Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 580497 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #660 Dátum: 2007. december 15. - 11:36:41 »
Õrszem gondolom a Sentry lesz. Azt hitte, hogy megölte a feleségét.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #661 Dátum: 2007. december 15. - 14:01:48 »
Lebuktál, te is mindig csak a melleket nézed!
Hat meg mindig jobb, mintha Petert neznem... :oh: :lol: :lol: :ohmy: :spidey:
Na de akkor valaszolhatnal is. Mit keresett az a Pok Jessica dudain?? :kingpin:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #662 Dátum: 2007. december 15. - 14:33:04 »
Mert lefeküdt Peterrel és a nagy igyekezetben véletlenül az ő Pókruhájának a felsőjét vette fel, ráadásul azt is fordítva. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #663 Dátum: 2007. december 15. - 15:42:05 »
4.: Amikor Sentry megoli Verontot, azt mondjak, hogy a 8. szinten vannak. Akkor miert 9 Booom hangzik el a 7 helyett, amikor kitor?? :hehe:
Hihetetlen vagy!  ;D ;D  ;D
Idézet
5.: Es ami a legfontosabb!! A boritogalaria hattere, az nem eggyezik a boriton levo keppel. A Pokno melleinel egy pok van a haromszog helyett. Miert, honnan szedtetek ezt??
Nem tudom, Atitől kéne megkérdezni. Lehet, hogy ezt is elküldte a Panini. De tényleg nem semmi megfigyelő vagy!  :D

4. Hangrobbanás, tetőtér. :D
:lol:

vagy amikor Póki behálózta Cage kezét. :D
Az nekem is nagyon tetszett.  ;D
Idézet
Õrszem kár hogy nem szerepelt többet, apropó, neki mi is történt a feleségével?

Elvileg semmi, csak Õrszem azt hitte, hogy megölte őt. De a következő sztoriban odaviszik hozzá a feleségét, aki nagyon is él.
Idézet
Nagyon kiváncsi leszek a folytatásra, főleg, hogy mi is ez a szál Póknővel a háttérben. Mikor is jön a következő könyv? Tavasszal?
A következő könyv tavasszal jön, de tervezek egy különszámot a Sentry helyett, vagyis tavasszal még nem a Póknős jönne, az csak ősszel, a Börzére.
Idézet
Addig is:  :bravo:  :kingpin:
Hát ez klassz, köszi!  :lol: ;D :oh:

Idézet
Apró érdekesség, hogy a Póknőnek meztelenül kisebbek a mellei, mint jelmezben. Vagy hideg volt, vagy pushup-os a jelmeze. :D
Szerintem ez még magyarázható azzal, hogy fel volt kötve a keze. Megfigyelhető, hogy ilyenkor kisebbek a mellek. Például, ha egy nőt félmeztelenül fotóznak, és lóg a melle, nézd meg, hogy vagy félig takarva alátart, vagy a feje fölött vannak a kezei.  :D
Inkább vicces, hogy ahogy leesnek, és lekerül róluk a takarógyűrű, Peter egyből Jessica eddig nem látható idomait kezdi el nézni.  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #664 Dátum: 2007. december 15. - 16:07:50 »
A következő könyv tavasszal jön, de tervezek egy különszámot a Sentry helyett, vagyis tavasszal még nem a Póknős jönne, az csak ősszel, a Börzére.
Hmm, ez jól hangzik. :D Egy nem New Avengers sztorit tartogatsz a számunkra?

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #665 Dátum: 2007. december 15. - 16:13:54 »
Most errol hirtelen az jutott eszembe, hogy miert nincs Old Avengers! :lol: Csak legalabb annyira jol hangzik mint a New. Na mindegy, nem farasztalak titeket ezzel. :lol:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #666 Dátum: 2007. december 15. - 16:32:41 »
Van, csak Avengers Classicnak hívják. Abban adják ki most újra a régi Angyalok történeteket, plussz egy új történetet, ami kapcsolódik a régiekhez.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #667 Dátum: 2007. december 15. - 16:36:44 »
Hmm, ez jól hangzik. :D Egy nem New Avengers sztorit tartogatsz a számunkra?
Igen, elképzelhető, hogy egyetlen szám erejéig visszalépnék egy kicsit az időben Angyalok terén. De nem, nem árulom el, melyik évfolyamba mennék vissza.  :D Bár nagyon nem szeretnék ide-oda ugrálni az időben, így is elég gáz, hogy a MKPók májusi része előbb történik, mint a Káosz...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #668 Dátum: 2007. december 15. - 17:27:58 »
Egyébként Póknő jelmeze tényleg ki van tömve, plusz a hajszíne sem eredeti (mire nem jó egy alapjaiban átírt eredetmini...). De nem ő az egyetlen szuperhősnő, aki ilyen-olyan trükköket alkalmaz (Outlaw pl. eléggé meg van plasztikázva, akárcsak Emma Frost).
A Sentry felesége él, Cloc-kal, a számítógépével hitette el magának, hogy megölte őt, így akarta elzárni magát a világ elől a Void európai kis turnéja után. Valójában a Sentry meséje elég bonyolult, de sajnálatos módon ő Bendis messze legostobább módon kezelt karaktere, akin nagyon megmutatkozik, hogy BMB mennyire nem ért az igazán nagyerejű szereplőkhöz.

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #669 Dátum: 2007. december 15. - 20:12:38 »
5.: Es ami a legfontosabb!! A boritogalaria hattere, az nem eggyezik a boriton levo keppel. A Pokno melleinel egy pok van a haromszog helyett. Miert, honnan szedtetek ezt??
Bocs, hogy csak most reagálok, pedig benézek ide majd minden nap...
Naszóval: bakker, aszittem, csak én vagyok ekkora gyík (jó értelemben), hogy még az alnyomatokat is tüzetesen megnézem (mondjuk nekem a szakmai ártalom nevű kifogásom van, neked, Nerida? ;D). Az a helyzet, hogy ott a borító tusrajza látható, vagyis a színezés előtti állapot. Ezt is megkaptuk külön, és mivel ebből könnyebb kétszínű alnyomatot készíteni, ezt használtam. Ezek szerint módosítottak rajta utólag. Miket észre nem veszel?! Szép volt!  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #670 Dátum: 2007. december 15. - 20:22:11 »
Nem tudnád belinkelni azt a képet? Kiváncsi lennék rá, hogy milyen is valójában.  :D

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #671 Dátum: 2007. december 16. - 00:34:21 »
Belinkelném, de nem tudom, hogyan kell.  ???

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #672 Dátum: 2007. december 16. - 01:07:17 »
Töltsd fel jpg-ben az ftp-re, aztán majd belinkelem én.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #673 Dátum: 2007. december 16. - 01:24:16 »
Mi a mentsegem?? ööö, hat, minden mellett alaposan megvizsgaltam a kotetben!! :lol:

Egyebkent meg mindig nem vagyok teljesen tisztaban a boritokkal. Ti nem fizettek erte, hanem sajatot raktok bele a kotetbe? Na de mit mond erre a Marvel?? Nem is eredkli, hogy nem fizettetek erte? (csak mert ennyi erovel a Hushban is lehettek volna)
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 16. - 19:41:07 írta NERIDA »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #674 Dátum: 2007. december 16. - 02:16:44 »
Mr. SaSszem Ron! ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #675 Dátum: 2007. december 16. - 11:47:15 »
Ha megveszed a borítót, fizetni kell érte. Ha nem veszed meg, belerakhatod őket szkennelve, de akkor jóval gyengébb lesz a minősége. A Hushba is szerintem azért (is) nem került bele, mert elrontotta volna a szkennelt kép a különben nagyon szép kivitelt. Ezért (is) van nálam is kicsiben, így nem látszik a minőség különbség (annyira).  ;)

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #676 Dátum: 2007. december 16. - 12:01:09 »
egy kérdésem  lenne:most a vérontó vs sentry harc az NA könyvben van vagy a Káoszban?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #677 Dátum: 2007. december 16. - 12:09:15 »
NA. ;)
Harcnak nem nevezném, de katarzisélmény volt az a kép, amit Vérontóval művelt Bob. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #678 Dátum: 2007. december 16. - 12:14:18 »
Hát ja, most már legalább látja Pókunk is, hogy kell ezt csinálni, ha legközelebb összefutnak.  ;D

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #679 Dátum: 2007. december 16. - 12:21:34 »
de az NA-ben volt???