4.: Amikor Sentry megoli Verontot, azt mondjak, hogy a 8. szinten vannak. Akkor miert 9 Booom hangzik el a 7 helyett, amikor kitor?? 
Hihetetlen vagy!

5.: Es ami a legfontosabb!! A boritogalaria hattere, az nem eggyezik a boriton levo keppel. A Pokno melleinel egy pok van a haromszog helyett. Miert, honnan szedtetek ezt??
Nem tudom, Atitől kéne megkérdezni. Lehet, hogy ezt is elküldte a Panini. De tényleg nem semmi megfigyelő vagy!

4. Hangrobbanás, tetőtér. 

vagy amikor Póki behálózta Cage kezét.
Az nekem is nagyon tetszett.

Õrszem kár hogy nem szerepelt többet, apropó, neki mi is történt a feleségével?
Elvileg semmi, csak Õrszem azt hitte, hogy megölte őt. De a következő sztoriban odaviszik hozzá a feleségét, aki nagyon is él.
Nagyon kiváncsi leszek a folytatásra, főleg, hogy mi is ez a szál Póknővel a háttérben. Mikor is jön a következő könyv? Tavasszal?
A következő könyv tavasszal jön, de tervezek egy különszámot a Sentry helyett, vagyis tavasszal még nem a Póknős jönne, az csak ősszel, a Börzére.
Addig is:

Hát ez klassz, köszi!

Apró érdekesség, hogy a Póknőnek meztelenül kisebbek a mellei, mint jelmezben. Vagy hideg volt, vagy pushup-os a jelmeze.
Szerintem ez még magyarázható azzal, hogy fel volt kötve a keze. Megfigyelhető, hogy ilyenkor kisebbek a mellek. Például, ha egy nőt félmeztelenül fotóznak, és lóg a melle, nézd meg, hogy vagy félig takarva alátart, vagy a feje fölött vannak a kezei.

Inkább vicces, hogy ahogy leesnek, és lekerül róluk a takarógyűrű, Peter egyből Jessica eddig nem látható idomait kezdi el nézni.