény! 
Sebaj, reméljük az első helig meg sem áll, ha már ilyen jól halad az utóbbi napokban. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #382 Dátum: 2007. október 28. - 22:01:47 »
Oooké, az olvasásban kihagytam 1 oldalt, az előző válaszom még egy oldallal ezelőttire volt válasz.  ;D

Én terveztem Marvel Extra könyvet, éppen most mondtam le róla. Persze telenyomtam volna Pókemberrel, hogy jól fogyjon, mégis benne lett volna Rozsomák és az F4 is. Ez akkor volt, amikor még nem jelent meg a Megtorló könyv se. De azóta Vladi ad ki Rozsomákot, szép számmal, most jön X-Men tőle, megjelent a Megtorló és Bosszú Angyalai, úgy érzem, hogy már annyira nincs értelme a válogatásnak. Csak a teljesség kedvéért, ez lett volna benne:
Spider-Man II/50 (May nénivel való beszélgetés arról, hogy Peter a Pókember)
Wolverine 156-157 (fantasztikusan szép rajzokkal, közös sztori Pókemberrel)
F4 512-513 (Pók-Fáklya közös sztori)
Spider-Man II/26 (7 oldalas sztori Gwen haláláról, a rendőr szemével).

Ugyanakkor, nem zárok ki egy olyan vegyes könyvet, amiben Deadpool is szerepel.  ;)

Hulknak nem látom értelmét, még a netesek nagy részének is az a véleménye, hogy mi lehet érdekes egy dühöngő óriásban? Ismerni kell a képregényt, hogy tetszen. Márpedig nem ismerik, még semmi se jelent meg tőle, csak most a Megtorlóban szerepelt, de az éppen hogy rontott a megítélésén, szerintem...

Idézet
Mekkora volt az esély hogy a BA kötet tetszik majd az embereknek?
Nem tudom. Az Új Bosszú Angyalaiban nagyon bíztam, ebben nem voltam biztos, csak reméltem, hogy a sok beharangozás azért segít, illetve az, hogy a Marvel szuperhősökből nagy hiány van itthon. Meg, hát, a sztori jó, a rajz király, az ár nagyon baráti (más képregények ekkora terjedelemben - kb 5 rész - 3000 körül mennek. Sajnos nem kizárt még, hogy az Új BA a 6 résszel szintén 3000 lesz, de még nem biztos, nyomdafüggő), aztán ott volt a Marvel Extra, szóval azért bíztam benne, de a fogyás felülmúlta a reményeimet a börzén, az biztos. A toplisták is nagyon bíztatóak, de sajnos nem garancia a jó helyezés, hisz ki tudja, az előttem levőkből mennyi fogy? Megnéztem az Alexandra listáját, az 1. a Dramacon a 35. a totál listán, a 2., a Runomi a 40., és a 89-ig még nincs ott a harmadik (a BA az egyéb kategória 5. helyén van, képregények közül a 4.).

talgaby: bár hülyeség lenne átugrani a Panininek az Amazing részeket, csináltak már nem egy hülyeséget...
A BA, ha jól megy a 2. kötet is, nem fog megállni, jön a 3. is.  ;)
Én elraktam magamnak egy F4 tervet is későbbre, de ezeken kívül a Marvel Univerzum elég sötét hely. Fenegyerek nagyon király, de a rajzai miatt nem menne, a Captain Marvel nagyon jó, de a kozmikus sztorik annyira nem népszerűek, a többi pedig ismeretlen. Hulk, Ghost Rider, Black Panther, Deadpool mind olyan, ami nem rossz, de nem ismerik annyira, hogy sikeres lehessen.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #383 Dátum: 2007. október 28. - 22:13:12 »
Oooké, az olvasásban kihagytam 1 oldalt, az előző válaszom még egy oldallal ezelőttire volt válasz.  ;D

Hulk, Ghost Rider, Black Panther, Deadpool mind olyan, ami nem rossz, de nem ismerik annyira, hogy sikeres lehessen.

Azok akik nem igazán ismerik a képregényt,de látták a Hulk,vagy a Ghost Rider mozifilmet,és tetszett is nekik,szerintem kaphatóak lennének a képregényre is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #384 Dátum: 2007. október 28. - 22:25:41 »
Szerintem a Hulk film nem tetszett senkinek. Legalábbis nem jelentős számú embernek.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #385 Dátum: 2007. október 28. - 22:29:45 »
Szerintem a Hulk film nem tetszett senkinek. Legalábbis nem jelentős számú embernek.

