Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576071 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #520 Dátum: 2007. november 13. - 15:58:33 »
Igen, természetesen nem panaszkodom.  ;) :) Mellesleg még emelkedhet is, a karácsonyi forgalomban. Legalábbis számítok rá, hogy a Pókemberben megjelent hirdetés alapján páran ezt kérik Karácsonyra a szüleiktől.  :spidey:

molzo

• Pléhsuszter
  • *
    • CHRONOPOLIS
« Válasz #521 Dátum: 2007. november 13. - 15:59:49 »
Megkezdődött a Bosszú Angyalai Oszolj, a könyvesboltokban. :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #522 Dátum: 2007. november 13. - 16:02:05 »
 :D Reméljük nem annyira.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #523 Dátum: 2007. november 13. - 16:14:09 »
Karácsonykor jöb a BEtörés a top 10-be! ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #524 Dátum: 2007. november 13. - 17:04:43 »
Akkor még nem írtam ide. Úgy voltam vele, hogy ha lesz az új börze, majd akkor kapcsolódom be hozzátok.
A macskásból szerintem a két szám közötti hangulateltérés volt a lehúzó. Sajnos még nincs meg, egy barátomtól kaptam kölcsön, az első hatalmas volt, de a második a sok vicceskedés után szerintem és szerinte is csalódás volt. Akkor vagy a befejezésnek kellett volna viccesebbnek lennie, vagy az elejének komolyabbnak.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #525 Dátum: 2007. november 13. - 22:48:18 »
"Plusz az eladó arcát is megnézném, amikor a Nyári Fiúkat kéri tőle valaki."
 :hehe: :hehe: :hehe:

Camponaban a 4 db BA-t beraktak az allitott francia albumok moge (magyarul a foldre, ahol senki se latja.)
Mondanom se kell,  ket napja kivettem oket onnan, es a polc tetejere raktam, ahol ugye manga uralom van. Ma megkerdeztem, es "sajnos" elfogytak. De nem baj, azt mondtak hoznak meg. Maj gondoskodunk rola, hogy a Libri top 10-ben beelozze azt a "Balekot!" :twisted: :twisted: :twisted:

En a NA-ra szavaztam, mindig is jobban vartam!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #526 Dátum: 2007. november 14. - 07:54:11 »
Mellesleg még emelkedhet is, a karácsonyi forgalomban. Legalábbis számítok rá, hogy a Pókemberben megjelent hirdetés alapján páran ezt kérik Karácsonyra a szüleiktől.  :spidey:
Meg hátha lesz olyan, aki mind a három Marvel Könyvet szeretné karácsonyra. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #527 Dátum: 2007. november 14. - 16:18:46 »
A macskásból szerintem a két szám közötti hangulateltérés volt a lehúzó. Sajnos még nincs meg, egy barátomtól kaptam kölcsön, az első hatalmas volt, de a második a sok vicceskedés után szerintem és szerinte is csalódás volt.
Hát ez oké, de akkor az elsőnek nagyon kellett volna fogynia, de nem fogyott jobban, mint a második.
Camponaban a 4 db BA-t beraktak az allitott francia albumok moge (magyarul a foldre, ahol senki se latja.)
Mondanom se kell,  ket napja kivettem oket onnan, es a polc tetejere raktam, ahol ugye manga uralom van. Ma megkerdeztem, es "sajnos" elfogytak. De nem baj, azt mondtak hoznak meg.
Hehe, ezt én is így szoktam, köszi!  ;D A Lurdy-házban, az Alexandrában megint elcseszték a polcokat: az eddigi képregényes helyet kettészedték, és ott most csak a mangák vannak, meg a fantasyk. A többit betették a gyerekkönyvek mögé-közé.  :roll: :twisted: :twisted: De ott is alul volt a BA, úgyhogy kitettem fölülre.
A Libri a legkevésbé jó a számomra, ők nyúlják le a legnagyobb százalékot, ergo tőlük kapom a legkevesebbet egy-egy eladott példányért.
A legtutibb, ha tőlem veszik meg a könyveimet, a második a Trillian képregénybolt a Blahánál, a harmadik az Eduárd, vagy a Delta Vision, vagy az 576. Aztán jön az Alexandra, végül a Libri.
Meg hátha lesz olyan, aki mind a három Marvel Könyvet szeretné karácsonyra. :D
Biztos lesz.  :D Bár jóval több Marvel könyv lesz már addigra.

Todd

• Pókfej
« Válasz #528 Dátum: 2007. november 15. - 16:12:54 »
Tudod mi a furcsa, én eddig azt hittem, hogy ha valami olcsóbb, akkor jobban fogy, mint a jó mínőségű, de drága. Kiderült, hogy nincs így, pedig én annó a matt papíros BA-ra szavaztam.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #529 Dátum: 2007. november 15. - 16:14:51 »
Csak várd ki a végét. Majd megmondom, hogy az Új Bosszú Angyalai jobban fogyott-e a 2990 ft-os árával.  ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #530 Dátum: 2007. november 15. - 16:48:52 »
Ja, azt hittem, hogy úgy összesítve nem fogytak valami jól. Akkor bocsi.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #531 Dátum: 2007. november 15. - 16:57:55 »
Idézet
Tudod mi a furcsa, én eddig azt hittem, hogy ha valami olcsóbb, akkor jobban fogy, mint a jó mínőségű, de drága. Kiderült, hogy nincs így, pedig én annó a matt papíros BA-ra szavaztam.
Azért elég ritka, hogy a drágább, de igényesebb cucc  sokkal népszerűbb.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #532 Dátum: 2007. november 15. - 23:03:08 »
Hát ezért van, aminek kijár pölö a keményfedél, mert egy eladott példány után annyival többet keres a kiadó. És a puha vagy kemény fedél nem okoz kereset kiesést. Magyarul lehet, hogy kevesebbet vesznek belőle, de azt drágábban, így jobban jarnak. Persze most nem az amcsi comicsokról beszélek. Szoval lehet taktikazni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #533 Dátum: 2007. november 17. - 17:31:27 »
Na, a BA kiesett a teljes lista 90-ből. Tegnap 91. volt, akkor még 92-ig lehetett látni, ma csak 90-ig, és abban nincs benne. Ezzel együtt, még mindig a 4. a képregények között.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #534 Dátum: 2007. november 23. - 16:44:03 »
Lehete, hogy már volt róla szó, de megkérdezem: mennyibe fog kerülni a HC-n az Új Bosszú angyalai? Mert Nihil hozza majd el nekem az új megjelenéseket és szeretném tudni, mennyi pénzt adjak neki rájuk. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #535 Dátum: 2007. november 23. - 17:32:47 »
2490 lesz az ÚBA és 2200 a Pókember.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #536 Dátum: 2007. november 23. - 18:27:13 »
Köszi szépen! :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #537 Dátum: 2007. november 23. - 19:43:07 »
Hétfőtől mindkét új könyvet meg lehet venni az Örsön lévő vegyesboltban - Hungaros áron.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #538 Dátum: 2007. november 27. - 23:10:40 »
Szörnyű dolog derült ki: azért (is) esett a BA a listákon, mert egyszerűen elfogyott belőle az Alexandra online boltjában.  :o Holnap viszek utántöltést, remélem megint kapható lesz! Már elfogyott különben az 576 boltok közül is itt-ott.  :) Holnap viszek oda is.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #539 Dátum: 2007. november 27. - 23:12:14 »
Na! :D Hoppá! ;D
Azért így ez az esés is jó fényt kapott ;)