Egyetértek. Sosem voltam nagyon otthon Hulk képregényekben de a filmről bennem csak az maradt meg hogy egy nagy rakás zöld...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #386 Dátum: 2007. október 28. - 22:30:32 »
Én sejtem, hogy egyedül leszek vele, de nekem tetszett a Hulk film. :-[

A BA, ha jól megy a 2. kötet is, nem fog megállni, jön a 3. is.  ;)
Ejha, ez jó hír. :D

Azok akik nem igazán ismerik a képregényt,de látták a Hulk,vagy a Ghost Rider mozifilmet,és tetszett is nekik,szerintem kaphatóak lennének a képregényre is.
Sajnos ez nem garancia. Pedig mennyire jó lenne egy olyan válogatás, amit Kaine felsorolt.

bár hülyeség lenne átugrani a Panininek az Amazing részeket, csináltak már nem egy hülyeséget...
Mint például? ???

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #387 Dátum: 2007. október 28. - 22:45:50 »
A lehető legfontosabb, hogy csak Amazing-címet adnak ki. Időnként - és már csak a változatosság kedvéért is - át kekllett volna ugraniuk a Spider-Man címre. Például az 50. számnál, ami az egyik legjobb rész a fő sorozatokból az utóbbi években, mégis kihagyták.
Egy másik hülye húzásuk, hogy megszűntették az F4-et, ahelyett, hogy ugrottak volna 1 évet Greg Land-re, ami önmagában is bíztató, de közben a Marvel Zombik is.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #388 Dátum: 2007. október 29. - 10:46:50 »
Na igen, Land sajnos túl sokat késett, és a lap nem bírta odáig...
PP50? Azt a sztorit nem olvastam, de a CW pl vagy az Other jobban érdekel... (ott van Deodato) Azt meg majd akkor kiadod te! ;D
Panini leghülyébb döntése a Rozsomák volt...

Akkor szerintem úgy 97,54% az esély arra, hogy lesz NA2 is. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #389 Dátum: 2007. október 29. - 11:02:19 »
Panini leghülyébb döntése a Rozsomák volt...
Nem lett volna rossz döntés a Rozsomák megjelentetése, ha nem azzal a gyenge sztorival indítanak amiben plussz Romita jr rajzai voltak, és ez a két tényező elég volt ahoz, hogy elkaszálja a Rozsomák havilapot. Szerintem jobban jártak volna ha inkább az Origins-el kezdtek volna, vagy esetleg a régi klasszikusabb, v2-es sztorikkal jöttek volna ki. Azért azokban sokkal normálisabb volt Logan.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #390 Dátum: 2007. október 29. - 13:10:26 »
Ja igen, én is így gondoltam, rossz választás volt ez a ciklus.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #391 Dátum: 2007. október 29. - 13:30:21 »
Vicces. Pont most olvasom sorban az első négy részt (a 2.nál tartok és eddig nem is rossz  :hehe:) Lehet elkéne olvasnom már végre pár Rozsis képregényt. :D

Amúgy nekem tetszett volna ha "Az Új Bosszú Angyalai" helyett végre "Bosszúállók"-ozhattunk volna :) Valahogy nem tetszik ez a nagy angyalos dolog... Jó tudom, tudom, az a fránya "A" betű a kúria falán :(

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #392 Dátum: 2007. október 29. - 13:55:39 »
Ha kaine Bosszúállókra változtatta volna a Bosszú Angyalait, molzo és Farek a börzén ritulisan kivégezték volna... :lol: Jó ez így, egyébként is szvsz egy egész ügyes névválasztás. A Bosszúállók inkább vmi modern mindenkitökétszétrúgó bandának lehetne a neve... mint az Ultimates pl. Az Angyalok ennél jóval szolidabban indultak.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #393 Dátum: 2007. október 29. - 14:08:18 »
Ez a szavazás itt fent még mindig él??
Mer akkor természetesen a matt a jobb! :spidey:
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 03. - 10:50:44 írta NERIDA »

Ju

• Pókfej
« Válasz #394 Dátum: 2007. október 29. - 14:18:43 »
Ha már Rozsomák, akkor a miniket kellett volna kiadni, azok nagyon jók. :) Az X-isle kifejezetten a kedvenc Rozsomák sztorim. :) Ez előtt/után jöhetett volna az Origin. A The End is jól indul, de ez nem lenne elég ahhoz, hogy eladja a történetet.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #395 Dátum: 2007. október 29. - 16:14:11 »
Kis off. Honosított Wolverine képregényeket hol érdemes keresgélni ?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #396 Dátum: 2007. október 29. - 16:18:25 »
Nitronál és az Xfanzine-n.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #397 Dátum: 2007. október 29. - 17:12:54 »
Thanks Sepi

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Utoljára szerkesztve: 2007. október 30. - 17:18:48 írta kaine »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #399 Dátum: 2007. október 30. - 17:20:57 »
Ismét haladtunk valamit, már a 3. a BA az Alexandrán!!!
Ráadásul a teljes könyvlistán is a 77!
Nem is kicsit ugrott, :D gratulálok hozzá, irány az első hely. :bravo: